Να γραψω και κατι ετσι για να ελαφρυνω την ατμοσφαιρα,ειναι τοσο προβλεψιμος απο εμενα που ειμαι πρωτος στον ξερολα της κερκιδας του τζελα.

Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - ΆρηςΓυναίκες · μόλις τώρα
Με πρωταγωνίστρια τη Μάρσαλ, ο ΠΑΟΚ πήρε το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης!Γυναίκες · μόλις τώρα
Λίσι: «Έχουμε σχεδόν όλους τους παίκτες διαθέσιμους - Μας βοηθάει κάθε επίσκεψη του Ιβάν Σαββίδη»Πρωτάθλημα · μόλις τώρα
Νίκη και για την Κ17!Ακαδημίες · μόλις τώρα
Εκτός έδρας νίκη για την Κ15Ακαδημίες · μόλις τώρα
Εκτός με Πανιώνιο ο ΠΑΟΚ ΒPaok b · πριν 1′
Τα στιγμιότυπα του ΠΑΟΚ - Δόξα ΛευκάδαςΠρωτάθλημα · πριν 7 ώρ.
Με 6ο παίκτη τον κόσμο κόντρα στον Άρη!Γυναίκες · πριν 7 ώρ.
Νικητής του τουρνουά «Κ. Τσολακάκης» ο ΠΑΟΚ!Proetoimasia · πριν 7 ώρ.
Η μέρα του Ομορούγι (pic)Μπάσκετ · πριν 7 ώρ.
Ο ΠΑΟΚ γεμίζει το σακούλι με νίκες και αγοράζει χρόνο για να φτάσει εκεί που θέλειΜπάσκετ · πριν 7 ώρ.
Τρινκιέρι: «Έπρεπε να τελειώσουμε πιο γρήγορα το παιχνίδι»Πρωτάθλημα · πριν 21 ώρ.

@obanebane
η να αφησει κανα μακ εξω με γαυρο , η να εκτισει ο ρατς με γαυρο (δεν με νοιαζει τι ειπε , ο ρατς ΠΡΕΠΕΙ να ειναι με τις γκεισες στον ΝΑΟ)STRAFNIKdesperandoενταξει ρε μπανε αισιοδοξος ειναι το νικ του παιδιου![]()
στα του αγγελου δυστυχως βλεπω οτι η διεκδικηση πρωταθληματος του εχει φερει τρικυμια στο κεφαλι και ο πανικος του ειναι ευδιακριτος και στον πιο αδαη.
χαρακτηριστικο παραδειγμα που μολις ισοφαριζουμε κανει αλλαγη για να βαλει τον ανετοιμο κοστα ως αμυνικο χαφ την στιγμη που εχει μεσα αλλα δυο κλασικα - κλασικα αμυντικα χαφ
συγκεντρώστε τον εγκέφαλό σας βρε Μουρίνιοι
αυτοπροταθείτε αύριο και στείλτε μας στον 7ο ουρανό![]()
Τρικυμίες είστε!
χθές ζήτω, αύριο ού σού τού , κτλ κτλ

