ABALAEA2Δεν νομίζω να υπάρχει κανένας ΠΑΟΚτσής που να μην αγαπάει και εκτιμάει τον Άγγελο. Από την άλλη δεν νομίζω να υπάρχει επίσης κανένας που να μην βλέπει ότι έχει κολλήματα και μάλιστα μεγάλα. Είναι φανερό ότι με το Βρύζα δεν υπάρχει κανένα σημείο επαφής και όταν προπονητής και ΤΔ δεν συνεργάζονται την πληρώνει μόνο ο ΠΑΟΚ κύριοι. Έτσι κατά τη γνώμη μου ένας εκ των δύο πρέπει να αποχωρήσει. Αυτός για μένα πρέπει να είναι ο Άγγελος γιατί δεν νομίζω ότι μπορεί να ακολουθήσει σύγχρονες πρακτικές μάνατζμεντ στην Ομάδα.
Τότε δίνεις μία τελευταία ευκαιρία στο Βρύζα να επιλέξει και να χρεωθεί αυτός το νέο προπονητή. Κάποιον που να μπορεί να συνεργάζεται. Η καλύτερη δυνατή λύση για μένα είναι το δίδυμο Κονσεισάο-Ροζάριο του Σάντος, που μεγαλουργούν και φέτος στη Μπράγκα. Σου φέρνουν και 3-4 φθηνούς Πορτογάλους τύπου Ζέκα και χτίζεις σιγά σιγά ομάδα...
Άσχετα από το πως θα λήξει η χρονιά, συμφωνώ ότι δεν γίνεται να έχεις ομάδα με προπονητή και τεχνικό διευθυντή και να μην υπάρχει επικοινωνία και χημεία μετά θα τους. Ένας από τους δύο πρέπει να φύγει.
Έτσι όπως είναι ο ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή ίσως είναι καλύτερο να φύγουν και οι δυο... Για να γίνει μια νέα αρχή, χωρίς να υπάρχει η γκρίνια του έφαγε τον άγγελο, έφαγε τον βρυζα κλπ κλπ.. Στο τέλος της χρονιάς όμως.. Δεν ξέρω αν έχει νόημα μια αλλαγή τώρα. Εκτός αν πεις πετάω ότι έχει γίνει μέχρι τώρα και ξεκινάω από την αρχή με καινούριο team. Αλλά δεν με νοιάζει τι θα γίνει φέτος, είτε βγω πρώτος είτε βγω 7ος..
Και έχεις κλεισμενο το νέο δίδυμο 1 μήνα πριν το τελευταίο παιχνίδι για να κάνει την προεργασια του.. Όχι 10 μερες πριν το πρώτο ματς. Θα είναι κρίμα και του χρόνου "η ομάδα να χτίζεται για να πάρει τίτλο την επόμενη χρονιά"...

.