Επίσης "βυθίσατε το χόρα".

Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - ΆρηςΓυναίκες · πριν 3 ώρ.
Με πρωταγωνίστρια τη Μάρσαλ, ο ΠΑΟΚ πήρε το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης!Γυναίκες · πριν 3 ώρ.
Λίσι: «Έχουμε σχεδόν όλους τους παίκτες διαθέσιμους - Μας βοηθάει κάθε επίσκεψη του Ιβάν Σαββίδη»Πρωτάθλημα · πριν 3 ώρ.
Νίκη και για την Κ17!Ακαδημίες · πριν 3 ώρ.
Εκτός έδρας νίκη για την Κ15Ακαδημίες · πριν 3 ώρ.
Εκτός με Πανιώνιο ο ΠΑΟΚ ΒPaok b · πριν 3 ώρ.
Τα στιγμιότυπα του ΠΑΟΚ - Δόξα ΛευκάδαςΠρωτάθλημα · πριν 11 ώρ.
Με 6ο παίκτη τον κόσμο κόντρα στον Άρη!Γυναίκες · πριν 11 ώρ.
Νικητής του τουρνουά «Κ. Τσολακάκης» ο ΠΑΟΚ!Proetoimasia · πριν 11 ώρ.
Η μέρα του Ομορούγι (pic)Μπάσκετ · πριν 11 ώρ.
Ο ΠΑΟΚ γεμίζει το σακούλι με νίκες και αγοράζει χρόνο για να φτάσει εκεί που θέλειΜπάσκετ · πριν 11 ώρ.
Τρινκιέρι: «Έπρεπε να τελειώσουμε πιο γρήγορα το παιχνίδι»Πρωτάθλημα · χθες 22:08
MīngusΠροβλήματα με την δικαιοσύνη φαίνεται πως έχουν δύο βασικά στελέχη προηγούμενων διοικήσεων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Πρόκειται για τον πρώην αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Ηλία Βιολίδη, αλλά και τον νυν ευρωβουλευτή της ΝΔ Θόδωρο Ζαγοράκη. Στο εδώλιο θα καθίσει ο πρώτος έπειτα από έρευνα στα οικονομικά στοιχεία του «δικεφάλου» κατά τη διάρκεια της θητείας του δεύτερου στην ΠΑΕ. Για τον νυν ευρωβουλευτή αναστέλλεται η διαδικασία έως ότου χορηγηθεί άδεια από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.
Σύμφωνα με το πόρισμα του ΣΔΟΕ , η ΠΑΕ μεταβίβαζε τις επιταγές του Ηλία Βιολίδη σε πιστωτές της και στη συνέχεια επέστρεφε τα χρήματα αυτά σε τραπεζικό λογαριασμό του αντιπροέδρου του ΠΑΟΚ ο οποίος φέρεται έλαβε ως επιστροφή το συνολικό ποσό περίπου 753.000 ευρώ χωρίς όμως να εξοφληθούν οι πιστωτές της ΠΑΕ. Ο Θοδωρής Ζαγοράκης, σύμφωνα με το πόρισμα του καταλογίζεται χρηματικό ποσό περίπου 320.000 ευρώ το οποίο όφειλε να επιστρέψει στα ταμεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αλλά με απόφαση του ΔΣ, του δόθηκε αναδρομική αμοιβή 6.400 ευρώ μηνιαίως για όλο το διάστημα που ήταν διευθύνων σύμβουλος, ώστε να απαλλαγεί από την υποχρέωση επιστροφής και να εξοφλήσει το παραπάνω ποσό.
Ο Ιβάν τον έχει σύμβουλο (χα χα), πάντα μαζί του στη σουίτα και τον κατέβασε ευρωβουλευτή - μας βοήθησε ιδιαίτερα απ' το πόστο του (χα χα). Και εμείς περιμένουμε αυτός ο άνθρωπος να καθαρίσει την ΠΑΕ και να κάνει μεγάλο τον ΠΑΟΚ. Εγώ πιάστηκα πάντως αυτή την τριετία και είπα να αλλάξω πλευρό και να δω κάνα άλλο όνειρο.
Υ.Γ. Τα μυαλά μας πονάνε
«Με αφορμή δημοσιεύματα που αφορούν στην πορεία της δικαστικής διερεύνησης της υπόθεσης των οικονομικών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, κατά τη διάρκεια της θητείας μου ως πρόεδρός της, θα ήθελα να αποσαφηνίσω τα έξης:
Αμέσως μόλις αποσταλεί σχετικό αίτημα άρσης της ασυλίας μου στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, θα ζητήσω ο ίδιος από τους βουλευτές του Ε.Κ, την άρση της ασυλίας μου, προκειμένου να διευκολύνω την Ελληνική Δικαιοσύνη στην πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη και έθεσα από την πρώτη στιγμή τον εαυτό μου στη διάθεσή της, βέβαιος για την αθωότητα μου».
http://www.sdna.gr/gr/podosfairo/superleague/paok/arthro/18287/katigoreitai-gia-upexairesi-o-zagorakis-ti-apada/

KOSTAS54Ο επίμονος Πόντιος που δεν θέλει να γίνει Πιλάτος
[...]Παρότι δεν έχει ακούσει ένα σύνθημα στο γήπεδο, δεν δείχνει να σκοπεύει να γίνει... Πιλάτος, νίπτοντας τας χείρας του και αφήνοντας τον χιλιοταλαιπωρημένο ΠΑΟΚ να ξαναπνιγεί στην εσωστρέφειά του. Θα το παλέψει μέχρι τέλους.
Μέχρι να ενώσει όλα τα κομμάτια του Δικεφάλου. - See more at: http://www.sdna.gr/gr/prosopa-sunedeuxeis/arthro/18639/o-epimonos-podios-pou-den-thelei-na-ginei-pilatos/#sthash.b7eNqPBV.dpuf
Για τον τρόπο εκλογής διοίκησης στην ΕΠΟ: "Αυτό το καθεστώς εκλογής διοίκησης στην ΕΠΟ θα λάβει τέλος. Αυτό δεν είναι άποψη μόνο του ΣΥΡΙΖΑ συμφωνούν και οι της προηγούμενης κυβέρνησης. Επομένως όταν θα έρθει το σχετικό νομοσχέδιο στη βουλή θα τύχει της μεγάλης πλειοψηφίας των βουλευτών".

astronaut"Μέχρι να ενώσει όλα τα κομμάτια του Δικεφάλου"
Ας μας πει ο αρθρογράφος ποιοί ήταν αυτοί που το 2006 τον λοιδορούσαν ότι δεν έχει δεύτερο σακάκι και θα φάει την Τούμπα.
** Αν δεν την είχε δει Πόντιος Πιλάτος δεν θα αναγκαζόταν οι σύνδεσμοι να μιλήσουν.