Προέκυψε άλλη περίπτωση παίκτη που αγωνίζεται στην θέση του Σισόκο.
Όχι ότι ο ΠΑΟΚ δεν τον ήθελε αλλά υπάρχει και καλύτερη περίπτωση και το ξέρει ο Στέφενς γι αυτό κινείται ο ΠΑΟΚ προς τα εκεί...

Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - ΆρηςΓυναίκες · πριν 27′
Με πρωταγωνίστρια τη Μάρσαλ, ο ΠΑΟΚ πήρε το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης!Γυναίκες · πριν 40′
Λίσι: «Έχουμε σχεδόν όλους τους παίκτες διαθέσιμους - Μας βοηθάει κάθε επίσκεψη του Ιβάν Σαββίδη»Πρωτάθλημα · πριν 44′
Νίκη και για την Κ17!Ακαδημίες · πριν 46′
Εκτός έδρας νίκη για την Κ15Ακαδημίες · πριν 47′
Εκτός με Πανιώνιο ο ΠΑΟΚ ΒPaok b · πριν 49′
Τα στιγμιότυπα του ΠΑΟΚ - Δόξα ΛευκάδαςΠρωτάθλημα · πριν 8 ώρ.
Με 6ο παίκτη τον κόσμο κόντρα στον Άρη!Γυναίκες · πριν 8 ώρ.
Νικητής του τουρνουά «Κ. Τσολακάκης» ο ΠΑΟΚ!Proetoimasia · πριν 8 ώρ.
Η μέρα του Ομορούγι (pic)Μπάσκετ · πριν 8 ώρ.
Ο ΠΑΟΚ γεμίζει το σακούλι με νίκες και αγοράζει χρόνο για να φτάσει εκεί που θέλειΜπάσκετ · πριν 8 ώρ.
Τρινκιέρι: «Έπρεπε να τελειώσουμε πιο γρήγορα το παιχνίδι»Πρωτάθλημα · πριν 22 ώρ.

moican4Προέκυψε άλλη περίπτωση παίκτη που αγωνίζεται στην θέση του Σισόκο.
Όχι ότι ο ΠΑΟΚ δεν τον ήθελε αλλά υπάρχει και καλύτερη περίπτωση και το ξέρει ο Στέφενς γι αυτό κινείται ο ΠΑΟΚ προς τα εκεί...

moican4Προέκυψε άλλη περίπτωση παίκτη που αγωνίζεται στην θέση του Σισόκο.
moican4Αυτοί οι παίκτες προυπήρχαν στην λίστα Τσιστιακόφ από την εποχή του απατεώνα-προπονητή.
Είχα γράψει παλιά ότι είχε κάνει συζητήσεις και συμφωνίες με κάποιους παίκτες εφόσον και αν...
Τώρα νομίζω βοήθειες σημαντικές θα δώσει ο Τζιόλης, ο Σκόνδρας για εμένα είναι ένα μέτριο μπακ όχι τίποτα σπουδαίο,ο Λόπεζ λέγεται πως είναι καλός, έρχεται από ένα πρωτάθλημα 10 κλάσεις ανώτερο του δικού μας.
Συνήθως οι Ισπανοί η θα σου βγουν καλοί ή όχι, μέση λύση δεν υπάρχει.
Ξέρω ότι είχε γίνει κουβέντα για τον Μάνταλο της Ξάνθης αλλά δεν ξέρω τι γίνεται τώρα μπορεί ο Στέφενς να το πάγωσε για Ιανουάριο η το ερχόμενο καλοκαίρι.
Εκεί υπάρχει και ο Πέλκας.
Πάντως όλη την λίστα Τσιστια ο Στέφενς την είδε και έδωσε την συγκατάθεση του για να προχωρήσουν.
Φυσικά έχει προτείνει και αυτός 3 παίκτες, όχι τα ονόματα που παίζουν πάντως.

RoMaNΑφού η Barcelona να ερχόταν, δεν θα το έπαιρνε...!
moican4Αυτοί οι παίκτες προυπήρχαν στην λίστα Τσιστιακόφ από την εποχή του απατεώνα-προπονητή.
Είχα γράψει παλιά ότι είχε κάνει συζητήσεις και συμφωνίες με κάποιους παίκτες εφόσον και αν...
[...]
Πάντως όλη την λίστα Τσιστια ο Στέφενς την είδε και έδωσε την συγκατάθεση του για να προχωρήσουν.
Φυσικά έχει προτείνει και αυτός 3 παίκτες, όχι τα ονόματα που παίζουν πάντως.

STRAFNIKRoMaNΑφού η Barcelona να ερχόταν, δεν θα το έπαιρνε...!
ώχ ρέ σύ
τι ΄ναι αυτή η φάση.
(εκτός κι άν κάνεις τρολάρισμα)