desperandoμεγαλη απαγοητευση απο την νοοτροποια που κυριαρχει στον κοσμο της ομαδας.
μαλλον αυτο το μουντιαλ εχει κανει τεραστιο κακο και καποιοι εχουν ξεχασει την ελληνικη πραγματικοτητα.
ξεχναν για παραδειγμα οτι το μπακ του βαζελου ειναι ο μπουρμπος και οχι ο λαμ.
και επειδη τωρα τελευταια πολλες συγκρισεις γινοντε με το 2008,αν σημερα ειχαμε την γκ@υλα του 08 στο αεροδρομιο θα ειχε 10 χιλιαδες κοσμο.
πιστευω πλεον ακραδαντα οτι και τον ροναλντο να φερουμε κατι αρνητικο θα βρουμε να πουμε.αυτο ειναι αρωστια κα αυτη η αρωστια θα μας φαει.
για τις συγκρισεις τωρα που γινονται για τον παικτη.
οταν ο στοχ θα παει και θα παιξει σε τεταρτοπεμπτη ομαδα του σαμπιονα και κανει αυτα που εκανε στο δευτερο μισο περσι ο μολλο τοτε το συζηταμε.η πραγματικοτητα ειναι ομως οτι αυτα δεν τα καταφερε ουτε στο ελλαντα.
ανουσιος παικτης καποιος που εχει γραψει στο σαμπιονα 13 ασιστ σε μια σεζον...μαλιστα. και ολα αυτα οχι πριν καμια δεκαρια χρονια και οχι σε καμια ομαδουλα,στην ομαδα με την πιο βαρια φανελα στην γαλλια και με πολυ δυνατους οπαδους.
αντε να πιασω και την ιερη αγελαδα του ΠΑΟΚ (που και μενα ειναι καψουρα μου μεγαλη και οχι μονο παικτηκα) τον βιερινια.
για πειτε μου τι εχει κανει ο βιερινια απο τοτε που εφυγε απο τον ΠΑΟΚ?
σε πανω απο 50 συμμετοχες 2 μολις γκολ,αλλα αυτον τον ξερουμε και τον αγαπαμε και αν ερχοταν πισω στην ομαδας δεν θα μας ενδιεφερε το τι εκανε στην γερμανια.
και κατι τελευταιο.
δεν υπαρχει πιο δυσκολο πρωταθλημα για ακραιο επιθετικο απο το γαλλικο το οποιο εχει τα πιο σκυλια και γρηγορους πλαγιους αμυντικους.
τελος παντων εγω ειμαι πολυ ευχαριστημενος γιατι δεν περιμενα οτι ειναι ικανοι να φερουν τετοιο παικτη, για τους υπολοιπους που προτιμουσαν γκουντμουντσον και χαλαστηκαν με μολλο δεν εχω κατι να πω
Μπραβο στο κουραγιο σου ρε despe που καθεσε και γραφεις τετοιες αναλυσεις.. διοτι ειναι γνωστο οτι ο κοσμος του ΠΑΟΚ δεν σκαμπαζει και πολλα απο ποδοσφαιρο.