Τα στιγμιότυπα του ΠΑΟΚ - Δόξα ΛευκάδαςΠρωτάθλημα · πριν 4 ώρ.
Με 6ο παίκτη τον κόσμο κόντρα στον Άρη!Γυναίκες · πριν 4 ώρ.
Νικητής του τουρνουά «Κ. Τσολακάκης» ο ΠΑΟΚ!Proetoimasia · πριν 4 ώρ.
Η μέρα του Ομορούγι (pic)Μπάσκετ · πριν 4 ώρ.
Ο ΠΑΟΚ γεμίζει το σακούλι με νίκες και αγοράζει χρόνο για να φτάσει εκεί που θέλειΜπάσκετ · πριν 4 ώρ.
Τρινκιέρι: «Έπρεπε να τελειώσουμε πιο γρήγορα το παιχνίδι»Πρωτάθλημα · πριν 18 ώρ.
Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - ΜόλντεΓυναίκες · πριν 18 ώρ.
Το πάλεψε, αλλά δεν τα κατάφερε ο ΠΑΟΚΓυναίκες · πριν 18 ώρ.
Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - Ζαφειράκης ΝάουσαςΠρωτάθλημα · πριν 18 ώρ.
Εμφατική νίκη ψυχολογίας!Πρωτάθλημα · πριν 18 ώρ.
Βαριά ήττα σε ένα δυνατό τεστΠρωτάθλημα · πριν 18 ώρ.
Γκρέι: «Έχει δίκιο ο κόουτς, πρέπει να είμαι πιο σταθερός»Πρωτάθλημα · πριν 18 ώρ.Spiros_SΑπό ότι άκουσα το φαγητό πληρώθηκε από το παράβολο που κατέβαλαν με την αίτηση.
Όσο για ύπνο, κάτι για ράντζα είπαν και είδα και κάτι φωτό.

pilotosΠες αλήθεια. Φανταζόσουν ποτέ ότι θα κοιμόσουν δίπλα δίπλα με το μαρινάκη για 3 βράδια;

RoMaNΠάντως δεν πιστεύω ότι Σαββίδης και πρεζέμπορας άντεξαν 60 ώρες χωρίς να μαλώσουν, τουλάχιστον με κουβέντες...

pgetsosRoMaNΠάντως δεν πιστεύω ότι Σαββίδης και πρεζέμπορας άντεξαν 60 ώρες χωρίς να μαλώσουν, τουλάχιστον με κουβέντες...
Ειναι κλειδωμενοι σε διαφορετικα δωματια χωρις καμια επικοινωνια απ'εξω ολοι τους
Mīngus3 μέρες αμπανιάριστος ο χοντρός δε θέλω ούτε να το σκέφτομαι τι παίζει στο δωμάτιο που τον έχουν

RoMaNpgetsosRoMaNΠάντως δεν πιστεύω ότι Σαββίδης και πρεζέμπορας άντεξαν 60 ώρες χωρίς να μαλώσουν, τουλάχιστον με κουβέντες...
Ειναι κλειδωμενοι σε διαφορετικα δωματια χωρις καμια επικοινωνια απ'εξω ολοι τους
Ααααα αυτό δεν το ήξερα, δεν έχω γνώση για τις λεπτομέρειες...
Ο Αλαφούζος αντέχει τόση ώρα χωρίς Twitter;;; Πρέπει να κάνει swipe τη παλάμη του αυτός τώρα...
RoMaNΟ Αλαφούζος αντέχει τόση ώρα χωρίς Twitter;;; Πρέπει να κάνει swipe τη παλάμη του αυτός τώρα...