Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - ΆρηςΓυναίκες · πριν 2 ώρ.
Με πρωταγωνίστρια τη Μάρσαλ, ο ΠΑΟΚ πήρε το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης!Γυναίκες · πριν 2 ώρ.
Λίσι: «Έχουμε σχεδόν όλους τους παίκτες διαθέσιμους - Μας βοηθάει κάθε επίσκεψη του Ιβάν Σαββίδη»Πρωτάθλημα · πριν 2 ώρ.
Νίκη και για την Κ17!Ακαδημίες · πριν 3 ώρ.
Εκτός έδρας νίκη για την Κ15Ακαδημίες · πριν 3 ώρ.
Εκτός με Πανιώνιο ο ΠΑΟΚ ΒPaok b · πριν 3 ώρ.
Τα στιγμιότυπα του ΠΑΟΚ - Δόξα ΛευκάδαςΠρωτάθλημα · πριν 10 ώρ.
Με 6ο παίκτη τον κόσμο κόντρα στον Άρη!Γυναίκες · πριν 10 ώρ.
Νικητής του τουρνουά «Κ. Τσολακάκης» ο ΠΑΟΚ!Proetoimasia · πριν 10 ώρ.
Η μέρα του Ομορούγι (pic)Μπάσκετ · πριν 10 ώρ.
Ο ΠΑΟΚ γεμίζει το σακούλι με νίκες και αγοράζει χρόνο για να φτάσει εκεί που θέλειΜπάσκετ · πριν 10 ώρ.
Τρινκιέρι: «Έπρεπε να τελειώσουμε πιο γρήγορα το παιχνίδι»Πρωτάθλημα · χθες 22:08

prist64guardian4βαζει γκολ με αναποδες κεφαλιες?
Oui monsieur.

guardian4prist64guardian4βαζει γκολ με αναποδες κεφαλιες?
Oui monsieur.
ειναι μακρυα απο το φαι της πεθερας?
γκεο ποιο γαλλακι λες? εμενα ενα ουρουγουανακι που μας το ριξε δυο φορες μου ρχεται και μας κανει

ParolosΜάλλον μόνο εγώ είμαι ο "αιρετικός", που θέλω ποιοτικό CB, και εξτρεμ ας είναι ένα ταλέντο-λαχείο.
Και εξηγούμαι..
Η ομάδα έχει την 1η καλύτερη επίθεση με 37 γκολ σε 16 παιχνίδια.
Ενώ έχει την 10η καλύτερη άμυνα με 19 γκολ παθητικό σε 16 παιχνίδια.
Το 1,18 γκολ/αγώνα παθητικο είναι ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΟ για ομάδα που πάει για πρωτάθλημα..
Προτεραιοτητα ποιοτικό CB-ορχήστρα, να κρατάμε στο 0 τα χωριά. Εκεί να γίνει η υπέρβαση..
Δε γίνεται σε κάθε αντεπίθεση να είμαστε τρικυμία.
Στα της επίθεσης και με Μακ-Περειρα-Κλαους καλά είμαστε για 1 ματς τη βδομάδα.
http://www.ole.com.ar/san-lorenzo/dara-Blanco_0_1282072002.htmlΛατίνος εξτρέμ στο προσκήνιο!
Νίκος Τοσκίτσης
Η προθεσμία που έδωσε ο ΠΑΟΚ στον Μπλάνκο τελείωσε και πλέον ο Δικέφαλος κοιτάει άλλες περιπτώσεις αφήνοντας… στην άκρη την υπόθεση του Αργεντινού μιας και αυτός φαίνεται πως θέλει να περιμένει και άλλες μέρες μήπως και του έρθει κάποια καλύτερη πρόταση.
Στον Δικέφαλο ασχολούνται τα τελευταία 24ώρα με μία δύσκολη περίπτωση αλλά ιδιαίτερα καλή που αφορά έναn άλλον Λατίνο ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στο αριστερό άκρο της επίθεσης εκεί δηλαδή όπου «πονάει» ιδιαίτερα η ομάδα του Άγγελου Αναστασιάδη.
Εκτός του παίκτη από την Λατινική Αμερική.. εναλλακτική λύση είναι και ο Μπεν της Βέροιας, ένας παίκτης που έχει απασχολήσει τον ΠΑΟΚ και παλιότερα!

guardian4για αλλη μια φορα
δεν φερουν εξτρεμ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ
με ντριπλα, (οχι απλο στριψιμο), με ταχυτητα, σουτ βολιδα, να μαρκαρει, και να βαζει γκολ με αναποδες κεφαλιες
θα γινει της πουτ@νας
εξηγουμεθα να μην παρεξηγουμεθα