chrisg4Με τα νέα δεδομένα νομίζω πρώτος στόχος ειναι να βρεθεί αμυντικός με καλές καμινάδες απο τη περιοχη μας να βρίσκει τον Σαλπι στη πλάτη της αντίπαλης άμυνας![]()
![]()
![]()
![]()
Sent from my iPhone using Tapatalk

Τα στιγμιότυπα του ΠΑΟΚ - Δόξα ΛευκάδαςΠρωτάθλημα · πριν 3 ώρ.
Με 6ο παίκτη τον κόσμο κόντρα στον Άρη!Γυναίκες · πριν 3 ώρ.
Νικητής του τουρνουά «Κ. Τσολακάκης» ο ΠΑΟΚ!Proetoimasia · πριν 3 ώρ.
Η μέρα του Ομορούγι (pic)Μπάσκετ · πριν 3 ώρ.
Ο ΠΑΟΚ γεμίζει το σακούλι με νίκες και αγοράζει χρόνο για να φτάσει εκεί που θέλειΜπάσκετ · πριν 3 ώρ.
Τρινκιέρι: «Έπρεπε να τελειώσουμε πιο γρήγορα το παιχνίδι»Πρωτάθλημα · πριν 17 ώρ.
Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - ΜόλντεΓυναίκες · πριν 17 ώρ.
Το πάλεψε, αλλά δεν τα κατάφερε ο ΠΑΟΚΓυναίκες · πριν 18 ώρ.
Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - Ζαφειράκης ΝάουσαςΠρωτάθλημα · πριν 18 ώρ.
Εμφατική νίκη ψυχολογίας!Πρωτάθλημα · πριν 18 ώρ.
Βαριά ήττα σε ένα δυνατό τεστΠρωτάθλημα · πριν 18 ώρ.
Γκρέι: «Έχει δίκιο ο κόουτς, πρέπει να είμαι πιο σταθερός»Πρωτάθλημα · πριν 18 ώρ.

chrisg4Με τα νέα δεδομένα νομίζω πρώτος στόχος ειναι να βρεθεί αμυντικός με καλές καμινάδες απο τη περιοχη μας να βρίσκει τον Σαλπι στη πλάτη της αντίπαλης άμυνας![]()
![]()
![]()
![]()

![]()
![]()
![]()

RizlaΑντε καλα...
EkatnetworkltdΔεν υπάρχει σύγκριση απλά ο Natsho δεν έκανε ποτέ την διαφορά που περιμέναμε ενώ με τον Τζιόλη ξέρουμε ότι δεν κάνει την διαφορά όσο και να προσπαθήση!Γιαυτό πληρώνω τόσα λεφτά τον Ισραηλινό!
danirifleφέρτε τον ΚΕΖΜΑΝ ρεεεεεεεεεεεε![]()
![]()
RizlaΔεν ειπα οτι ειναι αχρηστος ρε σεις,μην γραφετε λεξεις στο πληκτρολογιο μουειπα οτι επ'ουδενι δεν αξιζει 2εκ συμβολαιο με αυτα που εχει δειξει.