Θυμάστε πέρσι τί έγινε όταν κι ο άλλος, έκανε αυτά που άκουγε;
SM-G935F

Τα στιγμιότυπα του ΠΑΟΚ - Δόξα ΛευκάδαςΠρωτάθλημα · πριν 4 ώρ.
Με 6ο παίκτη τον κόσμο κόντρα στον Άρη!Γυναίκες · πριν 4 ώρ.
Νικητής του τουρνουά «Κ. Τσολακάκης» ο ΠΑΟΚ!Proetoimasia · πριν 4 ώρ.
Η μέρα του Ομορούγι (pic)Μπάσκετ · πριν 4 ώρ.
Ο ΠΑΟΚ γεμίζει το σακούλι με νίκες και αγοράζει χρόνο για να φτάσει εκεί που θέλειΜπάσκετ · πριν 4 ώρ.
Τρινκιέρι: «Έπρεπε να τελειώσουμε πιο γρήγορα το παιχνίδι»Πρωτάθλημα · πριν 18 ώρ.
Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - ΜόλντεΓυναίκες · πριν 18 ώρ.
Το πάλεψε, αλλά δεν τα κατάφερε ο ΠΑΟΚΓυναίκες · πριν 18 ώρ.
Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - Ζαφειράκης ΝάουσαςΠρωτάθλημα · πριν 18 ώρ.
Εμφατική νίκη ψυχολογίας!Πρωτάθλημα · πριν 18 ώρ.
Βαριά ήττα σε ένα δυνατό τεστΠρωτάθλημα · πριν 18 ώρ.
Γκρέι: «Έχει δίκιο ο κόουτς, πρέπει να είμαι πιο σταθερός»Πρωτάθλημα · πριν 18 ώρ.

joshuaΗ φυσιολογικη πορεια μιας ομαδας που χτιζεται, μια λεξη που τοσο αγαπατε εδω μεσα και νομιζετε πως αποτελει καποιο αξιωμα που ακολουθειται απο κλισε του στυλ, ο Ιβιτς πρεπει να μεινει ακομα και αν βγουμε 10οι (Θεε μου τι διαβαζω), ειναι η εξης: Ξεκινας απο μια βαση, ας πουμε το 5 και προοδευεις,πας στο 5,5,πας στο 6,μενεις λιγο στασιμος,πας στο 6,5 και καπως ετσι θα εισαι ευχαριστημενος αν πχ στο τελος της χρονιας φτασεις στο 7.Θα λες οκ η χρονια ακομα και αν δεν πηγε εκπληκτικα ειχε θετικο προσημο και θα παμε ακομα καλυτερα.Ο ΠΑΟΚ τα τελευταια χρονια ολως περιεργως ξεκιναει απο το 7, ισως γιατι ξεκιναει νωρις λογω Ευρωπης η σεζον και μετα αντι για προοδο ακολουθει ελευθερη πτωση.Αυτη οσο και να το θελουν καποιοι δεν αποτελει φυσιολογικη κατασταση που αξιζει στηριξης.Το σημερινο κοουτσαριμα και οχι μονο,ειναι κοουτσαρισμα ΠΑΝΙΚΟΥ,κοουτσαριμα ανθρωπου που λυγιζει απο το βαρος των προσδοκιων,των κακων αποτελεσματων και προχωρα σε κινησεις εκτος λογικης, καθως δεν υπαρχει ιχνος ψυχραιμιας.Καλως η κακως αυτο ειναι ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ για καθε νεο προπονητη χωρις ιχνος βιογραφικου,χωρις το παραμικρο παρελθον στην αντιμετωπιση αναλογων καταστασεων,προπονητη που βλεπει το βαρος του ονοματος της ομαδας που προπονει να τον πλακωνει.Η χρονια ειναι ακριβως μια αντιγραφη της περσινης οταν και υπηρχε στον παγκο μια διδυμη κατασταση της τωρινης και ο μονος λογος που οι αντιδρασεις ειναι αυτες που ειναι,ειναι γιατι ο προπονητης λεγεται Βλανταν Ιβιτς και ο κοσμος εχει κουραστει απο τα συνεχη restart και ειναι ετοιμος να στηριξει οτι ναναι αρκει να μην δει παλυ αλλαγες μεσουσις της περιοδου.Εν ολιγεις ΑΡΡΩΣΤΙΑ.
desperandoΑ ρε βλανταν...Α ρε βλανταν
δεν θα πω τίποτα
δες μόνο αμυντική συμπεριφορά με Στέλιο και δες και με κρεσπουρα.
Ο ΠΑΟΚ έχει τρεις κεντρικούς αμυντικούς υψηλότατο επιπέδου για Ελλάδα. το να επιμένεις στον Μαλεζάς είναι ανεξήγητο
Επίσης θέλω να μου πεις τι περιμένεις από ένα κέντρο με κανιας χαριση και σαχοφ.
κάποια πράγματα λες και τα κανεις επίτηδες.
το να κάνεις τελευταία αλλαγή τον κλαους Προσωπικά μου δείχνει άτομο θολωμενο και το ττελευταίο που χρειάζεται ο ΠΑΟΚ τώρα είναι έναν θολωμενο προπονητή.
κάθεστε βρήκε τα όλοι μεταξύ σας και έχετε όλο τον καιρό μπροστά σας μέχρι τα πλέι οφ να δουλέψετε χωριςπιεσ και άγχος μέχρι τα πλέι οφ.
του χρόνου όμως η ομάδα δεν έχει την πολυτέλεια για ένα ακόμα ναι μεν αλλά.
Δείτε τα κενά και πάρτε γενναίες αποφάσεις για του χρονου
joshuaΤο σημερινο κοουτσαριμα και οχι μονο,ειναι κοουτσαρισμα ΠΑΝΙΚΟΥ,κοουτσαριμα ανθρωπου που λυγιζει απο το βαρος των προσδοκιων,των κακων αποτελεσματων και προχωρα σε κινησεις εκτος λογικης, καθως δεν υπαρχει ιχνος ψυχραιμιας.
MANIAKOSΆλλος ένας προπονητης τριετίας
aoratosjoshuaΤο σημερινο κοουτσαριμα και οχι μονο,ειναι κοουτσαρισμα ΠΑΝΙΚΟΥ,κοουτσαριμα ανθρωπου που λυγιζει απο το βαρος των προσδοκιων,των κακων αποτελεσματων και προχωρα σε κινησεις εκτος λογικης, καθως δεν υπαρχει ιχνος ψυχραιμιας.
Μοιπως εισαι λιγο υπερβολικος? Ποια κινηση σημερα απο οσες εκανε ειναι εκτος λογικης και δειχνει ατομο σε πανικο???