Κυνήγα λυσσασμένα τον πόλεμο (με ήττες στις μάχες δίχως καμία απώλεια ζώντος) κι ας τους να δουλεύουν καλά...
Ο ξεφτιλιστικός αποκλεισμός απ το Σουηδικό χωριό ήταν οι καμπάνες της Παναγίας των Παρισίων, αλλά εσύ που?
Πήγες και μου δωσες τον μοναδικό game changer της ομάδας, από προσωπικό βίτσιο για έναν υπέρβαρο παίχτη!!!!
Το κοντέρ, μετά από 8 αγωνιστικές πλέον, δείχνει -6 απ τα χωριά και -6 σήμερα, σύνολο -12...Το λες και κατάψυξη...
Η ομάδα δίχως μεγάλο προπονητή δεν πάει πουθενά, όσους παίχτες και να του φέρεις και τον χειμώνα κι όποτε...
Αν περιμένεις στο φετινό "ανταγωνιστικό" ΠρωΚτάθλημα να μην κερδίσει η κούλα για να είμαστε εμείς και πάλι οι πρωτοπόροι, τότε πάσο, αλλά κοίτα να μάθεις ότι το Πρωκτάθλημα έτσι θα κάνει πολύ σύντομα φτερά γι αλλού!!!!
Άσε λοιπόν πλέον τις φιέστες, τις παιδιάστικες ειρωνείες και τους εγωκεντρισμούς και ΑΛΛΑΞΕ ΤΟ ΤΡΟΠΑΡΙ ΧΘΕΣ!!!!
Αν όντως θέλεις να κατακτήσεις τίτλους με τον Π.Α.Ο.Κ., κατάλαβε επιτέλους ότι δεν δείχνεις να ξέρεις τον τρόπο!!!!
Μάγκα θα σε έχω να πας να φέρεις ΠΡΟΠΟΝΗΤΑΡΑ αύριο, να τουμπεκιαστείς μόνιμα και να του δώσεις τα κλειδιά!!!!
Άντε να σε δω λοιπόν πασάκα μου, αν το λέει η περδικούλα σου να βάλεις πια το ΕΓΩ σου ΚΑΤΩ απ τον Π.Α.Ο.Κ.!!!!
Γιατί μέχρι τα τώρα και μάλιστα κάθε χρόνο όλο και περισσότερο, δείχνεις να το χεις σχετικά πολύ ψηλωμένο...