Τα στιγμιότυπα του ΠΑΟΚ - Δόξα ΛευκάδαςΠρωτάθλημα · πριν 4 ώρ.
Με 6ο παίκτη τον κόσμο κόντρα στον Άρη!Γυναίκες · πριν 4 ώρ.
Νικητής του τουρνουά «Κ. Τσολακάκης» ο ΠΑΟΚ!Proetoimasia · πριν 4 ώρ.
Η μέρα του Ομορούγι (pic)Μπάσκετ · πριν 4 ώρ.
Ο ΠΑΟΚ γεμίζει το σακούλι με νίκες και αγοράζει χρόνο για να φτάσει εκεί που θέλειΜπάσκετ · πριν 4 ώρ.
Τρινκιέρι: «Έπρεπε να τελειώσουμε πιο γρήγορα το παιχνίδι»Πρωτάθλημα · πριν 18 ώρ.
Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - ΜόλντεΓυναίκες · πριν 18 ώρ.
Το πάλεψε, αλλά δεν τα κατάφερε ο ΠΑΟΚΓυναίκες · πριν 18 ώρ.
Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - Ζαφειράκης ΝάουσαςΠρωτάθλημα · πριν 18 ώρ.
Εμφατική νίκη ψυχολογίας!Πρωτάθλημα · πριν 18 ώρ.
Βαριά ήττα σε ένα δυνατό τεστΠρωτάθλημα · πριν 18 ώρ.
Γκρέι: «Έχει δίκιο ο κόουτς, πρέπει να είμαι πιο σταθερός»Πρωτάθλημα · πριν 18 ώρ.

K_geo@photis
όπα bro! από τη μια παίρνεις αποστάσεις αλλά από την άλλη πριν μας έλεγες ότι καλά τα λέει ο Πίκος Απίκος.
......ε, μετά όταν θα μιλάμε για ΥΠΟΜΟΝΗ, θα μας λέτε και γραφικούς.......

sotos26Είσαι λίγο βιαστικός νομίζω Φώτη, πιθανότατα σκασμένος απο τα 28 χρόνια χωρίς πρωτιά...λογικό...Ο οπαδός συνέχεια θα θέλει και καλά κάνει.Απο κει και πέρα το καμιά εξέλιξη στο αγωνιστηκό πως το τοποθετείς? Την ίδια μπάλα παίζω με πέρισυ? Δεν νομίζω αδεφέ...Και παιχτικά καθαρά και σαν μονάδες και τακτικά ανεβήκαμε και απο απόκτηση παιχτών και με την έλευση του μεγάλου Χιουμπ. Τακτικά και φυσική κατάσταση θα δώσω 30-40% πάνω φέτος.Σίγουρα τον παίξαν σε κάποιες περιπτώσεις στις μεταγραφές, αλλά δεν είχαμε και προπονητή και είχαμε κάποιους κλεισμένους και μετά έγινε μπέρδεμα με τις αρμοδιότητες, αυτό του καταλογίζω εγώ! Μπέρδεμα στις αρμοδιότητες και αργά αντανακλαστικά,πάλι λογικό γιατί μαθαίνει. Τα εξωαγωνιστικά δεν θα αναφέρω γιατί είναι εξόφθαλμα κα΄ποια με προπονητικά και τα ρέστα. Τέλος θα σε παώ στο ζουμί, ο ΟΣΦΠ 15 χρόνια έστησε ένα πολύ δυνατό μηχανισμό σε όλα τα επίπεδα, δύσκολο άρα να τον ρίξεις σε 1 χρόνο δεν νομίζεις? Επί της ουσίας, αργά αλλά σταθερά θα φτάσεις εκεί που θέλεις και θέλει και ο ίδιος, κανείς δεν θέλει να χάνει, ειδικά έτσι ξεδιάντροπα

guardian4Ξερω τι εννοουσεςΕχεις τοποθετηθει εξαλλου αδερφε στα αντιστοιχα εδαφια των παικτων, και μολις πριν λιγο εβρισες
Υ.Γ τωρα που ξαναδιαβασα αδερφε πιο ηρεμα καταλαβα τι εννοουσες στο τελευταιο ποστ.Και παλι ομως να ξερεις , "εσεις" εχετε αδικο. Η διαφορα της ελλειψης αντοχης και της μειωμενης ταχυτητας αντιστοιχα στον καθενα. Του μεν γκαρσια του επιτρεπει την εισοδο του ως αλλαγη, του δε κοντου του απαγορευει την εισοδο στην εντεκαδα γενικοτερα αφου δεν ειναι πλεον απειλητικος. Ψυχρα ποδοσφαιρικα, γιατι αλλιως δεν πιανεται το θεμα.
και μετα να μιλανε και για τους αλλους
eorptolΤο φιλαράκι σου ο μιζερογλου το πέρασε πολυ λαιτ οτι βάζει αλλα 20 εκατ ο 20-1
Σαν τον άλλον κανεις που ζηλεύει τις κούπες του γαβρου που ξεχειλίζουν λέει απο τα γράφεια :):):):)