Δεν τον ξερω τον παιχτη αλλα φαινεται πως δινει κατι στον δημιουργικο κομματι που μας ελειπε και πιστευω πως θα βγαζει απιστευτες μπαλιες με στον Κλαους για τελειωμα με την μια.. Θα κρηθει στο γηπεδο , αν τελικα τον κλεισουμε , οπως ολοι!

Λίσι: «Έχουμε σχεδόν όλους τους παίκτες διαθέσιμους - Μας βοηθάει κάθε επίσκεψη του Ιβάν Σαββίδη»Πρωτάθλημα · μόλις τώρα
Νίκη και για την Κ17!Ακαδημίες · μόλις τώρα
Εκτός έδρας νίκη για την Κ15Ακαδημίες · μόλις τώρα
Εκτός με Πανιώνιο ο ΠΑΟΚ ΒPaok b · μόλις τώρα
Τα στιγμιότυπα του ΠΑΟΚ - Δόξα ΛευκάδαςΠρωτάθλημα · πριν 7 ώρ.
Με 6ο παίκτη τον κόσμο κόντρα στον Άρη!Γυναίκες · πριν 7 ώρ.
Νικητής του τουρνουά «Κ. Τσολακάκης» ο ΠΑΟΚ!Proetoimasia · πριν 7 ώρ.
Η μέρα του Ομορούγι (pic)Μπάσκετ · πριν 7 ώρ.
Ο ΠΑΟΚ γεμίζει το σακούλι με νίκες και αγοράζει χρόνο για να φτάσει εκεί που θέλειΜπάσκετ · πριν 7 ώρ.
Τρινκιέρι: «Έπρεπε να τελειώσουμε πιο γρήγορα το παιχνίδι»Πρωτάθλημα · πριν 21 ώρ.
Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - ΜόλντεΓυναίκες · πριν 21 ώρ.
Το πάλεψε, αλλά δεν τα κατάφερε ο ΠΑΟΚΓυναίκες · πριν 21 ώρ.

astronaut@ Τσε
Φίλε, δεν ξέρω αν το'χεις συνειδητοποιήσει αλλά ο Φορτουνάκος αντιμετωπίστηκε από την Λάουτερν όπως σ'εμάς ο Γεωργιάδης (το γατί, όχι ο βοηθός για όλες τις δουλειές). Μόνο που εκεί (κατάφεραν και) τον ξεφορτώθηκαν 1 χρόνο πριν ολοκληρωθεί το συμβόλαιό του.
Ερώτημα..
Πιστεύει κανείς ότι με τον Μολό χτυπάμε διπλό στη Μουνιχία? Εγώ το πιστεύω.
Πιστεύει κανείς ότι με τον Φορτούνη χτυπάμε διπλό στη Μουνιχία?...
Αντίστοιχα, πιστεύει κανείς ότι με Στοχ και Μολό χτυπάμε με αξιώσεις είσοδο στο τσου λου? Εγώ το πιστεύω.
Πιστεύει κανείς ότι με Σάλπι και Φορτούνη χτυπάμε με αξιώσεις είσοδο στο τσου λου?...

che4astronaut@ Τσε
Παντως ο μικρος θελει με χιλια να ερθει και γουσταρει αγγελο οποτε αν ερθει θα δουλεψει πολυ και απ τη δουλεια βγαινει αποτελεσμα το ταλεντο το εχει
MANIAKOSτι ειπε? και κακως ασχολειστε
αστροναυτη...τον φορτουνη τον παιρνεις για το μελλον περισσοτερο...και εχει κανει πολλα για την ηλικια του..
paok kerkyrapaokovios1974Χοντρε εχεις απαξιωση ολες τις μεταγραφες επειδη δεν γουσταρεις τον Αγγελο και δεν σε πληρωνει η παε την προετοιμασια ειδικα με τον μολο το ξεφτιλισες λιγο τσιπα δεν θα εβλαπτε αλλα ποιος την εχασε για να την βρεις εσυ,παντως τετοια ειρωνια ειλικρινα ρε χοντρε ουτε ο νικολακοπουλος δεν εχει για τον ΠΑΟΚ μηπως σε ακουσουμε και σενα σε καμια κασσετα να λες οτι πεις.." προεδρε μου "
Αυτό ακριβώς! πολύ μεγάλη χολή μιλάμε για τον ποιό ηλίθιο και επικίνδυνο Α.Ρ.Δ.
makispaspartouMollo ως αντι-Stoch
Golasa ως αντι-Lazar
Rat ως αντι-LIno
Fortounis ως αντι-Ninis
Vieirinha ως αντι-Lucas
Αν κρατήσεις και Insa με Natkho νομίζω έχεις κάνει καλή ομάδα..
Οπότε μετά πας για ένα καλύτερο 6άρι κ τερματά σαν ποιοτική αναβάθμιση του ρόστερ
Και κερασάκι στην τούρτα ο αντί-Vukic που μάλλον θα είναι ο παιχταράς δώρο!
MANIAKOSΠεριπτεροςMANIAKOSΑΝ εχει τζιολη μαντουρο και κατσε παραπαει ν α παρεις 6αρι καθαρο...8αρι που να μιλαει στο τοπι ναι..ο Γκολασα δεν ξερω για που υπολογιζεται και αν οντως ειναι καλος θα τον δουμε,...
Αδελφε χρειαζομαστε ενα εξαρι δυνατο και γρηγορο στυλ Μασερανο ή Αρεβαλο Ριος κλπ.
εκτος και εαν κανουμε σουπερ τον Κατσε και τον κανουμε και σφιχτη ... θα παρει μερικους μηνες. Ξερω μια καλη φαρμα με κοτοπουλα ... .
και μενα ειδικα ο αρεβαλο εινα πουλεν αλλα πιστευω λογω πολλων συμβολαιων στο 6 δυσκολα να παρουμε..
ο κρασιτς θαταιριαζε δεξια και το 16 ληγει οποτε θα χει και πιο λογικη ρητρα,,,
eorptolpaok kerkyrapaokovios1974Χοντρε εχεις απαξιωση ολες τις μεταγραφες επειδη δεν γουσταρεις τον Αγγελο και δεν σε πληρωνει η παε την προετοιμασια ειδικα με τον μολο το ξεφτιλισες λιγο τσιπα δεν θα εβλαπτε αλλα ποιος την εχασε για να την βρεις εσυ,παντως τετοια ειρωνια ειλικρινα ρε χοντρε ουτε ο νικολακοπουλος δεν εχει για τον ΠΑΟΚ μηπως σε ακουσουμε και σενα σε καμια κασσετα να λες οτι πεις.." προεδρε μου "
Αυτό ακριβώς! πολύ μεγάλη χολή μιλάμε για τον ποιό ηλίθιο και επικίνδυνο Α.Ρ.Δ.
Έχει ξεφύγει τελειως ο τύπος

MANIAKOSαν θελουμε να παμε για πρωταθλημα αυτα χρειαζονται...αλλιως ας το πουνε απο τωρα