και στο τελος γουσταρω να βλεπω την γυριστρουλα την χοντρουλα να αποδεικνυεται γι αλλη μια φορα εκτος τοπου και χρονου και να προσπαθει να μας πεισει οτι εξαιτιας του επειδη πιεσε τις καταστεσεις εγιναν οι μεταγραφες

Τα στιγμιότυπα του ΠΑΟΚ - Δόξα ΛευκάδαςΠρωτάθλημα · πριν 3 ώρ.
Με 6ο παίκτη τον κόσμο κόντρα στον Άρη!Γυναίκες · πριν 3 ώρ.
Νικητής του τουρνουά «Κ. Τσολακάκης» ο ΠΑΟΚ!Proetoimasia · πριν 3 ώρ.
Η μέρα του Ομορούγι (pic)Μπάσκετ · πριν 3 ώρ.
Ο ΠΑΟΚ γεμίζει το σακούλι με νίκες και αγοράζει χρόνο για να φτάσει εκεί που θέλειΜπάσκετ · πριν 3 ώρ.
Τρινκιέρι: «Έπρεπε να τελειώσουμε πιο γρήγορα το παιχνίδι»Πρωτάθλημα · πριν 17 ώρ.
Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - ΜόλντεΓυναίκες · πριν 17 ώρ.
Το πάλεψε, αλλά δεν τα κατάφερε ο ΠΑΟΚΓυναίκες · πριν 17 ώρ.
Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - Ζαφειράκης ΝάουσαςΠρωτάθλημα · πριν 17 ώρ.
Εμφατική νίκη ψυχολογίας!Πρωτάθλημα · πριν 17 ώρ.
Βαριά ήττα σε ένα δυνατό τεστΠρωτάθλημα · πριν 17 ώρ.
Γκρέι: «Έχει δίκιο ο κόουτς, πρέπει να είμαι πιο σταθερός»Πρωτάθλημα · πριν 17 ώρ.

paokpantouWestBlock4http://thessports.gr/%ce%bc%cf%8d%ce%bb%ce%bf%cf%82-%cue%bc%ce%b5-%ce%bc%ce%bf%ce%bb%cf%8c/
Kouventidiis... αυτος δεν ειναι απο τα σπορια??
Εδω παντως λεει οτι υπαρχουν δυσκολιες για μωλο... αντε τωρα βγαλε συμπερασμα
δυσκολα ο μολο...παντως εγω προσωπικα θεωρω τον στεφανοβιτς καλυτερο παιχτη
Black&WhiteΕίπα κι εγώ...τόσα τσαλιμάκια! Έτσι εξηγείται.
Άγγελε, μην κάνεις καμιά μλκ και φορτωθείς αυτό το γαλλάκι. Γιατί εγώ θέλω να πιστεύω πως δεν τον έχεις δει. Ένα λεπτό αρκεί για να καταλάβεις πώς πρόκειται για τσίρκο.
desperandoBlack&WhiteΕίπα κι εγώ...τόσα τσαλιμάκια! Έτσι εξηγείται.
Άγγελε, μην κάνεις καμιά μλκ και φορτωθείς αυτό το γαλλάκι. Γιατί εγώ θέλω να πιστεύω πως δεν τον έχεις δει. Ένα λεπτό αρκεί για να καταλάβεις πώς πρόκειται για τσίρκο.
σαπακι ε?
ουστ 666... μακρια απο μας

ace79grpaokΜια γύρα που εκανα στα γαλλικά σαιτς λένε οτι η σεντ εΤιεν δεν θα ενεργοποίηση την ρήτρα του μολλο και οτι παει στον ΠΑΟΚ το έχω πει εκατό φορές για σωστη ενημέρωση μονο απο ξένα σαιτς
Simewnace79grpaokΜια γύρα που εκανα στα γαλλικά σαιτς λένε οτι η σεντ εΤιεν δεν θα ενεργοποίηση την ρήτρα του μολλο και οτι παει στον ΠΑΟΚ το έχω πει εκατό φορές για σωστη ενημέρωση μονο απο ξένα σαιτς
Άσε μας ρε φίλε, θα πιστέψω εσένα που κάνεις ένα ψάξιμο στο ίντερνετ κι επειδή μπήκες σε ένα γαλλικό σάιτ και δεν θα πιστέψω τον δημοσιογράφο του ΠΑΟΚ που τον τρώει η ζέστη και το κρύο για να κάνει την δουλειά του και να μας ενημερώνει;
Simewnace79grpaokΜια γύρα που εκανα στα γαλλικά σαιτς λένε οτι η σεντ εΤιεν δεν θα ενεργοποίηση την ρήτρα του μολλο και οτι παει στον ΠΑΟΚ το έχω πει εκατό φορές για σωστη ενημέρωση μονο απο ξένα σαιτς
Άσε μας ρε φίλε, θα πιστέψω εσένα που κάνεις ένα ψάξιμο στο ίντερνετ κι επειδή μπήκες σε ένα γαλλικό σάιτ και δεν θα πιστέψω τον δημοσιογράφο του ΠΑΟΚ που τον τρώει η ζέστη και το κρύο για να κάνει την δουλειά του και να μας ενημερώνει;
ace79grpaokSimewnace79grpaokΜια γύρα που εκανα στα γαλλικά σαιτς λένε οτι η σεντ εΤιεν δεν θα ενεργοποίηση την ρήτρα του μολλο και οτι παει στον ΠΑΟΚ το έχω πει εκατό φορές για σωστη ενημέρωση μονο απο ξένα σαιτς
Το κάθομαι και παχαινω και στέλνει σμσ το ρουφιανος μου στην διοικηση τις μεταγραφές και όταν δεν το κανει κραζω Ιβάν .διοίκηση. προπονητη απο το πρωι έως το βράδυ είναι δημοσιογράφος του ΠΑΟΚ τα τελευταία χρονια
eorptolΝαι αλλα ο κολκας δεν θελει :):)