Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - ΆρηςΓυναίκες · πριν 3 ώρ.
Με πρωταγωνίστρια τη Μάρσαλ, ο ΠΑΟΚ πήρε το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης!Γυναίκες · πριν 3 ώρ.
Λίσι: «Έχουμε σχεδόν όλους τους παίκτες διαθέσιμους - Μας βοηθάει κάθε επίσκεψη του Ιβάν Σαββίδη»Πρωτάθλημα · πριν 3 ώρ.
Νίκη και για την Κ17!Ακαδημίες · πριν 3 ώρ.
Εκτός έδρας νίκη για την Κ15Ακαδημίες · πριν 3 ώρ.
Εκτός με Πανιώνιο ο ΠΑΟΚ ΒPaok b · πριν 3 ώρ.
Τα στιγμιότυπα του ΠΑΟΚ - Δόξα ΛευκάδαςΠρωτάθλημα · πριν 11 ώρ.
Με 6ο παίκτη τον κόσμο κόντρα στον Άρη!Γυναίκες · πριν 11 ώρ.
Νικητής του τουρνουά «Κ. Τσολακάκης» ο ΠΑΟΚ!Proetoimasia · πριν 11 ώρ.
Η μέρα του Ομορούγι (pic)Μπάσκετ · πριν 11 ώρ.
Ο ΠΑΟΚ γεμίζει το σακούλι με νίκες και αγοράζει χρόνο για να φτάσει εκεί που θέλειΜπάσκετ · πριν 11 ώρ.
Τρινκιέρι: «Έπρεπε να τελειώσουμε πιο γρήγορα το παιχνίδι»Πρωτάθλημα · χθες 22:08
maceioΓυναικα:¨αφου σου ειπα οτι θελω να γυρισουμε πισω!τι θα το κανουμε γερμανακι?ασε,που εχω κοψει τις φλεβες μου με τους ξενερωτους που δεν μπορουμε να διασκεδασουμε ενα βραδυ!τι να τα κανω τα λεφτα αν περναμε ετσι?αφου σε παρακαλανε να γυρισεις και θα σου δινουν και καλα λεφτα και στην μανα μου θα ειμαι κοντα να αφηνουμε το παιδι!αντε!¨
ΧωρικόςΟ Αντρέ Βιερίνια είναι στην Χαλκιδική λέμε!ας του κλέψεικάποιος το διαβατηριο να μη μπορεί να φύγει!

K_geoέλα ρε τώρα παίχτη απο τον Λεβαδειακό της Γερμανίας τωρα θα τρελαθούμε εντελώς με τους άμπαλους. Σου τρώνε τα λεφτά Ιβάν, ξύπνα!
Πάρτε ένα παιχταρά ρε!
john4serresδεν θελουμε μεταγραφες ρε !!!
ονοματα θελουμε , ενα παπατζιδικο ονομα , αιντε !!!
rainmakerΓενικά όσο περνάνε τα χρόνια, καταλαβαίνει και ο πιο αδαής οτι δεν είναι μόνο λόγω οπαδικής ζήλειας ή κόντρας τα όσα λέγονται. Είμαστε γενικά για τον π...ο κοινωνία. Μίρλα γκρίνια αρπαχτή, λεζάντα και άποψη. ΈΛεος με τις εξυπνάδες
αυτό είναι ένστικτο. Το βασικό μάλιστα!
guardian4ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ωραιος.. Ετσι γινεται, παω και στοιχημα.![]()
maceioΓυναικα:¨αφου σου ειπα οτι θελω να γυρισουμε πισω!τι θα το κανουμε γερμανακι?ασε,που εχω κοψει τις φλεβες μου με τους ξενερωτους που δεν μπορουμε να διασκεδασουμε ενα βραδυ!τι να τα κανω τα λεφτα αν περναμε ετσι?αφου σε παρακαλανε να γυρισεις και θα σου δινουν και καλα λεφτα και στην μανα μου θα ειμαι κοντα να αφηνουμε το παιδι!αντε!¨
Βιερινια: Γυναικα , μην πουλας τρελα στον λαο του ΠΑΟΚ. Σου εχω εξηγησει δεν με αφηνουν να φυγω. Ειπαμε , θα παμε Ελλαδα , αλλα δε θα κανω και τον αναπηρο για να μ αφησουν. Αυτα ειναι καραγκοζηληκια. ΚΑι το ΠΑΟΚτσακι να το προσεχεις και δε θα πηγαινει στη μανα σου να το κανετε μαμοθρευτο. Αντε να πουμε, δυο προπονησεις ειχα σημερα.
Γυναικα: Μα αντελινο μου, μη φωναζεις. Αφου ξερεις πως εγω σε στηριζω οτι και να επιλεξεις. Φετος ισως παρει ομως ο ΠΑΟΚ το πρωταθλημα, εχει και κανονικο προπονητη.
Βιερινια: Για μενα προπονητης ειναι μονο ο Σαντος. Και χτυπα και κανα φραπε, κανε και καμια δουλεια, μπιρι μπιρι ακομα δεν εκατσα να πουμε.
Γυναικα: Μα για σκεψου τι ωραια που εκανες τα ντιρλαντα ντα στο γαυρο μες το καραισκακι και ξερνουσαν οι αμυντικοι στο γκαζον. Σκεψου τα εμεις μαζι για μια ζωη.
Βιερινια σιγοψιθυριζει: Τσεκαρε εδω, ενα τσιγαρο δεν μπορουμε να κανουμε με την ησυχια μας..
Γυναικα. Τι ειπες ντριπλαδορε της καρδιας μου?
Βιερινια : Τιποτα, τιποτα, τι εχει να φαμε? (και καπακι γραφει sms)Mr. Ivan bring me to PAOK, to go ch.league. Bring me to see how good tentwnei in Toumpa to sentoni. Here is shit.