Καλά πόσες ιερες αγελάδες έχουμε ?
Στάλθηκε από το SGP621 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τα στιγμιότυπα του ΠΑΟΚ - Δόξα ΛευκάδαςΠρωτάθλημα · πριν 2 ώρ.
Με 6ο παίκτη τον κόσμο κόντρα στον Άρη!Γυναίκες · πριν 2 ώρ.
Νικητής του τουρνουά «Κ. Τσολακάκης» ο ΠΑΟΚ!Proetoimasia · πριν 2 ώρ.
Η μέρα του Ομορούγι (pic)Μπάσκετ · πριν 2 ώρ.
Ο ΠΑΟΚ γεμίζει το σακούλι με νίκες και αγοράζει χρόνο για να φτάσει εκεί που θέλειΜπάσκετ · πριν 2 ώρ.
Τρινκιέρι: «Έπρεπε να τελειώσουμε πιο γρήγορα το παιχνίδι»Πρωτάθλημα · πριν 16 ώρ.
Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - ΜόλντεΓυναίκες · πριν 16 ώρ.
Το πάλεψε, αλλά δεν τα κατάφερε ο ΠΑΟΚΓυναίκες · πριν 16 ώρ.
Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - Ζαφειράκης ΝάουσαςΠρωτάθλημα · πριν 16 ώρ.
Εμφατική νίκη ψυχολογίας!Πρωτάθλημα · πριν 16 ώρ.
Βαριά ήττα σε ένα δυνατό τεστΠρωτάθλημα · πριν 16 ώρ.
Γκρέι: «Έχει δίκιο ο κόουτς, πρέπει να είμαι πιο σταθερός»Πρωτάθλημα · πριν 16 ώρ.

sn0ufel4slidarΚάνεις λάθος.. Η κύρια δουλειά του επιθετικού σε όλο τον κόσμο είναι να ματώνει το δίχτυ.. Απλά εδώ εμείς για να καλύπτουμε την μετριότητα των παιχτών μας από την μέση και μπροστά έχουμε εφεύρει χαράκτηρισμους.. Όπως έτρεξε πίεσε μοχθησε κτλ.. Ε αφού έτρεξαν και μοχθησαν ματς του 0-3 έληξε 2-1.
Μπράβο λοιπόν.
Οταν καταλαβεις οτι χαρει σε αυτον εγιναν οι περισσοτερες απ τις φασεις π εκανες κ οτι εαν ηταν παθητικός κ απλα περιμενε το γκολ θα ηταν εντελως διαφορετική ολη σου η λειτουργια τοτε μπορουμε να συζητήσουμε
eorptolΚαλά πόσες ιερες αγελάδες έχουμε ?
Στάλθηκε από το SGP621 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

CCCPΝαι μια χαρα ηταν χτες ο Κλαους...για ενα παικτη μετριου ταλεντου οπως ειναι. Εκανε αυτο που μπορουσε.
Για τον ΠΑΟΚ να μην εχει καλυτερο σεντερ φορ ειναι ΝΤΡΟΠΗ. Εχουμε φτασει να ριξουμε τα στανταρ μας για το τι πρεπει να ειναι ο βασικος φορ του ΠΑΟΚ στα ταρταρα για να πουμε οτι μια χαρα ηταν ο Κλαους.
Αδυνατω να δεχτω οτι μπορει να ειναι κανεις ικανοποιημενος με αυτο που περνουμε απο τη θεση του σεντερ φορ. Οτι φασεις βγαλαμε απο τον Κλαους ηταν λεει ο αλλος. Παλι αλλο ματς εβλεπα εγω. Σαν target man ηταν κακος χτες.
Ξαναλεω. Αυτο μπορει αυτο κανει ο Κλαους. Δεν ειμαι δυσαρεστημενος ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΟΥ. Ειμαι δυσαρεστημενος το οτι αυτο ειναι το καλυτερο που μπορουμε να κανουμε στη θεση του φορ. Γιατι ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ.
Ο Κλαους δεν ειναι κακος, ειναι ΛΙΓΟΣ.
kataramenos5

kataramenos5Το 3ο μπηκε με αντεπιθεση. Μαλλον το 4ο λες παπα (με βαση τη περιγραφη)
παρε λοιπον.
Στο 4:03 . Δες απο που ξεκιναει.Αυτα ειναι τα ευκολα και τα κανουν οι περισσοτεροι.Δουλεμενο στη προπονηση.
slidarΚαινουργιο αυτο... μου αρεσε.
Αντε να δουμε ποσες ακομα δικαιολογιες και για την ιερη αγελαδα αλλα και για τα αλλα 2 εξτρεμ της ομαδας.
Οταν θα μαθουμε να εχουμε πραγματικα απαιτησεις απο τους παιχτες μας τοτε θα παμε και μπροστα.
Οταν προσπαθουμε να δικαιολογησουμε τα αδικαιολογητα θα μενουμε οπως ειπε και ο παυλαρας.. στο "σχεδον" .