eorptolΓια τον ρουλη ήρθε ο γίγαντας δημοσιογράφος μαργαρίτης τον έψησε τελικά να πάρει τον ρουλη :):)
σε λίγο "σκαει" το θεμα σε κανα κλαψοσαιτ

Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - ΆρηςΓυναίκες · πριν 1 ώρ.
Με πρωταγωνίστρια τη Μάρσαλ, ο ΠΑΟΚ πήρε το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης!Γυναίκες · πριν 1 ώρ.
Λίσι: «Έχουμε σχεδόν όλους τους παίκτες διαθέσιμους - Μας βοηθάει κάθε επίσκεψη του Ιβάν Σαββίδη»Πρωτάθλημα · πριν 1 ώρ.
Νίκη και για την Κ17!Ακαδημίες · πριν 1 ώρ.
Εκτός έδρας νίκη για την Κ15Ακαδημίες · πριν 2 ώρ.
Εκτός με Πανιώνιο ο ΠΑΟΚ ΒPaok b · πριν 2 ώρ.
Τα στιγμιότυπα του ΠΑΟΚ - Δόξα ΛευκάδαςΠρωτάθλημα · πριν 9 ώρ.
Με 6ο παίκτη τον κόσμο κόντρα στον Άρη!Γυναίκες · πριν 9 ώρ.
Νικητής του τουρνουά «Κ. Τσολακάκης» ο ΠΑΟΚ!Proetoimasia · πριν 9 ώρ.
Η μέρα του Ομορούγι (pic)Μπάσκετ · πριν 9 ώρ.
Ο ΠΑΟΚ γεμίζει το σακούλι με νίκες και αγοράζει χρόνο για να φτάσει εκεί που θέλειΜπάσκετ · πριν 9 ώρ.
Τρινκιέρι: «Έπρεπε να τελειώσουμε πιο γρήγορα το παιχνίδι»Πρωτάθλημα · πριν 23 ώρ.

eorptolΓια τον ρουλη ήρθε ο γίγαντας δημοσιογράφος μαργαρίτης τον έψησε τελικά να πάρει τον ρουλη :):)
eorptolnico4Εγώ πάντως βάζω στοίχημα πως όποιος προπονητής και να ανακοινωθεί εκτός του Μουρίνιο, σχεδόν οι μισοί θα κράζουν είτε γιατί είναι μεγάλος είτε πολύ μικρός ή δεν θα έχει εμπειρία από πρωταθλητισμό ή θα παίρνει πολλά και ήρθε στην Ελλάδα για τουρισμό ( αυτό το τελευταίο κρατήστε το και για τον Αρνεσεν, θα φορεθεί σε λίγο καιρό) ή δεν έχει τίτλους ή, ή, ή.
Εδώ που τα λέμε και τον Μουρίνιο θα βρεθούν κάποιοι να τον κράζουν απλώς θα είναι λιγότεροι.
Μα φίλε μου ποιος τον γλυτώνει από την σκληρή κριτική του μυρτσου χυτα ραπτοπουλου Αλέφαντου ?
Τον "δικό" μας καμόρα γιατί τον αφήνεις απ΄έξω;Kostas_Peraia4Παιδια σαν να αργησαμε παλι παντως

Fawkeseorptolnico4Εγώ πάντως βάζω στοίχημα πως όποιος προπονητής και να ανακοινωθεί εκτός του Μουρίνιο, σχεδόν οι μισοί θα κράζουν είτε γιατί είναι μεγάλος είτε πολύ μικρός ή δεν θα έχει εμπειρία από πρωταθλητισμό ή θα παίρνει πολλά και ήρθε στην Ελλάδα για τουρισμό ( αυτό το τελευταίο κρατήστε το και για τον Αρνεσεν, θα φορεθεί σε λίγο καιρό) ή δεν έχει τίτλους ή, ή, ή.
Εδώ που τα λέμε και τον Μουρίνιο θα βρεθούν κάποιοι να τον κράζουν απλώς θα είναι λιγότεροι.
Μα φίλε μου ποιος τον γλυτώνει από την σκληρή κριτική του μυρτσου χυτα ραπτοπουλου Αλέφαντου ?
Θα σε μαλώσω.......Τον "δικό" μας καμόρα γιατί τον αφήνεις απ΄έξω;
ΑποστόληςΑΑν σκεφτείς ότι το πρωτάθλημα τελείωσε πριν από 2 ημέρες...
karlat85Ελα ρε παιδια ποιος ντι ματεο,παμε να κανουμε κατι καλο υποτιθεται,
οχι αμυνα αμυνα αμυνα και οθεος βοηθος
.............
δεν ταιριάζει στην φιλοσοφία του ΠΑΟΚτση ο ντι ματεος