Τα στιγμιότυπα του ΠΑΟΚ - Δόξα ΛευκάδαςΠρωτάθλημα · πριν 6 ώρ.
Με 6ο παίκτη τον κόσμο κόντρα στον Άρη!Γυναίκες · πριν 6 ώρ.
Νικητής του τουρνουά «Κ. Τσολακάκης» ο ΠΑΟΚ!Proetoimasia · πριν 6 ώρ.
Η μέρα του Ομορούγι (pic)Μπάσκετ · πριν 6 ώρ.
Ο ΠΑΟΚ γεμίζει το σακούλι με νίκες και αγοράζει χρόνο για να φτάσει εκεί που θέλειΜπάσκετ · πριν 6 ώρ.
Τρινκιέρι: «Έπρεπε να τελειώσουμε πιο γρήγορα το παιχνίδι»Πρωτάθλημα · πριν 20 ώρ.
Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - ΜόλντεΓυναίκες · πριν 20 ώρ.
Το πάλεψε, αλλά δεν τα κατάφερε ο ΠΑΟΚΓυναίκες · πριν 20 ώρ.
Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - Ζαφειράκης ΝάουσαςΠρωτάθλημα · πριν 20 ώρ.
Εμφατική νίκη ψυχολογίας!Πρωτάθλημα · πριν 20 ώρ.
Βαριά ήττα σε ένα δυνατό τεστΠρωτάθλημα · πριν 20 ώρ.
Γκρέι: «Έχει δίκιο ο κόουτς, πρέπει να είμαι πιο σταθερός»Πρωτάθλημα · πριν 20 ώρ.Asimos61 μυρια η ανωτατη προσφορα του
ramolimendoΣτην ουσια ο Ιβαν παραδεχτηκε οτι εκανε τον λαγο για να βοηθησει την κυβερνηση για μεγαλα ποσα και θα μπει στο κολπο αργοτερα χωρις να χωσει τοσα.
MANIAKOSΉττα οτι κ να λεμε
ΠαλαιολόγοςMANIAKOSΉττα οτι κ να λεμε
απορω παντως πως ο ΣΥΡΙΖΑ επετρεψε ιδιοκτητη κατασκευαστικης να συμμετεχει και να παρει αδεια καναλιου!
περιμενα πως θα βαλουν καποιο απαγορευτικο,καποιον ορο

Παλαιολόγοςγια τον καλογριτσα το μονο που ξερω ειναι πως ηταν κουμπαρος του φλωρακη
και τωρα του καμμενου
κατασκευαστικη εχει[/quote
Τα έχω γράψει και αλλού προ δύο ημερών. Δεν είναι τυχαίος.....δεξί χέρι του Φλωράκη, ταμίας του Περισσού για χρόνια, εκδότης στο αποτυχημένο εγχείρημα της Πρώτης και διαχειριστής του εταιρικού portfolio του κόμματος....Γερμανός κ.α. Απλά 70 εκ. δε ξέρω από που έχει την άπλα και τα δίνει.....προφανώς κάποιος στηρίζει......

AlastorΤο plan b ειναι να περιμενεις την επομενη κυβερνηση να απελευθερωσει τις αδειες με σταθερο κοστος
Αρα ουσιαστικα οι τωρινοι εξαγορασαν το γεγονος οτι θα εχουν ολιγοπωλειο υπο μια εννοια, που δεν ειναι και μικρο πλεονεκτημα