Όπως λέμε, γενικώς και αορίστως.

Τα στιγμιότυπα του ΠΑΟΚ - Δόξα ΛευκάδαςΠρωτάθλημα · πριν 6 ώρ.
Με 6ο παίκτη τον κόσμο κόντρα στον Άρη!Γυναίκες · πριν 6 ώρ.
Νικητής του τουρνουά «Κ. Τσολακάκης» ο ΠΑΟΚ!Proetoimasia · πριν 6 ώρ.
Η μέρα του Ομορούγι (pic)Μπάσκετ · πριν 6 ώρ.
Ο ΠΑΟΚ γεμίζει το σακούλι με νίκες και αγοράζει χρόνο για να φτάσει εκεί που θέλειΜπάσκετ · πριν 6 ώρ.
Τρινκιέρι: «Έπρεπε να τελειώσουμε πιο γρήγορα το παιχνίδι»Πρωτάθλημα · πριν 20 ώρ.
Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - ΜόλντεΓυναίκες · πριν 20 ώρ.
Το πάλεψε, αλλά δεν τα κατάφερε ο ΠΑΟΚΓυναίκες · πριν 20 ώρ.
Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - Ζαφειράκης ΝάουσαςΠρωτάθλημα · πριν 20 ώρ.
Εμφατική νίκη ψυχολογίας!Πρωτάθλημα · πριν 20 ώρ.
Βαριά ήττα σε ένα δυνατό τεστΠρωτάθλημα · πριν 20 ώρ.
Γκρέι: «Έχει δίκιο ο κόουτς, πρέπει να είμαι πιο σταθερός»Πρωτάθλημα · πριν 20 ώρ.

RoMaNΗ Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. χρωστάει σε κανέναν τώρα; Με τα "παγωμένα" τι γίνεται;
Για χρέη των Κ.Α.Ε., Τ.Α.Π., handball και Α.Σ. τι ξέρουμε;

RoMaNΚατάφερες να λειτουργήσει η Παναγία Σουμελά.. Έχεις έντονη δραστηριότητα και συμμετοχή σε Ποντιακές εκδηλώσεις, είσαι πρόεδρος στη Διεθνή Συνομοσπονδία Ποντίων Ελλήνων, είσαι Πόντιος, αισθάνεσαι Πόντιος, ξέρεις και Ποντιακά (δεν ξέρω αν είναι λίγα ή πολλά)...
Βάλε λυτούς και δεμένους, δεν ξέρω τι διασυνδέσεις έχεις, να πιέσουμε να αναγνωρίσουν οι τουρκαλάδες την γενοκτονία των Ποντίων, επιτέλους...
19 Μαΐου, 353.000 ψυχές Ποντίων...

astronautΌποιος γνωρίζει ας με/μας ενημερώσει αν τα μέλη τού ΔΣ των ΕΠΣ είναι έμμισθα.
θενκ
Τα «πήρε» ο Σαββίδης!
24. Μαΐου 2015 21:03 Θόδωρος Χαστάς
Έξω φρενών ήταν ο Ιβάν Σαββίδης με τα όσα έβλεπε να γίνονται μέσα στον αγωνιστικό χώρο κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης.
Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ μάλιστα κατέβηκε και πήγε στον πάγκο της ομάδας την ώρα του αγώνα! Γύρω στο 60ο λεπτό πήγε και είχε συνομιλία με τον Γιώργο Γεωργιάδη, πράγμα που προξένησε τεράστια εντύπωση σε όλους!
Μετά το παιχνίδι, κατέβηκε στα αποδυτήρια μαζί με τον γιο του Γιώργο και τα «έψαλε» σε όλους και για πολύ ώρα, καθυστερώντας μάλιστα τη συνέντευξη τύπου του Γεωργιάδη…