Θα πάρω την ευθύνη του ανοίγματος, και ελπίζω να είμαι τυχερός.
Μια υποτυπώδη λειτουργία στην άμυνα και η πρόκριση θα έρθει εύκολα! Μπροστά έστω και χωρίς Λούκας το γκολ λογικά θα έρθει.
Όποιος μάθει κανάλι, ας ενημερώσει.
ΠΑΟΚτσήδικες Αναμνήσεις: Σαν σήμερα, 6 ΝοεμβρίουArticle · πριν 29′
Με τον Γιώργο Ελευθεριάδη η Εθνική Χάντμπολ στην πρεμιέρα των προκριματικών του EURO 2028!Hantmpol · πριν 10 ώρ.
Τα εισιτήρια του ΠΑΟΚ - ΠαρτιζάνΠοδόσφαιρο · πριν 10 ώρ.
Ο Νικόλαος Πολυδεύκης Σφακιανάκης στον ΠΑΟΚ!Μεταγραφές · πριν 11 ώρ.
Τακτική και αυτοματισμοίΠροπόνηση · πριν 11 ώρ.
Έχει τον τρόπο του στο «Καραϊσκάκης»Πρωτάθλημα · πριν 13 ώρ.
Σε επιτυχημένη επέμβαση υποβλήθηκε ο Λάζαρο ΤόρεςBolei · πριν 13 ώρ.
Μία γεμάτη προπόνηση στη Νέα ΜεσημβρίαΠροπόνηση · πριν 13 ώρ.
«Όλοι θέλουμε να σκοράρουμε στην Τούμπα - Πήραμε ώθηση εν όψει Χοφενχάιμ»Ακαδημίες · πριν 13 ώρ.
«Καρφί» για ρεκόρ ο Αντρίγια!Ποδόσφαιρο · πριν 13 ώρ.
Youth League: Ολοκληρώθηκε ο δεύτερος γύρος – Τα δέκα ζευγάρια και ο αντίπαλος του ΠΑΟΚΑκαδημίες · πριν 13 ώρ.
Όταν ο υπεύθυνος διαιτησίας του OPEN διαψεύδει τον υπεύθυνο επικοινωνίας του ΠΑΟΚΔιοικητικά · πριν 20 ώρ.pgetsosΘα πάρω την ευθύνη του ανοίγματος, και ελπίζω να είμαι τυχερός.
Μια υποτυπώδη λειτουργία στην άμυνα και η πρόκριση θα έρθει εύκολα! Μπροστά έστω και χωρίς Λούκας το γκολ λογικά θα έρθει.
Όποιος μάθει κανάλι, ας ενημερώσει.

mrpinkΕυχομαι να ειναι γουρλης ο καινουριος τοπικ-σταρτερ, και καλη επιτυχια στην ΠΑΟΚαρα μας!! Θα θελα ενα γκολ απ τον Κουλουρη σ αυτο το ματς, ωστε ν ανεβει η ψυχολογια του παλικαριου.
prist64Πετρο,μακαρι να αποδειχθεις γουρλης και
να συνεχισεις να ανοιγεις τοπικ.
Τελος πια οι γκαντεμηδες και τα ξινισμενα................ρεβανι.