aisiodoksos@despe
οχι ρε φιλε μου δεν καταλαβες τι σου λεω! Δεν ειπα οτι δεν ηθελε παικτες τυπου νομποα . ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗ ΘΕΛΕΙ ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ. ουτε ο Αγγελος αποτελει την εξαιρεση σε αυτο . Απλα περα απο αυτους που θεωρει οτι μπορει να κανουν παραπανω χρονο να προσαρμοστουν στην ελληνικη μπανανια μας , θελει και παικτες που να ξερουν το πρωταθλημα και μπορουν να προσφερουν αμεσα.
Ο Νομποα θα προσφερει οπως φαινεται αμεσα..αν και περασαν 3 εβδομαδες απο την μερα που ηρθε.
Για τον Ρ.Κοστα δεν ειμαι καθολου σιγουρος. Το ιδιο ειπε και ο Αγγελος..οτι ειναι πολυ καλοι παικτες και οτι θελουν χρονο αλλα δεν ξερουν πολλα ακομα...ο Νομποα ακομα δεν ειδε διαιτησιες οπως ειδαν οι υπολοιποι..κατσε γιατι στην Τουμπα παιζει να παθουν πολιτισμικο σοκ.
aisiodoksos@despe
και συμπληρωνω αν αναφερεις την λεξη μιζαδωρος και Αγγελος στην ιδια προταση δεν μπορεις μετα να μου λες οτι ξερεις τον Αγγελο αναστασιαδη..αν καποιος κοβει τις μιζες απο λωκομανατζαρεους και εχει μπει ενα τελος σε αυτο το παρτυ που επικρατουσε τοσα χρονια εχει ονοματεπωνυμο και ειναι ο προπονητης σου.
ασχετο αλλα αυτον τον Μαρτινες γιατι δεν τον πηραμε ακομα? και τον βιγιαφανες πακετο? μαζι με ουσερο και τοτε να δουμε αν γεμιζει ποιοτικο και ωραια το ροστερ..δεν αξιζει να κανεις 3 μεταγραφες που ειναι πανετοιμοι (ισως ο ουσερο οχι και τοσο) αλλα δεν ανεβαινεις ποιοτικα? Εγω σου λεω οτι εχουν προταθει 2 παικτες απο το προπονητικο τιμ και εχουν απορριφθει απο Ελλαδα.
jeroΚαι ο Μακ τί είναι,αν δεν είναι εξτρέμ?? Και άλλο εξτρέν να φέρουν πάλι τον Σάλπι θα βάζει μέσα..
aisiodoksos@obanebane
εσενα αυτο σου εδειξε σημερα στην συνεντευξη του? εγω καταλαβα οτι θελει και παικτες τυπου νομποα αλλα το ΧΕΙΜΩΝΑ θελει παικτες που να ξερουν το ελληνικο πρωταθλημα..που σημαινει εγχωριες μεταγραφες (βλ. ουσερο ) , το παραδεχτηκε , δες την συνεντευξη οντως αυτο λεει!
Για τον χειροτερο γαυρο συμφωνω , αλλα δεν γινεται να μην βλεπεις το εμφανεστατο το οποιο ειναι οτι ο γαυρος απο την μερα που του πηρες διπλο σε ειδε σαν κανονικο ανταγωνιστη του πρωταθληματος και αρχισε να σε πηδαει.
Η διοικηση ειναι ανυπαρκτη και ο Σαββιδης τρομερα αμπαλος και ωρες ωρες απορω πως γινεται να εχει τοσα λεφτα και τοσες εταιρειες και δεν μπορει να διοικησει μια ποδοσφαιρικη ομαδα..τοσο φιλοτιμος ειναι και τον πιανουν κοτσο? δεν ξερω.
Για το μακρυναρι που εγραψα δεν το εγραψα για εσενα απο εσενα πηρα την αφορμη γιατι λογικο ειναι ξεσπασες και κατανοητο..παρολαυτα αυτα που γραφεις για τον ΑΑ για μενα ειναι μη αποδεκτα καθως οτι και να ειναι αυτος ο προπονητης φετος μου εδωσε το δικαιωμα να ονειρευομαι το κατι παραπανω χωρις καμια ομαδαρα ε? δηλαδη δες τα σχολια στην προετοιμασια και θα καταλαβεις. Οχι για μενα εχει την στηριξη μεχρι το Μαιο..μετα ας παει στην ευχη της Παναγιας αν δεν ειναι αυτος που θα χτιστει ενα πλανο πανω του. Αλλα να το ξερουν ολοι τι ειναι αυτο το πλανο , τι θα περιεχει και ποσο καιρο θα παρει..για να ξερει τι να περιμενει ο κοσμος..φετος μονο ο Αγγελος και κανα δυο πιστευαν για πρωταθλημα και ακομα πιστευουν/με . Καλως η κακως αυτη ειναι η αληθεια.
Δεν θελω να ειμαι μια ζωη κατω αλλα η γ@μημενη διοικηση που δεν ξερει τι ρολο βαραει και τρωει καθε προπονητη που ερχετε..γιατι περι φαγωματος προκειτε οχι εγω δεν θα γινω συνενοχος..θελω αναστασιαδη εστω μεχρι το καλοκαιρι (για μενα και την επομενη χρονια πρεπει να μεινει..προπονητης =2 χρονια ) .
Οσο για το τι ομαδα μπορει να χτιστει. Οτι ομαδα ειδες και σημερα ανα διαστηματα..δηλαδη απο το 45 μεχρι το 70 (που τα γ@μησε με τις αλλαγες του) δεν ειδες κατι? δεν ειδες 1-2 ? δεν ειδες συνδυασμους? δεν ειδες πιεση? δεν ειδες εναν παναιτωλικο ολο πισω και παρολαυτα τον ΠΑΟΚ να φτιαχνει την μια φαση μετα την αλλη? μπορει να μην ειχε τελικη αλλα εκει που εφτανε η μπαλα αν ειχε τελικη θα ηταν 4-1 και οχι 1-2.
Δηλαδη μερικα πραγματα ειναι να σε πανε κιολας..στην τελικη πασα τα χαλασαν ολοι..αλλα η ομαδα παρουσιαζει και πολυ ομορφο ποδοσφαιρο..στο 2ο ημιχρονο εμενα μου θυμισε τον ωραιο ελκυστικο ΠΑΟΚ της αρχης..και νομιζω το εχω ξαναπει και θα το ξαναπω γιατι η εμπειρια μου αυτο μου λεει..
Ο ΚΑΛΟΣ ΠΑΟΚ ΞΑΝΑΕΡΧΕΤΑΙ ..αρκει οι παικτες να μην νομιζουν οτι τελειωσε ο προπονητης τους (και μαζι με αυτον και η χρονια τους) γιατι ακομα και να μην το σηκωσεις (το πιο λογικο οσο και να μας πειραζει , γιατι παλι οπως εχω ξαναπει σε νοοτροπια ειμαστε πολυ πισω σαν οργανισμος απο το πρωταθλημα ) υπαρχουν τα πλευ-ωχ που πρεπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να βγουμε 2οι και τσου-λου.
σορρυ που κουραζω με τα σεντονια αλλα ειναι τοσα πολλα που θες να πεις και μετα καταλαβαινεις οτι θα πρηξεις μπαλλες αρα σορρυ ξανα!