Τα στιγμιότυπα του ΠΑΟΚ - Δόξα ΛευκάδαςΠρωτάθλημα · πριν 1 ώρ.
Με 6ο παίκτη τον κόσμο κόντρα στον Άρη!Γυναίκες · πριν 2 ώρ.
Νικητής του τουρνουά «Κ. Τσολακάκης» ο ΠΑΟΚ!Proetoimasia · πριν 2 ώρ.
Η μέρα του Ομορούγι (pic)Μπάσκετ · πριν 2 ώρ.
Ο ΠΑΟΚ γεμίζει το σακούλι με νίκες και αγοράζει χρόνο για να φτάσει εκεί που θέλειΜπάσκετ · πριν 2 ώρ.
Τρινκιέρι: «Έπρεπε να τελειώσουμε πιο γρήγορα το παιχνίδι»Πρωτάθλημα · πριν 16 ώρ.
Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - ΜόλντεΓυναίκες · πριν 16 ώρ.
Το πάλεψε, αλλά δεν τα κατάφερε ο ΠΑΟΚΓυναίκες · πριν 16 ώρ.
Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - Ζαφειράκης ΝάουσαςΠρωτάθλημα · πριν 16 ώρ.
Εμφατική νίκη ψυχολογίας!Πρωτάθλημα · πριν 16 ώρ.
Βαριά ήττα σε ένα δυνατό τεστΠρωτάθλημα · πριν 16 ώρ.
Γκρέι: «Έχει δίκιο ο κόουτς, πρέπει να είμαι πιο σταθερός»Πρωτάθλημα · πριν 16 ώρ.

panpangr77BlackBlockAttackpanpangr77Ο Βιερινια ποτε δεν υπηρξε μπακ ουτε θα γίνει , ας οψονται 1 με 2 εκατ. που παίρνει . Ο παικτης ουτε ταχυτητα εχει χάσει ,πολυ καλυτερος θα ειναι απο οτι εχει φύγει,αλλη προπονηση εκει άλλη εδω , τον βάζεις και πισω απο τον επιθετικο ψευτο δεκαρι , μακαρι να ερθει και ας μην παρουμε ουτε καθαρο δεκαρι ουτε σεντερ φορ , μια χαρα θα ειμαστε με Κλαους Κουλουρη και τον αλήτη. Πας μετά και τα δίνεις για ενα εξαρι(τουρμπο) και ενα στοπερ αν πουληθει ο Τζαβελας και δεν πανε να γαργαληθουν ΕΠΟ,ΦΙΦΑ,χοντρος και μνημονια....
Παιρνω αφορμη απο το ποστ για τον Κουλουρη.....
Τη εχει δειξει μεχρι τωρα και λετε θα ειμαστε μια χαρα?
Ντριπλα?κεφαλια?ενας με εναν?φονιας μεσα στη περιοχη?
Οσες φορες τον ειδα(και εχει παρει ευκαιριες)ουτε τη διαφορα μπορεσε να κανει ουτε εδειξε οτι μπορει να σταθει στη πρωτη ομαδα
Οταν ενας παικτης ειναι ταλεντο το δειχνει με πραξεις αν ειναι να περιμενουμε οτι καποια στιγμη θα παιξει καηκαμε
Το εχει δειξει με πράξεις φίλε μου ,το εδειξε στην ηλικιες που επαιζε ,το εδειξε μια χαρα στην Κυπρο ,και εδω οποτε τον εμπιστευτηκαν μια χαρα το εδειξε. Ξερει να κινειται μια χαρα στην περιοχη ,εχει το ενστικτο του κιλλερ , εχει δυναμη και γενικα εχει .Ας δουλευουν ολα ρολοι πισω του μια χαρα θα τα δειξει και μπροστά . Και επειδη εχω παρει και γνωμη απο συμπαικτη του στις μικρες ηλικιες ,εχω εμπιστοσυνη σε αυτα που εχω ακουσει.
sourmenetesΣυγγνωμη κιολας αλλα τι περιμενετε με τα 25' που επαιρνε ο κουλουρης..;;;
Εδω ηρθανε ονοματαρες και με τα χαλια που ειχε η ομαδα δε βλεποντουσαν και λεγαμε θελουν χρονο,προσαρμογη κτλ κτλ..
DimitrisSΤι φωτιες ανεβετε τετοια ωρα ρε με απαγορευμενα ονοματα στο φορουμ. Αλητες.
Magpies4Λογικά αν είναι αέρας οι φήμες θα διαψεύσει η ΠΑΕ. Ας μην προτρέχουμε να διαψεύσουμε εμείς.
(γιατί δηλαδή η Bild επέλεξε τον Αντρέ για να γράψει πολύ συγκεκριμένα πράγματα, τα οποία ακούγονται και στα μπλόγκ της Βολκσμπουργκ;).