Άιντε ΠΑΟΚάρααααααααααααααααααααααα
Τέτοιες εμφανίσεις με κάνουν να χαμογελάω για το υπόλοιπο της ημέρας!
Πολύ ωραίο παιχνίδι και κάποια από τα γκολ ήταν εξαιρετικά σε ομορφιά, ειδικά το πρώτο.
Ο Ολίσε ήταν καλός σήμερα, έβγαλε κάποιες πολύ ωραίες πασούλες που δεν αξιοποιήθηκαν και κάποιες άλλες που ήταν πολύ καλές σαν σκέψεις αλλά δεν τις εκτέλεσε σωστά.
Ο Σάλπι έχασε δύο άχαστα αλλά έβαλε άλλα δύο, Λούκας 2 ασίστ και το αυτογκόλ του το χρεώνω, Σπυρόπουλος δεν φάνηκε ιδιαίτερα πράγμα που είναι καλό (σημαίνει πως μπορεί να μην έκανε κάποια εξαιρετική ενέργεια αλλά δεν έκανε και κάποιο λάθος), Γλύκος ήταν παρατηρητής του αγώνα αλλά στα δύο γκολ μπορούσε και καλύτερα (στο πρώτο τον εξέθεσε η άμυνα αλλά σε εκείνο το σημείο που έγινε η φάση μπορούσε να αποφύγει την ανατροπή πιστεύω).
Πόσα χρόνια έχουμε να δούμε τέτοια μπάλα? Δεν μιλάω για τον αριθμό των γκολ αλλά για τον τρόπο που μπήκαν! Ο Στέφενς πρέπει να μείνει όσο το δυνατόν περισσότερο..
Αύριο κλήρωση με χαμόγελο και όποιος κι αν έρθει.. ΠΑΟΚ είσαι!
Το ματς της Τετάρτης στο Περιστέρι θα δείξει πολλά. Με εμφάνιση σαν την σημερινή δεν φοβάσαι τίποτα, και σε μια βδομάδα ΟΛΟΙ ΤΟΥΜΠΑ για να αποχαιρετήσουμε την χρονιά με νίκη και χαμόγελο!
ΥΓ MVP η ΚΕΡΚΙΔΑΡΑ σήμερα. Αντιλαμβάνεστε τι θα γινόταν αν σε κάθε ματς στην ΤΟΥΜΠΑ όλοι φωνάζανε όπως σήμερα τα παιδιά? Αξιοι!