Που ειπαμε οτι υστερει ο ΠΑΟΚ σε σχεση με τον βαζελο, στον φορ???

Τα στιγμιότυπα του ΠΑΟΚ - Δόξα ΛευκάδαςΠρωτάθλημα · πριν 2 ώρ.
Με 6ο παίκτη τον κόσμο κόντρα στον Άρη!Γυναίκες · πριν 2 ώρ.
Νικητής του τουρνουά «Κ. Τσολακάκης» ο ΠΑΟΚ!Proetoimasia · πριν 2 ώρ.
Η μέρα του Ομορούγι (pic)Μπάσκετ · πριν 2 ώρ.
Ο ΠΑΟΚ γεμίζει το σακούλι με νίκες και αγοράζει χρόνο για να φτάσει εκεί που θέλειΜπάσκετ · πριν 2 ώρ.
Τρινκιέρι: «Έπρεπε να τελειώσουμε πιο γρήγορα το παιχνίδι»Πρωτάθλημα · πριν 16 ώρ.
Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - ΜόλντεΓυναίκες · πριν 17 ώρ.
Το πάλεψε, αλλά δεν τα κατάφερε ο ΠΑΟΚΓυναίκες · πριν 17 ώρ.
Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - Ζαφειράκης ΝάουσαςΠρωτάθλημα · πριν 17 ώρ.
Εμφατική νίκη ψυχολογίας!Πρωτάθλημα · πριν 17 ώρ.
Βαριά ήττα σε ένα δυνατό τεστΠρωτάθλημα · πριν 17 ώρ.
Γκρέι: «Έχει δίκιο ο κόουτς, πρέπει να είμαι πιο σταθερός»Πρωτάθλημα · πριν 17 ώρ.

desperandoapple64Εγώ σαν οπαδός του ΠΑΟΚ δεν χαίρομαι καθόλου εάν μία ομάδα αδικείται με τέτοιο τρόπο. Ο λόγος είναι απλός. Το έχω ζήσει ΠΟΛΛΕΣ φορές. Το έζησα την προηγούμενη Δευτέρα για παράδειγμα.
Και γω δεν χαίρομαι καθόλου αν μια ομάδα αδικείται εκτός και αν αυτή λέγεται γαύρος.βαζελου ή κουλα οι οποίοι στο παρελθόν εχουν ξεπετσιασει στις αδικίες όλους τους υπόλοιπους
MapogoΜπά όχι. Εννοώ να κόψει βαθμό απ τους διορισμένους κ να μην ξέρουν από που τους ήρθε.
Φαντάζεσαι κανένα διπλό ημίχρονο , χι τελικο ?!
Εσύ περιμένεις να κόψει βαθμό από το αφεντικό του?
Τυχαίο μήπως και το γεγονός ότι από τότε που γύρισε από Κύπρο όλες του οι ομάδες πλην της μακακια σαββιδη ήταν ομάδες του γαυρου
aoratosΣτο ψυγειο ο Λαμπρου μετα τα χθεσινα του λαθη. Στην πουδρα ο πουτανος γιος ο Αρετοπουλος.
Που ειπαμε οτι υστερει ο ΠΑΟΚ σε σχεση με τον βαζελο, στον φορ???![]()
![]()

anekfrastosΚαλύτερος παίκτης του γηπέδου ως τώρα ο Ναζλίδης.
che4Πιο πολυ θα στεναχωρεθώ για το χι της Ξάνθης αν γκέλαρε και ο γκευ πραγμα που δεν πιστευω ακομα
Παντως αν γκέλαρε χάσαμε μεγάλη ευκαιρείς να καταργήσουμε την περσινή τιμωρία