xrisitsapa1. Δεν διαφωνω καθολου για την αντιμετωπιση του gay απο τη διαιτησια. Αλλα και χωρις αυτη την αντιμετωπιση, σχετικα καλα σταθηκε αμυντικα ( στην Ευρωπη). Αρα δεν μπορει να ειναι μονο αυτο.
Αδερφέ, δύο φορές το έγραψα. Αλλιώς παίζει ο γάβρος στην Ευρώπη᾿ αν παίξει με το δίδυμο στόπερ πάνω από τη σέντρα, όπως κάνει στην Ελλάδα θα μαζέψει γκολ για πέντε χρόνια. Στην Ευρώπη κάθονται πίσω και παίζουν με αντεπιθέσεις, οι αντίπαλοι είναι που παίζουν το ρόλο του μεγάλου. Η Άντερλεχτ έφαγε τρία γκολ στην κόντρα μέσα στο γήπεδό της, αυτοί δεν είχαν στόπερ; Αυτό ήταν το πρόβλημά τους ή ότι ο πιτσιρικάς ο Μίτροβιτς έχασε τα άχαστα;
xrisitsapa4. Ευτυχως ή δυστυχως υπαρχει η αγορα η οποια κρινει την οποια αξια καθε παικτη. Αυτη λεει οτι ο Σιοβας ειχε και εχει προτασεις, ο Μανωλας κανει σημερα, αν οχι 10εκ που λενε οι γαυροφυλλαδες, σιγουρα 5 και σε καλο πρωταθλημα, ο Χολεμπας ειχε προταση 2εκ απο τη Μπεσικτας.
Η ίδια αγορά λέει ότι ο Φέισα πωλήθηκε 4,5 (ούτε οι γάβροι δεν το πίστεψαν) και ο Βάις άλλα τόσα. Πλέον δεν μπορείς να βγάλεις άκρη τί είναι πραγματικότητα και τί όχι.
xrisitsapaΟποτε οτι και να λεμε εγω κι εσυ, μαλλον δεν στεκει μπροστα στην πραγματικοτητα των αριθμων. Απο τους δικους μας μονο ο Βιτορ εχει αξια και βρισκει ανετα καλο συμβολαιο. Οι υπολοιποι ( και ο Κατσουρ) ειναι για καμια αεκ το πολυ.
Εδώ είναι μια άλλη διαφωνία που έχω με την γενική άποψη. Ο κύριος λόγος που υπάρχουν οι παίκτες στην ομάδα είναι για να παίζουν και να δημιουργούν ένα καλό σύνολο, όχι για να αποτελούν εμπόρευμα προς πώληση. Η άποψη αυτή υπήρχε στην Ελλάδα από τότε που δημιουργήθηκε το επαγγελματικό ποδόσφαιρο μέχρι πέρσι που - εντελώς συμπτωματικά - ο γάβρος ξεκίνησε (και λόγω κρίσης) να ξεπουλάει παίκτες. Από τότε λοιπόν που άρχισε να πουλάει ο γάβρος (γιατί μέχρι τότε, θυμάσαι πόσο καμάρωναν που αυτοί μόνο αγόραζαν), άλλαξε η μόδα και τώρα «πρέπει να μπορείς να πουλάς κιόλας». Με την ίδια λογική, τόσα χρόνια τον Πάμπλο Γκαρσία δεν θα τον αγόραζε καμιά μεγάλη ομάδα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν ήταν η σημαία της δικής μας. Δεν είμαι κατά των πωλήσεων, αλλά μερικούς παίκτες θα ήθελα να τους κρατήσουμε, αν μπορούμε.
xrisitsapa5. Ειδα το gay-Ατρομητος. Ειδα μια αμυνα με αλληλοκαλυψεις, να μην τρωει παπα στις βουτιες, και να καθαριζει τα παντα, ψηλα και χαμηλα. Το οτι δεν επαιξε καθολου καλα μεσοεπιθετικα ο Ατρομητος και δεν κρατησε καθολου μπαλα, ισα ισα ειναι στα συν της αμυνας του γιατι ακομα και αυτη την αυξημενη πιεση τη διαχειριστηκε μια χαρα.
Μα δεν διαφωνούμε σε τίποτα. Κλείστηκε στο καβούκι του ο Ατρόμητος, γιατί δεν τον άφησε ποτέ το κοράκι να ξεμυτίσει. Και σε μια φάση προς το τέλος που πήγε να βγάλει αντεπίθεση, τους έκοψαν και με ανύπαρκτο οφσάιντ.
Αν έπαιζε εναντίον μας ο Ατρόμητος (και ο κάθε Ατρόμητος) θα μπορούσε να βγάλει άνετα και 3 και 4 κόντρα επιθέσεις, μία να πάει μέσα και αρχίζουμε το κλάμα. Με τον γάβρο δεν μπορούσε και τον λόγο τον εξήγησα παραπάνω.
Σκέψου λοιπόν ότι αυτό που έκανε ο γάβρος με τον Ατρόμητο (90 λεπτά επίθεση), με τον ΠΑΟΚ δεν μπόρεσε να το κάνει. Έφτασε να παίζει (το ξαναγράφω μπας και γίνει επιτέλους κατανοητό από όλους μας) απέναντι στον ΠΑΟΚ με αντεπιθέσεις μέσα στο τηγάνι, κάτι που προσωπικά δεν θυμάμαι να το έχω δει ποτέ στη ζωή μου.
Ξέρει ο Φρανκ.