δευτερον, σιγουρα μια τετοια εξελιξη και εφοσον ο μεγαλομετοχος βαλει το χερι στην τσεπη για τα χρεη, αυτοματως θα σημαινει οτι οχι απλα ηρθε για να μεινει, αλλα οτι κοιταει με τεραστια σοβαροτητα το εγχειρημα ΠΑΟΚ.
τριτον, οι δυνατοτητες για μετεπειτα επενδυσεις αλλα -κυριως- για την δημιουργια ενος προτζεκτ from scratch, δλδ ενος πλανου που θα επιτρεπει τον ΠΑΟΚ να σχεδιαζει το μελλον βασει εσοδων και κερδων και χωρις να αγχωνεται για προηγουμενες υποχρεωσεις, επιτοκια, προσαυξησεις κτλ κτλ.
τεταρτον, η ψυχολογια. ειναι αλλιως να βλεπεις οτι ο μεγαλομετοχος σου βαζει το χερι και πλερω και αλλο να λες "και αν φυγει παλι στα ιδια;;"
αυτα πως το βλεπω εγω εννοειται που δεν εχω και καποια ιδιαιτερη σχεση με τα./..λογιστικα. ισα ισα θα ελεγα, ουτε η γυναικα μου δεν με αφηνει να κουβαλαω φραγκα πανω μου!

υγ: μπουτζρ λογικα δεν ειναι κατι που θα γινει αυριο ή μεθαυριο. εγω δινω ενα διαστημα 6 μηνων μινιμουμ καθως -λογικα- θα πρεπει να ειναι μερος ενος συνολικου φορολογικου συστηματος αρα και νομοσχεδιου.