desperandoβαρεθηκα....
αντε ταιστε μας κανενα παπα να εχουμε με τιποτα να ασχολουμαστε

Αυτος τι λεει καλος ειναι;

Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - ΆρηςΓυναίκες · πριν 4 ώρ.
Με πρωταγωνίστρια τη Μάρσαλ, ο ΠΑΟΚ πήρε το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης!Γυναίκες · πριν 4 ώρ.
Λίσι: «Έχουμε σχεδόν όλους τους παίκτες διαθέσιμους - Μας βοηθάει κάθε επίσκεψη του Ιβάν Σαββίδη»Πρωτάθλημα · πριν 4 ώρ.
Νίκη και για την Κ17!Ακαδημίες · πριν 4 ώρ.
Εκτός έδρας νίκη για την Κ15Ακαδημίες · πριν 4 ώρ.
Εκτός με Πανιώνιο ο ΠΑΟΚ ΒPaok b · πριν 4 ώρ.
Τα στιγμιότυπα του ΠΑΟΚ - Δόξα ΛευκάδαςΠρωτάθλημα · πριν 12 ώρ.
Με 6ο παίκτη τον κόσμο κόντρα στον Άρη!Γυναίκες · πριν 12 ώρ.
Νικητής του τουρνουά «Κ. Τσολακάκης» ο ΠΑΟΚ!Proetoimasia · πριν 12 ώρ.
Η μέρα του Ομορούγι (pic)Μπάσκετ · πριν 12 ώρ.
Ο ΠΑΟΚ γεμίζει το σακούλι με νίκες και αγοράζει χρόνο για να φτάσει εκεί που θέλειΜπάσκετ · πριν 12 ώρ.
Τρινκιέρι: «Έπρεπε να τελειώσουμε πιο γρήγορα το παιχνίδι»Πρωτάθλημα · χθες 22:08desperandoβαρεθηκα....
αντε ταιστε μας κανενα παπα να εχουμε με τιποτα να ασχολουμαστε

cellophanKen συμφωνώ έχουν ειπωθεί όλα αυτά και μάλιστα κάποια στιγμή είχαμε 'αρπαχτεί' και παλιότερα με σένα ή με τον marley (δε θυμάμαι γαμώτο για κάποιο λόγο σας μπερδεύω εσάς τους δύο) μέσες άκρες για το ίδιο θέμα. Σου θυμίζω όμως απλά ότι ο παίχτης με όλα αυτά που αναφέρεις (τα οποία έχω αμφισβητήσει σε παλιότερο πόστ, όχι ως γεγονότα αλλά για το μέγεθος που έχουν πάρει στα μάτια μας) αφού για κανά εξάμηνο μετά το Δώνη έψαχνε ομάδα, στη συνέχεια γύρισε σε μας και αφού πάλι δεν τα βρήκε με τον Στέφενσ, τελικά κατέληξε στη Ξάνθη από την οποία έφυγε κακήν κακώς. Αν τώρα όλα τα παράσημα που του αποδίδεις συνάδουν με τα παραπάνω, εμένα το μόνο που μου λένε είναι πως ο ΠΑΟΚ είναι η μοναδική ανοικτή πόρτα για τον Πάμπλο εδώ και πολλά χρόνια.

AthensΓια Μπαστος απο που προκυπτει? που το διαβασες?Οχι Μισέλ Μπάστος.....Ράφαελ Μπάστος και τον εχει Μέτροσπορ ''αποκλειστικοτητα''

barlow4cellophanKen συμφωνώ έχουν ειπωθεί όλα αυτά και μάλιστα κάποια στιγμή είχαμε 'αρπαχτεί' και παλιότερα με σένα ή με τον marley (δε θυμάμαι γαμώτο για κάποιο λόγο σας μπερδεύω εσάς τους δύο) μέσες άκρες για το ίδιο θέμα. Σου θυμίζω όμως απλά ότι ο παίχτης με όλα αυτά που αναφέρεις (τα οποία έχω αμφισβητήσει σε παλιότερο πόστ, όχι ως γεγονότα αλλά για το μέγεθος που έχουν πάρει στα μάτια μας) αφού για κανά εξάμηνο μετά το Δώνη έψαχνε ομάδα, στη συνέχεια γύρισε σε μας και αφού πάλι δεν τα βρήκε με τον Στέφενσ, τελικά κατέληξε στη Ξάνθη από την οποία έφυγε κακήν κακώς. Αν τώρα όλα τα παράσημα που του αποδίδεις συνάδουν με τα παραπάνω, εμένα το μόνο που μου λένε είναι πως ο ΠΑΟΚ είναι η μοναδική ανοικτή πόρτα για τον Πάμπλο εδώ και πολλά χρόνια.
εγω να σου υπενθυμισω οτι απο εμας εφυγε στα μεσα της σεζον και εψαχνε ομαδα καπου εδω γυρω γιατι τα παιδια του πηγαιναν σχολειο και δεν ηθελε να μετακομισει η οικογενεια του.κατα τα αλλα ακομα και να μην ειναι ειδωλο την ουρουγουαη οπως ο μαραντονας στην αργεντινη ειναι σιγουρα και αυτος σαν αρχηγος εθνικης κατι σαν τον ολιβαρες στο περου.στο φουρναρικο του πατερα του δεν θα γυρνουσε παντως.
ας το ληξουμε εδω γιατι ειναι οφτοπικ.
john4serresεχει να πεσει πολυ γελιο 1 σεπτεμβριου
john4serresνα ανανεωθει η λιστα με τα ονοματα παρακαλω
εχει να πεσει πολυ γελιο 1 σεπτεμβριου

koylispontiosjohn4serresεχει να πεσει πολυ γελιο 1 σεπτεμβριου
ή πάρα πολλή κλάμα από τους παικταραδες που θα έρθουν.