Τα στιγμιότυπα του ΠΑΟΚ - Δόξα ΛευκάδαςΠρωτάθλημα · πριν 6 ώρ.
Με 6ο παίκτη τον κόσμο κόντρα στον Άρη!Γυναίκες · πριν 6 ώρ.
Νικητής του τουρνουά «Κ. Τσολακάκης» ο ΠΑΟΚ!Proetoimasia · πριν 6 ώρ.
Η μέρα του Ομορούγι (pic)Μπάσκετ · πριν 6 ώρ.
Ο ΠΑΟΚ γεμίζει το σακούλι με νίκες και αγοράζει χρόνο για να φτάσει εκεί που θέλειΜπάσκετ · πριν 6 ώρ.
Τρινκιέρι: «Έπρεπε να τελειώσουμε πιο γρήγορα το παιχνίδι»Πρωτάθλημα · πριν 20 ώρ.
Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - ΜόλντεΓυναίκες · πριν 20 ώρ.
Το πάλεψε, αλλά δεν τα κατάφερε ο ΠΑΟΚΓυναίκες · πριν 20 ώρ.
Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - Ζαφειράκης ΝάουσαςΠρωτάθλημα · πριν 20 ώρ.
Εμφατική νίκη ψυχολογίας!Πρωτάθλημα · πριν 20 ώρ.
Βαριά ήττα σε ένα δυνατό τεστΠρωτάθλημα · πριν 20 ώρ.
Γκρέι: «Έχει δίκιο ο κόουτς, πρέπει να είμαι πιο σταθερός»Πρωτάθλημα · πριν 20 ώρ.

desperandoεμενα παντως το πιστευω μου ειναι οτι αυτες οι δηλωσεις ειχαν στοχο μανατζερς και ομαδες. μια δημσια τοποθετηση του ανθρωπου που χειρίζεται ολες τις μεταγραφικες υποθεσης, οτι (δεν εχουμε σκοπο να πεταξουμε χρηματα) αλλαζει πολυ τον τροπο που μας βλεπουν οι αλλοι.

zissosΉρθαν 2 μουντιαλικοί με εμπειρία και όνομα παγκοσμίως. Μόνο εγώ το βλέπω αυτό? Ή πρέπει να τα αρπάξει κάνας μάνατζερ για να ησυχάσουμε?

fidelΜια απορία ο Sebastian Leto πότε θα μπορεί να μπει στους αγωνιστικούς χώρους (εφόσον είναι υγιείς 100%) . Τον θεωρώ εξαιρετική περίπτωση έστω και αν ενσωματωθεί στης αγωνιστικές υποχρεώσεις από το καλοκαίρι και μετά,παίζει με άνεση όλες τις θέσεις μπροστά στο 4-3-3 και μετά την πολύχρονη απουσία του το συμβόλαιο του θα είναι σίγουρα στα μέτρα μας (έκτος αν ζητάει τον ουρανό με τα άστρα)

RoMaNΚάποιοι ξεχάσαμε, με φαίνεται, παίχτες όπως τον (Iταλό) Kseplirono Tachrei και τον (Aφρικανό) Hamila Timbala..!
ABOLEYTOIABOLEYTOIΓιατί η πλειοψηφία των μεταγραφικών στόχων που ακούστηκαν μέχρι τώρα, δεν είναι ελεύθεροι παίχτες;
Γιατί ξαφνικά "επιμένουμε" να δώσουμε λεφτά σε ομάδες;
ενώ μέχρι τώρα έχουμε κλείσει έναν ελεύθερο και έναν δανεικό;