goran 64KOSTAS54psykomanΟποιος διαφωνει θελει εναν ΠΑΟΚ μιζερο,φοβικο βρωμιαρη και δεν ξερω εγω τι;;;;;
Τι αποψεις ειναι αυτες ρε παιδια;;; Πλακα κανουμε;;;
Τι πρακτικες ειναι αυτες;;;
Αντε και εγω να πω οτι οποιος διαφωνει με μενα οτι ειναι πουστης και πρεζακιας;;;;
Πατε καλα ρε;;;
Ελεος
Γρηγόρη, όλοι όσοι έχουμε διαφορετική άποψη από σένα για την ενέργεια του Ίβιτς είμαστε όλα αυτά που λες? Δειλοί ή λαμόγια? Πας καλά? Δεν εισαι και κανένα δεκαπεντάχρονο!
Πάλι με παραφράζεις και με διαστρεβλώνεις ρε Κώστα??? Δεν βαρέθηκες να το κάνεις ακόμα??? Έλεος πια!!!!
Έξω οι δειλοί και τα λαμόγια από τον Π.Α.Ο.Κ. γράφω πεντακάθαρα και φυσικά δεν απευθύνομαι στον κόσμο!!!!
Για τον κόσμο γράφω ότι όποιος διαφωνεί να το πει τώρα!!!!
Φυσικά σέβομαι την διαφορετική άποψη, αλλά θέλω να ξέρω και με ποιους έχω να κάνω στα ίσια και παλικαρίσια!!!!
Απευθύνομαι σ αυτούς που πληρώνονται απ τον Π.Α.Ο.Κ. φυσικά, όχι σ αυτούς που πληρώνουμε γι αυτόν!!!!
Αν (κάνετε μερικοί ότι) δεν καταλαβαίνετε όσα γράφω, ευτυχώς για μένα, δεν φταίω του λόγου μου... 
Όσοι γουστάρουν έναν Π.Α.Ο.Κ. βρωμιάρη, μίζερο, μαύρο και φοβικό, ας διαφωνήσουν ελεύθερα, ΤΩΡΑ όμως!!!!
Τι κανουμε οτι δεν καταλαβαινουμε ρε Goran?
Λες οτι οποιος γουσταρει ΠΑΟΚ βρωμιαρη μιζερο κτλ ας διαφωνησει τωρα...
και αυτο σου το σχολιο πηγαινε στο να διαφωνησουμε στο ποστ του αγιου περι μανατζαραιων κουμπαριων κτλ...
Λες και οι μανατζαραιοι φταιν που παιζεις με Τζαβελλα
Λες και οι μανατζαραιοι φταιν που παιζεις με Γλυκο
Λες και οι μανατζαραιοι φταιν που παιζεις με Κλαους
Λες και οι μανατζαραιοι φταιν που παιζεις πλεον με Κουλουρη βασικο φορ
Λες και οι μανατζαραιοι φταιν που δεν εχεις επιθετικο χαφ της προκοπης
Λες και οι μανατζαραιοι φταιν που αλλαξες 9 προπονητες σε 5 χρονια
Λες και οι μανατζαραιοι φταιν που αλλαξες 70 ποδοσφαιριστες 5 χρονια
κτλ
κτλ
κτλ
Για ολα αυτα Goran εχεις διοικηση και ειναι η αποκλειστικη υπευθυνη για την ολη εικονα...
Τον μανατζερ δεν τον κανει τεμεναδες κανενας παικτης ,κανενας οπαδος...εχεις Δ.Σ. εχεις Τ.Δ., εχεις ολοκληρο επιτελειο...εχεις Προεδρο....ολα αυτα για τους μανατζαραιους ειναι τριχες και μαλιστα κατσαρες....ολα αυτα ειναι θεματα τις διοικησης...κανενος παικτη,κανενος προπονητη, κανενος οπαδου...αλλα δεν εχεις διοικηση...γι αυτο πας ξεβρακωτος στα αγγουρια...και σε γλενταει ο καθε πικραμενος μανατζερ,παικτης,μασερ,κουλουρτζης,καντινιερης