και ερχεται τωρα τουμπα ο διεκδικητης του τιτλου , ο βαζελος κυριοι
ματς με μεγαλο κομπλεξ

Τα στιγμιότυπα του ΠΑΟΚ - Δόξα ΛευκάδαςΠρωτάθλημα · πριν 5 ώρ.
Με 6ο παίκτη τον κόσμο κόντρα στον Άρη!Γυναίκες · πριν 5 ώρ.
Νικητής του τουρνουά «Κ. Τσολακάκης» ο ΠΑΟΚ!Proetoimasia · πριν 5 ώρ.
Η μέρα του Ομορούγι (pic)Μπάσκετ · πριν 5 ώρ.
Ο ΠΑΟΚ γεμίζει το σακούλι με νίκες και αγοράζει χρόνο για να φτάσει εκεί που θέλειΜπάσκετ · πριν 5 ώρ.
Τρινκιέρι: «Έπρεπε να τελειώσουμε πιο γρήγορα το παιχνίδι»Πρωτάθλημα · πριν 19 ώρ.
Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - ΜόλντεΓυναίκες · πριν 19 ώρ.
Το πάλεψε, αλλά δεν τα κατάφερε ο ΠΑΟΚΓυναίκες · πριν 20 ώρ.
Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - Ζαφειράκης ΝάουσαςΠρωτάθλημα · πριν 20 ώρ.
Εμφατική νίκη ψυχολογίας!Πρωτάθλημα · πριν 20 ώρ.
Βαριά ήττα σε ένα δυνατό τεστΠρωτάθλημα · πριν 20 ώρ.
Γκρέι: «Έχει δίκιο ο κόουτς, πρέπει να είμαι πιο σταθερός»Πρωτάθλημα · πριν 20 ώρ.

hasio_john....
![]()
Εγώ νομίζω το στραπάτσο με τις γριές θα λειτουργήσει θετικά στο ματς της Κυριακής!
Θα πεισμώσουν όλοι οι δικοί μας για να μας κάνουν να ξεχαστούμε!
Κλίμα τρομοκρατίας επικρατεί στους κεντρικούς δρόμους του Ζάγκρεμπ εδώ και λίγη ώρα με κουκουλοφόρους χούλιγκαν να ψάχνουν για Έλληνες και να κάνουν επίθεση στον απεσταλμένο της εφημερίδας "Γαύρος", Γιώργο Στασινόπουλο απειλώντας τον και με μαχαίρι!
Στο ίδιο περιστατικό ήταν παρών και ο απεσταλμένος του sport24radio Διονύσης Βερβελές που επίσης προπηλακίστηκε απο τους Κροάτες χούλιγκαν, προφανώς οπαδούς της Ντινάμο Ζάγκρεμπ. Θυμίζουμε πως στο ματς δεν θα υπάρχουν οπαδοί του Ολυμπιακού και αυτό γιατί υπήρχαν φόβοι για επεισόδια με τους χούλιγκαν της Κροατικής ομάδας.
Οι οπαδοί που έκαναν την επίθεση έψαχναν να βρουν οπαδούς του Ολυμπιακού προκειμένου να τους επιτεθούν και όταν οι Έλληνες δημοσιογράφοι τους διευκρίνισαν πως δεν είναι οπαδοί το περιστατικό τελείωσε. Το θετικό της υπόθεσης είναι πως είναι καλά και οι δυο δημοσιογράφοι και όλοι οι απεσταλμενοι στο Ζαγκρεμπ.
eorptolοι δημοσιογραφοι της εφημεριδας γαβρος αξιζουν πολλα να παθουν οχι βεβαια να μαχαιρωθουν ειναι χουλιγκαν του γραπτου λογου και απο τους χειροτερους
βερβελες γαβραθιωτης και αλλα αποβρασματα