mpouJrΦιλτατε καρελια,δεν με ενδιαφερει αν αλλαξει ολοκληρη η δομη της παε ειτε αν δεν αλλαξει,θα το ξαναπω ακομα μια φορα,σαν οπαδος αυτης της ομαδας ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΜΟΥ να σταθω διπλα στην ομαδα να την στηριξω οσο μπορω κ οπως μπορω,οποιος ειναι απεναντι στην ομαδα ειναι ΕΧΘΡΟΣ της ομαδας κ αυτοματα κ δικος μου,ξεχωρισε επιτελους το αγωνιστικο κομματι με το διοικητικο στον εγκεφαλο σου βαλτα κατω χωρις αναλυσεις κ σεναρια κ σκεψου αν η ομαδα εχει οποιοδηποτε οφελος οταν εσυ εισαι απεναντι της κ οχι διπλα της,αν υπαρχει εστω κ το παραμικρο οφελος απο τον πολεμο σου εναντιων της διοικησης κ των παικτω εγω διπλα σου μαζι σου....
Sent from my iPhone using Tapatalk
Σιγά τον πόλεμο που κάνω επειδή κάνω αυστηρή κριτική σε ένα φόρουμ.
Και το διαρκείας μου έχω και γήπεδο πάω και δεν γκρινιάζω ποτέ εν ώρα αγώνα για τους παίχτες και τους ΑΡΔ της Θεσ/νικης τους έχω γραμμένους κι όλα καλά.
Αν το αγωνιστικό και το διοικητικό είναι ξεχωριστά πράγματα και το ένα δουλεύει στο 20% που πρέπει το τελευταίο δίμηνο (και το βλέπουν όλοι) και το άλλο δουλεύει κοντά στο 70% που νομίζουν κάποιοι (τα νούμερα είναι αυθαίρετα και προσπαθούν να οπτικοποιήσουν αυτό που λέω) τότε δεν έχει καμία σημασία τα όσα γράφω εδώ, η ομάδα είναι σχεδόν έτοιμη να πάρει τ απάνω της.
Του χρόνου.
Με 2-3 ποιοτικές προσθήκες.
Κάτι που ακούμε μίνιμουμ 2 χρόνια τώρα και για να μην πω τι παίρνουμε ακριβώς στο τέλος.
Η ομάδα
3/1/15 ηταν
ΠΡΩΤΗ, με τα χίλια ζόρια στο +1, με
ΟΛΟ το γεναρη μπροστά για ενίσχυση, συσπείρωση και του κωλου τα εννιαμερα και δεν έκανε κανένας τίποτα. διοίκηση 2. παίχτες 3. προπονητής. Χρειάστηκε η Καλλονή για να ξυπνήσει η διοίκηση να μπει στον κόπο να κάνει ένα κάλεσμα στον κόσμο, λίγο να συσπειρωθεί έστω και πρόσκαιρα.
Σε 1.5
αγωνιστικό μηνά, εχασες 14 βαθμους διαφορα (!!),
-αμφισβητείς τίποτα απ την παραπάνω παράγραφο;
οποίος θέλει να φάει το ΠΑΠΑ οτι οι λόγοι ειναι μόνο αγωνιστικοί και δεν σχετίζονται με τη διοίκηση ας τον φάει.
Όλα δουλεύουν ρολόϊ στον ΠΑΟΚ και χαλάνε με το που το κοράκι σφυράει σέντρα.
Ξέρω ξέρω, ''κανείς δεν είπε ότι όλα δουλεύουν ρολόϊ, η ομάδα βελτιώνεται μέρα με τη μέρα, δεν το βλέπουμε κτλ''
Σε μία κούρσα για δύο ήμαστε τρίτοι, εκτός κυπέλου με ντροπιαστικό τρόπο, αλλά δεν τρέχει τίποτα, φέτος ο Βρύζας έκανε μεταγραφάρες.
Δεν ήξερα ότι βαφτίζεται πόλεμος, το κράξιμο και η κριτική σε μια διαλυμένη ομάδα (;) που εμφανίστηκε στην Κρήτη. Μάλλον θα είναι σαν τον πόλεμο που κήρυξε η ΠΑΕ πέρσι στον γαύρο. Δεν έχω τρελές απαιτήσεις απ την ομάδα, ξέρω ποιά είναι.
Έχω όμως τη μινιμουμ απαίτηση να μην ξεφτιλίζεται αγωνιστικά από κάθε χωριό το τελευταίο δίμηνο.
Λέγεται πίεση κι ισχύει για όλες τις μεγάλες ομάδες. Σόρρυ που μετά τον αποκλεισμό απ το κύπελο χωρίς νίκη, σκεφτόμουν αυτό κι όχι το ''ωραία, λιγότεροι αγώνες, λιγότερη κούραση, για το πρωτάθλημα''. Μη χέσω.
Δεν τελείωσε τίποτα ακόμα.
Ιβάν Σαββίδης 12/5/2015: Θέλω να φέρω τον ΠΑΟΚ στις πρώτες 20 ομάδες στην Ευρώπη.