Τα στιγμιότυπα του ΠΑΟΚ - Δόξα ΛευκάδαςΠρωτάθλημα · πριν 4 ώρ.
Με 6ο παίκτη τον κόσμο κόντρα στον Άρη!Γυναίκες · πριν 4 ώρ.
Νικητής του τουρνουά «Κ. Τσολακάκης» ο ΠΑΟΚ!Proetoimasia · πριν 4 ώρ.
Η μέρα του Ομορούγι (pic)Μπάσκετ · πριν 4 ώρ.
Ο ΠΑΟΚ γεμίζει το σακούλι με νίκες και αγοράζει χρόνο για να φτάσει εκεί που θέλειΜπάσκετ · πριν 4 ώρ.
Τρινκιέρι: «Έπρεπε να τελειώσουμε πιο γρήγορα το παιχνίδι»Πρωτάθλημα · πριν 18 ώρ.
Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - ΜόλντεΓυναίκες · πριν 18 ώρ.
Το πάλεψε, αλλά δεν τα κατάφερε ο ΠΑΟΚΓυναίκες · πριν 18 ώρ.
Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - Ζαφειράκης ΝάουσαςΠρωτάθλημα · πριν 18 ώρ.
Εμφατική νίκη ψυχολογίας!Πρωτάθλημα · πριν 18 ώρ.
Βαριά ήττα σε ένα δυνατό τεστΠρωτάθλημα · πριν 18 ώρ.
Γκρέι: «Έχει δίκιο ο κόουτς, πρέπει να είμαι πιο σταθερός»Πρωτάθλημα · πριν 18 ώρ.

obanebaneΕδω ρε παιδια οδηγησε ποδοσφαιριστη της ακαδημιας στην εξοδο,τον πηρανε λεει απο τον βολο και του ζητησαν τον Ποζατζιδη.
Και ποιος εισαι εσυ ρε μπαγλαμα που θα κανεις δουλειες με τον γαυρο βολου;
Τι νομιζεις οτι ο ΠΑΟΚ ειναι το μαγαζακι σου;
Δε μπορω να συνελθω απο εχθες,εχω φαει μεγαλο σκαλωμα με αυτη τη περιπτωση την οποια διουγουταν στην καμερα σαν να μην τρεχει τιποτα.
obanebaneΕδω ρε παιδια οδηγησε ποδοσφαιριστη της ακαδημιας στην εξοδο,τον πηρανε λεει απο τον βολο και του ζητησαν τον Ποζατζιδη.
Και ποιος εισαι εσυ ρε μπαγλαμα που θα κανεις δουλειες με τον γαυρο βολου;
Τι νομιζεις οτι ο ΠΑΟΚ ειναι το μαγαζακι σου;
Δε μπορω να συνελθω απο εχθες,εχω φαει μεγαλο σκαλωμα με αυτη τη περιπτωση την οποια διουγουταν στην καμερα σαν να μην τρεχει τιποτα.
kataramenos5Obane πιστευεις οτι κατι τετοιο μπορει να γινει χωρις τη συμφωνη γνώμη της διοικησης σε οποιαδήποτε ομαδα του κόσμου?Ξεσκαρτάρισμα στο ροστερ δεν τον εφεραν να κάνει?Αν δε πιστευε στον παίκτη τι να κανε ,να τον κραταγε?