sourmenetesΜε τον ντανιλο τι παιχτηκε??Εφυγε,εμεινε???
Ας το (ψιλο)αναλύσουμε. Ο Ντανίλο είναι ένα παιδί το οποίο είναι όπου φύγει φύγει από το ΚΑΖΑΝΙ που λέγεται Ουκρανία. Όπως ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ακόμα.
Λέτε να τον έφερε ο ΖΒ ; δίνετε δλδ έστω και θεωρητική πιθανότητα για αυτό ;
ΦΩΣ ΦΑΝΑΡΙ ότι τον έφερε ο Τσιστιάκοφ. Ο οποίος πήρε λομπού ΕΠΙΣΗΜΑ πλέον, γιατί ανεπίσημα έχει καμιά 10-15 μέρες. Επομένως ΓΙΑΤΙ να συνεχίσει ο Τσιστιάκοφ να προσπαθεί να κλείσει την μεταγραφή ; έχει τίποτα να κερδίσει ; ΑΝ μπορούσαμε να τον ρωτήσουμε θα μας έλεγε "ας την κάνει αυτός που με έφαγε".
ΠΛΕΟΝ γενικός κουμανταδόρος μένει ΜΟΝΟΣ του ο ΖΒ. Αυτός με την "αγορά της πρώην ΕΣΣΔ" έχει ΑΚΡΙΒΩΣ την ίδια σχέση, που έχω εγώ με το πιστολάκι των μαλλιών. Όσο ήμουν νέος και με πολύ μαλλί, το πιστολάκι ήταν εύκολο ακόμα και για μένα που δεν τα κατάφερνα όπως οι κομμώτριες. Κατόπιν τα μαλλιά λιγόστεψαν και με το πιστολάκι πετούσαν πολύ, οπότε το γύρισα στο κοντό μαλλί. Προσπάθησα μια φορά να αφήσω (κάτι σαν) χαίτη, αλλά ήμουν σαν κάγκουρας. Επομένως ΞΑΝΑ στο κοντό και χωρίς πιστολάκι.
ΠΟΙΟΣ λοιπόν θα "μιλήσει" και "θα κανονίσει" την μετακίνηση του Ντανίλο ; Ο Κώστας ο Ιωσηφίδης ; ο ΓΧ ; ακόμα και Ο ΠΑΙΚΤΑΡΑΣ να είναι το παιδί, πως στο κέρατο να τον πάρουμε ; και είναι ΜΟΝΟ αυτός ; οέο ;
Όποιος κατάλαβε. Πιο ΞΕΚΑΘΑΡΑ δεν λέγονται τα πράγματα.