desperandoυγ τωρα για τον κυριακο που γραφετε ορισμενοι μαλλον ουτε την συνεντευξη που εδωσε διαβασατε αλλα ουτε και το ποια ειναι η πραγματικη του αξια εχετε κατανοησει.
Φίλε, τη συνέντευξη την έδωσε πριν μπει στη λίστα προς παραχώρηση της Σάλκε. Κι εγώ πιστεύω ότι ο μικρός είναι επιπέδου Premier League (Top-5) ή Primera (Top-3), αλλά δεν νομίζω να ενδιαφερθεί κανείς για παίκτη που δεν υπολογίζεται στην ομάδα του και έχει να παίξει ένα χρόνο μπάλα. Ο μικρός πρέπει να βρει ανταγωνιστική ομάδα (εάν πάει σε μεσαία - μη ανταγωνιστική - ομάδα δεν θα αποκτήσει ρυθμό ποτέ), να παίξει πολλά και συνεχόμενα παιχνίδια και να παίξει Ευρώπη (έστω Europa) μπας και τον δει καμιά σοβαρή ομάδα για μεταγραφή. Και βασικά, πρέπει να καταλάβει κι ο ίδιος ότι πρέπει να κάνει reboot στην καριέρα του - γιατί τώρα έχει πιάσει πάτο.
Μετά από όλα αυτά, πιστεύεις ότι ένας χρόνος δανεικός στον ΠΑΟΚ (γνώριμο στέκι, σίγουρη ενδεκάδα και κάπου που θα τον έχουν κάτι σαν Θεό) είναι άσχημα για να κάνει την επανεκκίνησή του; Δεν νομίζω...
Και η Σάλκε μας έχει πολύ υψηλά στην εκτίμηση (μετά το περσινό παρ' ολίγον στραπάτσο) για να μας τον δώσει δανεικό. Μην υποτιμάτε το όνομα που έχει αποκτήσει ο ΠΑΟΚ στην Ευρώπη.