έχω ένα παράπονο ρε Άγγελε και θα το γράψω ...
το γράφει εύστοχα ο stephanos....
stephanosΓια να πω την αμαρτία μου πάντως, στο ημίχρονο και μετά το 1-1, ήθελα με κάποιον μαγικό τρόπο να βρεθεί στο πάγκο ο Σάντος. Το χθεσινό ήταν από τα ματς που όλα πάνε ανάποδα και δεν έχεις καμία τύχη να κερδίσεις, ο Πορτογάλος το βαθμό θα τον έπαιρνε. 
μέσα στη Γαλλία είχα το ίδιο συναίσθημα... με τη Φιορεντίνα εδώ ... στο ημίχρονο με το βάζελο... Σε κάποια ματς που "ξέρεις" ότι η ομάδα δε μπορεί να είναι αυτή που πρέπει (ελλείψεις , κούραση ,κακή μέρα , δυναμικότητα αντιπάλου ) είναι δύσκολο να τους μαζέψεις και να πάρεις το Χ ? άσε την άμυνα πίσω και περίμενε.... δεν είναι κακό να παίξεις στη Ξάνθη επιφυλακτικά και σφιχτά..
Βάλτο στο ρεπερτόριό σου σε παρακαλώ , είναι απαραίτητο συστατικό μιας ομάδας πρωταθλητισμού. Δυστυχώς δε γίνεται πάντα όταν δεν είμαστε καλοί να χάνουμε και να έχουμε γράψει τόσες ήττες ως τώρα... Υπάρχει και η ισοπαλία
Δηλαδή δεν επιτρέπεται να φας 4 στη Ξάνθη , ακόμα και με την Κ20 να παίζεις. Δυστυχώς το τελευταίο καιρό έχουμε χάσει πολύ σε σταθερότητα και δε βγάζουμε προς τα έξω την εικόνα αξιόπιστης ομάδας. Κλαρίνο από βάζελο , δύσκολα το Πάνθρακα , διπλό στο τηγάνι και κλαρίνο στη Ξάνθη. Αρχίζουμε να εμφανίζουμε την εικόνα ή του ύψους ή του βάθους που μας έχεις δείξει και στο παρελθόν κι αυτό μου ξυπνάει κακές μνήμες
Καταλαβαίνω πως το μικρό ρόστερ δε σου επιτρέπει να περάσεις αναίμακτα τα συνεχόμενα παιχνίδια. Δε συντάσσομαι με τις παράξενες φωνές που λένε ζήτα παίκτες. Δε θεωρώ ότι ο Σαββίδης είναι κανάς τύπος που πρέπει να του ζητήσεις να κάνει κάτι. Και θα βγει απο το σχεδιασμό του επειδή "ζητησε" ο προπονητής..Δε ξοδεύει πολλά φέτος και θα εκπλαγώ αν το κάνει το χειμώνα...... Γιααυτό κάτσε και μάζεψε την ομάδα και τους παίκτες , δες ρεαλιστικά τι μπορεί να κάνεις σε κάθε ματς και βγάλε ένα ρεαλιστικό σχέδιο στο πως θα πάρεις κάθε ματς ή τουλάχιστον δε θα χάσεις.
Αναγνωρίζω τη δουλειά σου , αλλά σήμερα 08/12 με έχουν ζώσει τα φίδια στο μεγαλύτερο βαθμό από οποιαδήποτε άλλη στιγμή της ως τώρα σαιζόν. Πρώτα εσύ στο μυαλό σου θα πρέπει να κάνεις την υπέρβαση και είσαι αρκετός για να συμπαρασύρεις κι άλλους στο διάβα σου ..
Ας σε φωτίσει η Παναγιά