sourmenetesτσιριγώτηςΑντε γαμησου αεκ. .....μας πρηξανε έρχεται, έρχεται, έρχεται. ....
Μια χαρα ηταν η αεκ φιλε...
Ας μη μιλαμε σα γαυροι.
Μια χαρά, εγώ δεν την είδα. .

Τα στιγμιότυπα του ΠΑΟΚ - Δόξα ΛευκάδαςΠρωτάθλημα · πριν 4 ώρ.
Με 6ο παίκτη τον κόσμο κόντρα στον Άρη!Γυναίκες · πριν 4 ώρ.
Νικητής του τουρνουά «Κ. Τσολακάκης» ο ΠΑΟΚ!Proetoimasia · πριν 4 ώρ.
Η μέρα του Ομορούγι (pic)Μπάσκετ · πριν 4 ώρ.
Ο ΠΑΟΚ γεμίζει το σακούλι με νίκες και αγοράζει χρόνο για να φτάσει εκεί που θέλειΜπάσκετ · πριν 4 ώρ.
Τρινκιέρι: «Έπρεπε να τελειώσουμε πιο γρήγορα το παιχνίδι»Πρωτάθλημα · πριν 18 ώρ.
Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - ΜόλντεΓυναίκες · πριν 18 ώρ.
Το πάλεψε, αλλά δεν τα κατάφερε ο ΠΑΟΚΓυναίκες · πριν 18 ώρ.
Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - Ζαφειράκης ΝάουσαςΠρωτάθλημα · πριν 18 ώρ.
Εμφατική νίκη ψυχολογίας!Πρωτάθλημα · πριν 18 ώρ.
Βαριά ήττα σε ένα δυνατό τεστΠρωτάθλημα · πριν 18 ώρ.
Γκρέι: «Έχει δίκιο ο κόουτς, πρέπει να είμαι πιο σταθερός»Πρωτάθλημα · πριν 18 ώρ.sourmenetesτσιριγώτηςΑντε γαμησου αεκ. .....μας πρηξανε έρχεται, έρχεται, έρχεται. ....
Μια χαρα ηταν η αεκ φιλε...
Ας μη μιλαμε σα γαυροι.
τσιριγώτηςΑντε γαμησου αεκ. .....μας πρηξανε έρχεται, έρχεται, έρχεται. ....

obanebanesourmenetesΣτο 1-0 κοβει την αεκ με ανυπαρκτο οφσαιντ...
Πραγματικα οι τυποι δεν παιζονται..
Τα λογια του Σαββιδη ερχονται στο μυαλο μας..
Αυριο θα μιλαμε για την υπερομαδα του θρυλου καιτα ποσα κλικ απανω ειναι.
Φαρσοκωμωδια...
Σουρμε επαιζαν εντελως στο ρελαντι με το μυαλο τους στον αγωνα της τριτης,με εμας επαιξαν πολυ καλυτερα.
Οτι πηρε διαστασεις το σκορ ωφειλεται καθαρα στο Δελλα (θεμα χρονου ειναι να τον στειλουν) εβγαλε τον κοφτη του και εβαλε δευτερο 10αρι για να γυρισει το ματς λες και επαιζε μεσα στη βεροια.
Τραγικη αλλαγη μιλαμε για ρεσιταλ ασχετοσυνης.
Δεν ξερω ποσο καλη ομαδα θα γινει ο γαυρος αλλα σε σχεση με τη περυσινη του ομαδα ειναι 2 κλασεις επανω,φαινεται να πηρε πολυ καλο προπονητη και σιγουρα εχει καλυτερο ροστερ απο περυσι.
Μονο αυτο το τανκ τον ιντεγε που πηραν στην επιθεση φτανει.
Δεν μου αρεσει να διαφημιζω τους γαυρους αλλα φαινεται να φτιαχνουν ομαδα.
παοκαρα23Eιδα μονο το δευτερο ημιχρονο.Δεν ξερω τι λετε αλλα τουλαχιστον στο δευτερο η διαιτησια ηταν πενηνταρισια.
Κατα τ αλλα δεν εγινε κατι περιεργο.Στη Τουμπα 4 επρεπε να φαει μονο στο πρωτο..

john4serresμακαρι να πετυχουμε αυτον τον γαυρο στο καραισκακη
εγω τον ειδα πολυ μετριο

) ειμαι σιγουρος οτι δεν τον εχουν δει ουτε σε ενα ματς οπως εγω.παοκαρα23Αρε παικτουρα..Ποσες φορες εχω σκεφτει ποσο καλυτερα θα μασταν αν εμενες εσυ κι οχι ο Ολισε..Στοχ,Λουκας,Καμαρα πισω απ το φορ και τα μυαλα στο μπλεντερ!