ΩΩΩΩΩΩ ΘΕΕ ΜΟΥ

Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - ΆρηςΓυναίκες · μόλις τώρα
Με πρωταγωνίστρια τη Μάρσαλ, ο ΠΑΟΚ πήρε το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης!Γυναίκες · μόλις τώρα
Λίσι: «Έχουμε σχεδόν όλους τους παίκτες διαθέσιμους - Μας βοηθάει κάθε επίσκεψη του Ιβάν Σαββίδη»Πρωτάθλημα · πριν 1′
Νίκη και για την Κ17!Ακαδημίες · πριν 3′
Εκτός έδρας νίκη για την Κ15Ακαδημίες · πριν 5′
Εκτός με Πανιώνιο ο ΠΑΟΚ ΒPaok b · πριν 7′
Τα στιγμιότυπα του ΠΑΟΚ - Δόξα ΛευκάδαςΠρωτάθλημα · πριν 7 ώρ.
Με 6ο παίκτη τον κόσμο κόντρα στον Άρη!Γυναίκες · πριν 7 ώρ.
Νικητής του τουρνουά «Κ. Τσολακάκης» ο ΠΑΟΚ!Proetoimasia · πριν 7 ώρ.
Η μέρα του Ομορούγι (pic)Μπάσκετ · πριν 7 ώρ.
Ο ΠΑΟΚ γεμίζει το σακούλι με νίκες και αγοράζει χρόνο για να φτάσει εκεί που θέλειΜπάσκετ · πριν 7 ώρ.
Τρινκιέρι: «Έπρεπε να τελειώσουμε πιο γρήγορα το παιχνίδι»Πρωτάθλημα · πριν 21 ώρ.

EkatnetworkltdΑυτοί πού δεν ξέρουν προπαίδια τί κάνουνε;Γαμώ την αμορφωσιά μου γαμώ!Μάθε παιδί μου γράμματα!
XTTEkatnetworkltdΑυτοί πού δεν ξέρουν προπαίδια τί κάνουνε;Γαμώ την αμορφωσιά μου γαμώ!Μάθε παιδί μου γράμματα!
http://www.online-calculator.com/el/

XTTΚαλησπερα, ημουν Μαρμαρα το τριημερο και πηγα σε μια ταβερνα που συχναζουν πολλοι ποδοσφαιριστες.....στο διπλανο τραπεζι καθοταν ο 5 χ 4 μαζι με τον ψηλο που επαιζε στους κοκκινους της αγγλιας, λογικο αφου περσι ηταν και συμπαικτες.... ο 2 χ 10 μιλουσε με ενα φιλο του και λεγανε οτι ο γιαννακης δινει 2 ενω οι σαξονες θελουν 4, και αν εχει ο φιλος του κανεναν γνωστο στην ΠΑΕ για να βοηθησει την κατασταση. Επισης ειπε οτι τον θελει ο ΠΑΟΚ της γηραιας αλβιωνας αλλα αυτος θελει στο ελλαδισταν.
Υπηρχε τετοιο θεμα επιστροφης του 50/2.5 ? Παντως αδυνατισε ΠΟΛΥ
pisakaipoupoulaΑν αύριο ακουστεί ότι κλείνει σ'εμάς ο Μέσσι, είμαι σίγουρος ότι θα βρεθούν τουλάχιστον 5-10 εδώ μέσα που θ αρχίσουν να λένε "ποιός μωρέ, αυτός που δεν ακούμπησε μπάλα σε 120 λεπτά, που στα δύσκολα κάνει εμετό στο γήπεδο και που δε μπορεί να τελειώσει ένα τετ α τετ"....
astronautΛίνο--->Ρατ
Νίνης--->Γκολάσα
Στοχ--->Μολό
Μέχρι στιγμής αρκετά καλά το πάει το έργο ο Ζησάο.
Δε θα μπορούσε βέβαια να το πάει διαφορετικά καθώς δεν υπάρχει πλέον (η δικαιολογία) Τσίτσι...
Αναμένουμε με ενδιαφέρον τον στόπερ...
Θα σπάσει η "παράδοση" των δανεικών (Σίφο-Ελ Τσάκο)?
Θα σπάσει η "παράδοση" των λοιμοτάγαρων (Κουμάλο-Βιβιάν-Ίνιγο)?
Επίσης, μεγάλο στοίχημα που οφείλει να κερδίσει ο Ζησάο είναι η (όσο το δυνατόν πιο αναίμακτη) αποδέσμευση αυτών που ήδη δεν υπολογίζονται. Όπως και η (ορθολογική) πώληση των δύο τερματάδων.
** Ξαναβγαίνουν στον αφρό δημοσιεύματα για τον αποτυχημένο της Β' Γερμανίας.. ελπίζω να μη γίνει καμιά γυριστή με τον Μολό...