Λίσι: «Έχουμε σχεδόν όλους τους παίκτες διαθέσιμους - Μας βοηθάει κάθε επίσκεψη του Ιβάν Σαββίδη»Πρωτάθλημα · μόλις τώρα
Νίκη και για την Κ17!Ακαδημίες · μόλις τώρα
Εκτός έδρας νίκη για την Κ15Ακαδημίες · μόλις τώρα
Εκτός με Πανιώνιο ο ΠΑΟΚ ΒPaok b · μόλις τώρα
Τα στιγμιότυπα του ΠΑΟΚ - Δόξα ΛευκάδαςΠρωτάθλημα · πριν 7 ώρ.
Με 6ο παίκτη τον κόσμο κόντρα στον Άρη!Γυναίκες · πριν 7 ώρ.
Νικητής του τουρνουά «Κ. Τσολακάκης» ο ΠΑΟΚ!Proetoimasia · πριν 7 ώρ.
Η μέρα του Ομορούγι (pic)Μπάσκετ · πριν 7 ώρ.
Ο ΠΑΟΚ γεμίζει το σακούλι με νίκες και αγοράζει χρόνο για να φτάσει εκεί που θέλειΜπάσκετ · πριν 7 ώρ.
Τρινκιέρι: «Έπρεπε να τελειώσουμε πιο γρήγορα το παιχνίδι»Πρωτάθλημα · πριν 21 ώρ.
Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - ΜόλντεΓυναίκες · πριν 21 ώρ.
Το πάλεψε, αλλά δεν τα κατάφερε ο ΠΑΟΚΓυναίκες · πριν 21 ώρ.
Ο Μάρκεβιτς για Σάχοφ και ΠΑΟΚ!
Η εκτίμηση του Ουκρανού προπονητή για την μεταγραφή του Δικεφάλου
Νέες δηλώσεις Μάρκεβιτς για τον Σάχοφ που ξέρει και τώρα θα συνεχίσει στον ΠΑΟΚ
Ο Μίρον Μάρκεβιτς αναγκάστηκε να μιλήσει και πάλι για τον ΠΑΟΚ. Αυτή την φορά το θέμα είχε να κάνει με την μεταγραφή του Σάχοφ στον Δικέφαλο του Βορρά.
Ο Ουκρανός προπονητής πήρε θέση και πιο συγκεκριμένα τόνισε: «Ο Σάχοφ είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες με τους οποίους έχω συνεργαστεί στη Ντνιέπρ. Είναι πολύ καλός σε τακτικά θέματα και πολύτιμος για την λειτουργία της ομάδας. Αυτό είναι ένα πολύ ελπιδοφόρο για τον παίκτη. Η μόνη αδυναμία του είναι η ταχύτητα, αλλά αυτό καλύπτεται από την ταχύτητα της σκέψης του. Νομίζω ότι θα είναι χρήσιμος για τον ΠΑΟΚ κατά την επόμενη σεζόν.
Έχει εξαιρετικές προοπτικές. Θα είναι πάντα στο σωστό μέρος τη σωστή στιγμή. Και στη Ντνιέπρ σημείωσε κάποια σημαντικά γκολ».
Kostas_Peraia4http://www.paok24.com/podosfairo/70684/o-markevits-gia-saxof-kai-paok
Ο Μάρκεβιτς για Σάχοφ και ΠΑΟΚ!
Η εκτίμηση του Ουκρανού προπονητή για την μεταγραφή του Δικεφάλου
Νέες δηλώσεις Μάρκεβιτς για τον Σάχοφ που ξέρει και τώρα θα συνεχίσει στον ΠΑΟΚ
Ο Μίρον Μάρκεβιτς αναγκάστηκε να μιλήσει και πάλι για τον ΠΑΟΚ. Αυτή την φορά το θέμα είχε να κάνει με την μεταγραφή του Σάχοφ στον Δικέφαλο του Βορρά.
Ο Ουκρανός προπονητής πήρε θέση και πιο συγκεκριμένα τόνισε: «Ο Σάχοφ είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες με τους οποίους έχω συνεργαστεί στη Ντνιέπρ. Είναι πολύ καλός σε τακτικά θέματα και πολύτιμος για την λειτουργία της ομάδας. Αυτό είναι ένα πολύ ελπιδοφόρο για τον παίκτη. Η μόνη αδυναμία του είναι η ταχύτητα, αλλά αυτό καλύπτεται από την ταχύτητα της σκέψης του. Νομίζω ότι θα είναι χρήσιμος για τον ΠΑΟΚ κατά την επόμενη σεζόν.
Έχει εξαιρετικές προοπτικές. Θα είναι πάντα στο σωστό μέρος τη σωστή στιγμή. Και στη Ντνιέπρ σημείωσε κάποια σημαντικά γκολ».
Και στον Κολκα?Ρε τι γινεται με την παρτη του
paok87Κάθαρση με Μπέο πρώτη μούρη στις φωτό; Κάπου χάνομαι
john4serresαφου το εφερε η συζητηση ας δουμε και κανενα βιντεακι...