Περιπτεροςomerta76Ξεκίνησε και πάλι το γνωστό. ?..άχρηστοι όλοι οι παίχτες, άχρηστος ο Αναστασιαδης, άχρηστη η διοίκηση..στόπερ, εξτρεμ και ένα επιπλέον αμυντικό χαφ χρειαζόμαστε. Το καλοκαίρι βλέπουμε για τα υπόλοιπα. Ομάδα είπαμε να φτιάξουμε, όχι ράβε ξηλωνε.
Καμιά φορά χρειάζεται και λίγο κράξιμο. Ειδικά στους παίκτες που χάνουν με κατεβασμένα τα παντελόνια.
Αν με ρωτούσες ποιούς θα κρατούσα για να κάνω ομάδα στο μέλλον, θα κρατούσα πολύ λίγους από αυτούς που έχουμε.
Για σκέψου το ?
ΟΚ μας κλέβει ο Καλογερόπουλος ο μπάτσος. Εσένα μικρέ και Ράτς γιατί σας φεύγει ο παίκτης στο μαϊμού πέναλτυ ?
Γκολ με τα χέρια κοντρολ. Γιατί του επιτρέψαμε να βγει αφύλακτος εκεί και να πάρει την μπάλα ?
Δε λέω για τα άλλα ...
Και ωραία σε κλέβει ο διαιτητής, εσύ τι κάνεις ?
Τότε που έπαιζα και εγώ (άλλο άθλημα) πέθαινα στο γήπεδο, σκύλιαζα 2 φορές, γινόμουν "Τούρκος", όταν με αδικούσαν.
Τον "ΜΗΤΣΑΡΑ" παίκτη τον έχεις δει ... χωρίς να λέω ποιός είναι ... θηρίο, σκυλί ατάιστο. Μάτωνε για την φανέλα και την ομάδα. Εχανε και έκλαιγε και ας μην έφταιγε αυτός. Δεν το έβαζε κάτω.
Εγω λοιπόν χθες αηδίασα με αυτόν τον αδελφίστικο και τεμπέλικο χαρακτήρα των παικτών μας.
Πήγαμε στην Κέρκυρα για αγώνα νοκ-αουτ και αυτοί παίζανε φιλικό ως πρωταθλήτριες.
Με τον Πανιώνιο, που άρπαξε 3 από τον Πλατανιά, δώσαμε τρομερά δικαιώματα.
Με τα Γιάννενα ...
ΟΚ δεν είναι ίσως οι κατάλληλοι παίκτες, αλλά παίξτε σαν σκυλιά ρε, αγωνιστείτε, σκάστε, πέστε κάτω από την κούραση.
Χθες τάκλιν έκανε μόνο ο Πορτογάλος. Δεν είδα ούτε τάκλιν να κάνουν μην λερωθούν.
Θα συμφωνήσω μαζί σου ως προς την διάθεση και το σύνδρομο παιδική χαρά που εμφανίζεται ΑΛΛΆ οι ίδιοι παίχτες δεν είναι που σε κρατάνε πρώτο 3 μήνες, ο προπονητής δεν σε έφερε εδώ.;;; Χωρίς διάθεση αντιπαράθεση σου απαντώ, κάτι φταίει όμως και δεν μπορώ να το καταλάβω. Άλλωστε είμαι αρκετά μακριά για να ακούω οτιδήποτε ελληνικό ραδιόφωνο για να καταλαβαίνω την περιρρεουσα ατμόσφαιρα γύρω από την ομάδα. Τρεις παίχτες άμεσα θέλω και αν είναι να βγάλουν εκτός ομάδας κάποιους (Σπυρόπουλος, Κατσικας, Τζανδαρης, Μαντούρο) για διαφορετικους λόγους τον καθένα, πιθανόν τους αντικαταστατες τους.

, αλλα αυτο με το Τζαβελλα και το Ρατς ρε φιλε δεν γινοταν. με πεθανε μιλαμε! παιζει ακομα οταν το σκεφτομαι ενα χαμογελακι να ζωγραφιζεται στα χειλη μου.....