KareliasΌχι, απλά εγώ είμαι με τον Άγγελο Αναστασιάδη, που λέει κάποια πράγματα και μάλλον λίγοι τον ακούνε ή τα καταλαβαίνουν.
Ετερον εκατερον αδερφε ετερον εκατερον.

Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - ΆρηςΓυναίκες · πριν 1 ώρ.
Με πρωταγωνίστρια τη Μάρσαλ, ο ΠΑΟΚ πήρε το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης!Γυναίκες · πριν 1 ώρ.
Λίσι: «Έχουμε σχεδόν όλους τους παίκτες διαθέσιμους - Μας βοηθάει κάθε επίσκεψη του Ιβάν Σαββίδη»Πρωτάθλημα · πριν 1 ώρ.
Νίκη και για την Κ17!Ακαδημίες · πριν 1 ώρ.
Εκτός έδρας νίκη για την Κ15Ακαδημίες · πριν 1 ώρ.
Εκτός με Πανιώνιο ο ΠΑΟΚ ΒPaok b · πριν 1 ώρ.
Τα στιγμιότυπα του ΠΑΟΚ - Δόξα ΛευκάδαςΠρωτάθλημα · πριν 9 ώρ.
Με 6ο παίκτη τον κόσμο κόντρα στον Άρη!Γυναίκες · πριν 9 ώρ.
Νικητής του τουρνουά «Κ. Τσολακάκης» ο ΠΑΟΚ!Proetoimasia · πριν 9 ώρ.
Η μέρα του Ομορούγι (pic)Μπάσκετ · πριν 9 ώρ.
Ο ΠΑΟΚ γεμίζει το σακούλι με νίκες και αγοράζει χρόνο για να φτάσει εκεί που θέλειΜπάσκετ · πριν 9 ώρ.
Τρινκιέρι: «Έπρεπε να τελειώσουμε πιο γρήγορα το παιχνίδι»Πρωτάθλημα · πριν 23 ώρ.

KareliasΌχι, απλά εγώ είμαι με τον Άγγελο Αναστασιάδη, που λέει κάποια πράγματα και μάλλον λίγοι τον ακούνε ή τα καταλαβαίνουν.
paokovios1974sic-4συνδυαζοντας φρασεις που ειπαν φιλοι πριν...
γαυρε, φτιαξε ομαδα να κερδιζει την ΥΠΕΡ ΣΟΥ διαιτησια και τα ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ουτε την ΥΠΕΡ του διαιτησια δεν μπορει να κερδισει
GoMaRoSΤο σημερινό τίποτα δεν ήταν, το μεγάλο πανηγύρι θα γίνει αν κερδίσει η Μάλμε μέσα στο τηγάνι και τον αφήσει και έξω από την Ευρώπη. Λογικά τότε τελειώνει και "ο επόμενος προπονητής της Ρεάλ"![]()
![]()
![]()
![]()
Στα δικά μας, πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι το αυριανό, μετά από τις βροχές το γήπεδο είναι χωράφι. Νίκη και μόνο νίκη

sic-4συνδυαζοντας φρασεις που ειπαν φιλοι πριν...
γαυρε, φτιαξε ομαδα να κερδιζει την ΥΠΕΡ ΣΟΥ διαιτησια και τα ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

nikolasf Σάβ Δεκ 06, 2014 1:53 am Και εγώ το ίδιο πιστεύω ... Την Κυριακή το βράδυ θα ήμαστε στους +7'η στους +8

TolarosΕμπρός Σαρρή να εκσυγχρονισουμε τη σούπα λιγδα με ευρωπαϊκά στάνταρ, βάλε κ διαιτητές πίσω από τα τέρματα γτ πλέον μόνο 3 κορακες δε φτάνουν, πρέπει να σπρωξουν κι άλλοι.
Josey WalesΔεν ξέρω αν άλλαξε επίπεδο ο γαύρος, αλλά θα αλλάξει σύντομα χάρη στον κ. Κορέα.
sic-4Ρε παιδια.. τι παγκοσμια πρωτοτυπια ειναι αυτη παλι????
Βλεπω τωρα τα στιγμιοτυπα της nova απο το ματς του γαυρου απο το link στην κεντρικη...
δειχνει το γκολ του ΠΑΣ και στο καπακι δειχνει ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ του πεναλτυ και ΟΧΙ ΤΟ ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ το πεναλτυ...!!!

nikolasfΚαι εγώ το ίδιο πιστεύω ... Την Κυριακή το βράδυ θα ήμαστε στους +7'η στους +8