OdiΆρα αν φέτος ο Ίβιτς τερματίσει λιγότερο από 40 πόντους από την κορυφή,εμείς θα είμαστε οκ με την πορεία;
Έχω την εντύπωση πως η Καραμπάκ είχε και ένα σκαμπανέβασμα.Δεν είμαι σίγουρος.
Ο ΠΑΟΚ του 2008-09 τερμάτισε δεύτερος στην κανονική διάρκεια,αλλά 4ος μετά τα πλέι οφ;Ήταν καλύτερη πορεία από την απέσως επόμενη χρονιά; (3ος και 2ος αντίστοιχα).
Φυσικά και κάνει λάθη ο Ίβιτς όπως είναι λογικο.Δεν κάνει όμως παράλογα πράγματα όπως ο προκάτοχος του (όχι ακόμη τουλάχιστον).Αυτό το να περιμένουμε τον προπονητή στην γωνία λες και μετά από αυτόν θα έρθει ο μάγος που θα μάθει π.χ στον Χαρίση να σημαδεύει συμπαίκτη με τις πάσες του,δεν μπορώ να το καταλάβω.
Κοίτα εγώ δεν έχω θέμα με τον Ίβιτς, ιδιαίτερα.
Πιστεύω ότι κάποια πράγματα, τα περισσότερα, είναι των παιχτών.
Ξέρω ότι δεν είναι μόνο πρόβλημα του Ίβιτς, μια εικόνα που παρουσιάζεται εδώ και περίπου 4 χρόνια.
Εδώ υπάρχει κόσμος που θεωρεί τη περυσινή χρονιά επιτυχημένη, όχι απλά σωσμένη. (απάντα εμμέσως πλην σαφώς στην ερώτησή σου).
Εδώ υπάρχει ένα επαναλαμβανόμενο μοτίβο (εντός ομάδας) που όποιος δεν το βλέπει είναι στρουθοκάμηλος.
Τα γράφω συνοπτικά στο τόπικ του αγώνα.
Κάτι πάει εξαιρετικά λάθος και έχει ριζώσει στον σύλλογο. Δεν έχω ιδέα τι. Φαντάζομαι, αλλά δεν έχω κάτι χειροπιαστό ή αποδείξιμο.
Αυτό που ξέρω, είναι ότι η ομάδα πάλι δεν είναι καλά, πάλι δεν είναι ομάδα (δεν εννοώ την αγωνιστική της συνοχή), πάλι δεν προστατεύεται στα στεγανά της, πάλι έγιναν λάθος επιλογές σε καίριες θέσεις κι επιτέλους,
ας το πούμε, η αλήθεια δεν έβλαψε ποτέ κανένα όσο κι αν πονάει.
Είναι Α-ΔΙ-Α-ΝΟ-ΗΤΟ για μένα, αυτός ο ΠΑΟΚ να είναι -10 απ τον Νοέμβριο. (ναι ξέρω -3 και η Βέροια και η ΕΟ)
Αλλά καταλαβαίνουν όλοι τι λέω. Δεν μπορεί αυτός ο ΠΑΟΚ των 15 μυρίων εσόδων από πωλήσεις κι UEFA να έχει τα ίδια γκολ με Κέρκυρα και Τρίπολη. Απλά δεν γίνεται.
Ή θα ξυπνήσουν όλοι μέσα στο σύλλογο και πέρα απ αυτών και θα δουν ότι πάμε ΠΑΛΙ, την ΙΔΙΑ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ, κατά διαόλου ή ΠΑΛΙ του χρόνου θα λέμε τα ίδια, με την ίδια κασέτα του ''μη μιζεριάζετε, μη γκρινιάζετε, έχουμε 3τες πλάνο και τρολιές περί ''στηρίξτε όπως ξέρετε μέχρι τον Δεκέμβριο και τέτοια γλαφυρά''. Τα είπε ο Joshua μια χαρά μετά την Πέμπτη.
Η Καραμπακ παίζει να έχει στελέχη που και ποδόσφαιρο ξέρουν και φιλοδοξία και ένα σχέδιο μπορούν να εκπονήσουν και μετά να φτάσουν στον προπονητή.
Με το χέρι στην καρδιά εσύ τα έχεις δει αυτά τα πράγματα τα τελευταία 4-5 χρόνια;
Τα αποτελέσματα πάντως στο γήπεδο, δεν τα δείχνουν.
Πεθύμησα ρε σεις, πεθύμησα ξέρετε τι.
Εκείνη την γλυκιά προσμονή του ΣΚ, στο Σπαθοπρωτάθλημα. Που από ένα σημείο και μετά, ο ΠΑΟΚ έπαιζε μετά από τόσα χρόνια σαν πρωταθλητής, με βεβαιότητα με σιγουριά με ποδόσφαιρο με αρχίδια όχι αρχίδια ποδόσφαιρο.
Ναι ξέρω ο Σάντος ήταν τόσα χρόνια στην ομάδα, αλλά η ομάδα προόδευε κάθε χρόνο. Πρώτα έμαθε να περπατάει και στο τέλος πετούσε.
Τώρα, αυτά τα 4 χρόνια, ακόμα καλά καλά δεν ξέρει να βάζει το ένα ποδι μετά το άλλο.