Αίσχος αφού...
Κάποιος έγραψε στο topic του basket κάτι για άτομα που μπαίνουν μόνο για να κράξουν και απάντησα το ίδιο ακριβώς μ αυτό που ισχύει και στου volley: Νιώθω μόνο θλίψη!!!

Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - ΆρηςΓυναίκες · πριν 2 ώρ.
Με πρωταγωνίστρια τη Μάρσαλ, ο ΠΑΟΚ πήρε το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης!Γυναίκες · πριν 2 ώρ.
Λίσι: «Έχουμε σχεδόν όλους τους παίκτες διαθέσιμους - Μας βοηθάει κάθε επίσκεψη του Ιβάν Σαββίδη»Πρωτάθλημα · πριν 2 ώρ.
Νίκη και για την Κ17!Ακαδημίες · πριν 3 ώρ.
Εκτός έδρας νίκη για την Κ15Ακαδημίες · πριν 3 ώρ.
Εκτός με Πανιώνιο ο ΠΑΟΚ ΒPaok b · πριν 3 ώρ.
Τα στιγμιότυπα του ΠΑΟΚ - Δόξα ΛευκάδαςΠρωτάθλημα · πριν 10 ώρ.
Με 6ο παίκτη τον κόσμο κόντρα στον Άρη!Γυναίκες · πριν 10 ώρ.
Νικητής του τουρνουά «Κ. Τσολακάκης» ο ΠΑΟΚ!Proetoimasia · πριν 10 ώρ.
Η μέρα του Ομορούγι (pic)Μπάσκετ · πριν 10 ώρ.
Ο ΠΑΟΚ γεμίζει το σακούλι με νίκες και αγοράζει χρόνο για να φτάσει εκεί που θέλειΜπάσκετ · πριν 10 ώρ.
Τρινκιέρι: «Έπρεπε να τελειώσουμε πιο γρήγορα το παιχνίδι»Πρωτάθλημα · χθες 22:08

Αίσχος αφού...
Marianov6Το θεωρω λαθος του Καλμα να μην το χτυπησει αυτο το παιχνιδι. Καταρχην, οση ξεκουραση θα εχουμε εμεις θα εχουν και αυτοι αρα δεν τιθεται ζητημα. Δευτερον, δεν ειναι θεμα πρεστιζ μεταξυ των δυο κλαμπ (ειναι δηλαδη αλλα δεν εχει σημασια τωρα) αλλα θεμα ποιος θα ερθει με ψυχολογια σε μια βδομαδα, γιατι ναι μεν απο την μια ισχυει το "αστους να παρουν αερα τωρα και θα φανε μεγαλυτερη απογοητευση στον ημιτελικο" αλλα απο την αλλη αν μια στο εκατομμυριο στον ημιτελικο παρει το πρωτο σετ ο γκει, τοτε θα γυρισει μπουμεραγκ ολο αυτο και θα ειναι διπλη η δικια μας απογοητευση (απλα η δικια τους θα ειναι πιο εκκωφαντικη).
Θελω να πιστευω οτι ξερει τι εκανε ο Καλμα τωρα εκτος και αν το παρατησε γιατι εβλεπε οτι "δεν"...που ειναι ακομα χειροτερο για την ψυχολογια. Απογοητευμενος δεν ειμαι γιατι το σημερα με το αυριο δεν εχει καμια σχεση στο βολλει απλα εγω θα το χτυπουσα μεχρι τελους για να δειξω απο τωρα την ανωτεροτητα μου. Ειναι καθαρα θεμα τακτικης και σεβαστη η επιλογη του φυσικα.

goran 64Marianov6Το θεωρω λαθος του Καλμα να μην το χτυπησει αυτο το παιχνιδι. Καταρχην, οση ξεκουραση θα εχουμε εμεις θα εχουν και αυτοι αρα δεν τιθεται ζητημα. Δευτερον, δεν ειναι θεμα πρεστιζ μεταξυ των δυο κλαμπ (ειναι δηλαδη αλλα δεν εχει σημασια τωρα) αλλα θεμα ποιος θα ερθει με ψυχολογια σε μια βδομαδα, γιατι ναι μεν απο την μια ισχυει το "αστους να παρουν αερα τωρα και θα φανε μεγαλυτερη απογοητευση στον ημιτελικο" αλλα απο την αλλη αν μια στο εκατομμυριο στον ημιτελικο παρει το πρωτο σετ ο γκει, τοτε θα γυρισει μπουμεραγκ ολο αυτο και θα ειναι διπλη η δικια μας απογοητευση (απλα η δικια τους θα ειναι πιο εκκωφαντικη).
Θελω να πιστευω οτι ξερει τι εκανε ο Καλμα τωρα εκτος και αν το παρατησε γιατι εβλεπε οτι "δεν"...που ειναι ακομα χειροτερο για την ψυχολογια. Απογοητευμενος δεν ειμαι γιατι το σημερα με το αυριο δεν εχει καμια σχεση στο βολλει απλα εγω θα το χτυπουσα μεχρι τελους για να δειξω απο τωρα την ανωτεροτητα μου. Ειναι καθαρα θεμα τακτικης και σεβαστη η επιλογη του φυσικα.
Έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στον κόουτς γιατί είναι μεγάλη γάτα, ακόμα και στα θέματα ψυχολογίας!!!![]()
Άς μην ξεχνάμε ότι κάτι τους χρωστάει αυτούς ο... (Ψω)Lee!!!![]()
![]()
![]()

SuleymanogluΔεν θα ξαναγράψω για τα καλοκαιρινά καραγκιοζιλικια ξανά.
Έχω μια απορία όμως. Αυτά τα παραμύθια που γράφετε εδώ και μερικές εβδομάδες ότι ο πολυνικης προπονητής μας κάθεται και δίνει οδηγίες στους Παγκοσμίου κλασεως παίκτες μας όπως ο Χιμενες, ο Σεπεδα και ο Λι να καθιστούν και να χάσουν παιχνίδια επίτηδες για να βγούμε 4οι και να αντιμετωπίσουμε το γαυρο στα ημιτελικά (αντί στον τελικό) τα πιστεύετε? Σας αρέσει να αυτοπαραμυθιαζεστε?

OdiΑν νομίζετε οτι ο γαύρος έχει καλύτερη ομάδα από την Κηφισιά γελιέστε.Ευκολότερο αντίπαλο διαλέξαμε.
pgetsosΓιαμπλονσκι φανηκε ανεβασμενος, ειδικα σε σχεση με τα προηγουμενα ματς
Χιμενεθ πρωτο και μισο δευτερο τουλαχιστον ηταν απαραδεκτος απο οσα διαβαζα, μετα ανεβηκε καπως
Σεπεδα μετριος και ειδικα στο τελος επεσε απιστευτα
Για τα υπολοιπα δεν εχω αποψη...
Τα στατιστικα παντως Παλαιολογε δειχνουν ξεκαθαρα καλυτερη υποδοχη, 53(47) vs 37(26) τα 2 πρωτα σετ, το τριτο δε το μετραω καν