Χάσιο...Ή τα γράφω αλαμπουρνέζικα ρε αδερφέ ή δεν ξέρω τι άλλο να πω...Μου φτάνουν όμως αυτά τα βασικά...
"Εσύ κι εγώ θα κρατήσουμε τα παιδιά μας μακριά απ αυτά" ε? Αλήθεια? Ο μπαμπάς του Νάσου λες δεν έκανε το ίδιο?
Πόσο μακριά νομίζουμε ότι βρισκόμαστε πολλές φορές απ την πραγματικότητα, η οποία μας αγγίζει καθημερινά...
"Κάλλιο το προλαμβάνειν παρά το θεραπεύειν" έλεγαν οι αρχαίοι ημών πρόγονοι σε μια σοφή ρήση τους...
Είπαμε...Γιώργης Σαββιδης: Θεσμικό μέλος του Δ.Σ. της Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ., γιος του μεγαλομετόχου και Προέδρου της Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. και επιχειρηματίας, άκρως αναγνωρίσιμος απ τον ευρύ λαό της Θεσσαλονίκης, αλλά και όχι μόνο...
Όχι π.χ. Χάσιο και Goran, τυχαίοι οπαδοί οποιασδήποτε ομάδας, που κάνουν καζουρίτσα πίσω απ το πληκτρολόγιο...
Τα συμπεράσματα πάντα δικά σου...Ελπίζω πλέον να έγινα τουλάχιστον κατανοητός, έστω κι αν δεν σε πείθω...
Παλεύω ασταμάτητα. Αντιστέκομαι στην αδικία. Οργανώνομαι συνέχεια. Κατακτώ, μόνο τίμια. = Π.Α.Ο.Κ.
Χρηστάρα, ζεις μέσα στην καρδιά μου, ώσπου να ξανανταμώσουμε, στου Παραδείσου τα τσιμέντα....
Ένα το χελιδόνι κι η άνοιξη ακριβή, για να γυρίσει ο ήλιος, θέλει δουλειά πολλή....