Τα στιγμιότυπα του ΠΑΟΚ - Δόξα ΛευκάδαςΠρωτάθλημα · πριν 4 ώρ.
Με 6ο παίκτη τον κόσμο κόντρα στον Άρη!Γυναίκες · πριν 4 ώρ.
Νικητής του τουρνουά «Κ. Τσολακάκης» ο ΠΑΟΚ!Proetoimasia · πριν 4 ώρ.
Η μέρα του Ομορούγι (pic)Μπάσκετ · πριν 4 ώρ.
Ο ΠΑΟΚ γεμίζει το σακούλι με νίκες και αγοράζει χρόνο για να φτάσει εκεί που θέλειΜπάσκετ · πριν 4 ώρ.
Τρινκιέρι: «Έπρεπε να τελειώσουμε πιο γρήγορα το παιχνίδι»Πρωτάθλημα · πριν 18 ώρ.
Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - ΜόλντεΓυναίκες · πριν 18 ώρ.
Το πάλεψε, αλλά δεν τα κατάφερε ο ΠΑΟΚΓυναίκες · πριν 18 ώρ.
Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - Ζαφειράκης ΝάουσαςΠρωτάθλημα · πριν 18 ώρ.
Εμφατική νίκη ψυχολογίας!Πρωτάθλημα · πριν 18 ώρ.
Βαριά ήττα σε ένα δυνατό τεστΠρωτάθλημα · πριν 18 ώρ.
Γκρέι: «Έχει δίκιο ο κόουτς, πρέπει να είμαι πιο σταθερός»Πρωτάθλημα · πριν 18 ώρ.Marianov6Βρε να παρουμε Εορτοπολ, απλα λεω οτι χωρις το τσ λ πολυ δυσκολα εως απιθανο θα ερθει ο επιθετικος επιπεδου τσ λ. Αρα θα παμε σε μια λιγοτερο καλη λυση και σε αυτο το επιπεδο ειναι ο Κλαους.

joshuaΕνταξει κανετε πλακα καποιοι.Περσυ εδωσε 1,5 μυριο συμβολαιο στον Μπερμπατοφ και φετος με τον γαυρο πεθαμενο με την ΕΠΟ να αλλαζει και την ομαδα να δειχνει καλυτερη απο ποτε για ποιο λογο ακριβως θα κολωσει;
Marianov6Μακαρι Σουρμε να εχουν βρει ΤΗΝ περιπτωση και να τον φερουν. Για την σουπαλιγκ παντως και ετσι οπως εχω δει τις αλλες ομαδες, δεν θα εχουμε προβλημα. Αντε μια κοντρα απο τον βαζελο μονο, οι αλλοι ειναι off για μενα.
Josh, δεν θελουμε ομως αλλον Μπερμπατοφ. Ηρθε ενας, δεν ταιραξε και εφυγε. Ασε που δεν υπαρχουν Μπερμπατοφ ελευθεροι. Για να ερθει αυτος ο αλλος που ολοι θελουμε θα πρεπει να ανοιχτει πολυ πανω απο το 1,5 μιας και θα εχει ομαδα. Υπαρχουν και ο δανεικοι να μου πεις, ναι οκ. Αλλα νομιζω μεταγραφη ψαχνουμε και οχι το παλιο μοντελο Σαββιδη στην πρωτη του χρονια
joshuaΕνταξει κανετε πλακα καποιοι.Περσυ εδωσε 1,5 μυριο συμβολαιο στον Μπερμπατοφ και φετος με τον γαυρο πεθαμενο με την ΕΠΟ να αλλαζει και την ομαδα να δειχνει καλυτερη απο ποτε για ποιο λογο ακριβως θα κολωσει;
Marianov6Μακαρι Σουρμε να εχουν βρει ΤΗΝ περιπτωση και να τον φερουν. Για την σουπαλιγκ παντως και ετσι οπως εχω δει τις αλλες ομαδες, δεν θα εχουμε προβλημα. Αντε μια κοντρα απο τον βαζελο μονο, οι αλλοι ειναι off για μενα.
Josh, δεν θελουμε ομως αλλον Μπερμπατοφ. Ηρθε ενας, δεν ταιραξε και εφυγε. Ασε που δεν υπαρχουν Μπερμπατοφ ελευθεροι. Για να ερθει αυτος ο αλλος που ολοι θελουμε θα πρεπει να ανοιχτει πολυ πανω απο το 1,5 μιας και θα εχει ομαδα. Υπαρχουν και ο δανεικοι να μου πεις, ναι οκ. Αλλα νομιζω μεταγραφη ψαχνουμε και οχι το παλιο μοντελο Σαββιδη στην πρωτη του χρονια