mpafos4Sera4το καλυτερο ξεβρακωμα θα ειναι να εχεις ομαδα πρωταθλητρια και να στο κλεβει ο γαυρος με τα τσατσιλικια του...οσο η ομαδα δεν δειχνει ικανη για κατι τετοιο τοσο τα κατορθωματα του γαριδακη θα περνανε στα ψιλα...απο χαμηλα δεν ακουγεσαι οπως και να το κανουμε... 🧐
Καπου μπερδευεσαι!
Η ομαδα δεν δειχνει ικανη για κατι τετοιο ΓΙΑΤΙ τα κατορθωματα του Μαρινακη περνανε στα ψιλα!Αλλα πως να μην περασουν οταν ο καθε δημοσιογραφος του gayρου,εαν γραψει κατι μη αρεστο στη διοικηση,θα φαει ΠΟΛΥ ξυλο στο Καραϊσκακη?...
Μηπως εχεις καθησει να δεις ποσους βαθμους θα ειχαν και ποσους βαθμους θα ειχαμε εαν το θεμα παιζοταν στα ισια?...Καντο και τοτε ξαναπες εαν εχω ομαδα για πρωταθλημα ή οχι!
Αλλα οταν ο Κυζας και ο καθε Κυζας μας γ@μανε μεσα στο σπιτι μας και φευγει κυριος...εμεις βριζουμε το Σαλπιγγιδη,τα "κοπρο σκυλα",το Ζαγορακη,την Εθνικη και οτι αλλο περασει απο το μυαλο μας εκεινη τη στιγμη!
Συμφωνώ.Είναι η όψη του νομίσματος η πλέον πραγματιστική,κατά την άποψή μου.Ο γαύρος σπρώχνεται απροκάλυπτα,ακόμα κι όταν ο μόνος αντίπαλός του έχει σκοντάψει.Πώς να το πολεμήσεις αυτό το πο@στριλίκι;Δηλαδή αν έβρισκαν τη ... στιγμιαία απωλεσθείσα τους όραση διαιτητής και βοηθός στο Ηράκλειο αναφορικά με τον μπούρμπο ή ο μπαγλαμάς με απόλλωνα τώρα θα δικαιούμεθα δια να ομιλούμε;Αυτό που κάνει φέτος ο επιπόλαιος σε κάποιους αγώνες σαν τον χτεσινό ΠΑΟΚ καλείται πρωταθλητισμός σε κάθε σχεδόν σοβαρό ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.Εδώ βέβαια,οοοοοοοοχι.Εδώ είναι λόγος κυρίως για σκεπτικισμό και τάση να βγάλουμε,πέρα απ'τα κόμπλεξ μας,τα μάτια μας μόνοι μας!Όταν ο θρήνος των γηπέδων ... αναγκάζεται να δεχτεί το διαιτητικό δώρο της μη υπόδειξης σε βάρος του πέναλτι στο βικελίδης,μέσα σε πληθώρα άλλων υπέρ ή μη σε βάρος του.Το γεγονός αυτό από μόνο του αν δεν είναι ικανό να κλονίσει κάποιους για την παντελώς επίπλαστη εικόνα,που'χουν αγωνιστικά για το γαύρο ...
Να επιζητούμε τη βελτίωση της ομάδας μας.Μαζί σας κι εγώ.Απ'τον Γενάρη.Αλλά δεν ανταγωνιζόμαστε τον ελλιπή μας εαυτό,ας ξυπνήσουμε.Ανταγωνιζόμαστε ό,τι πιο βρωμερό σε νοοτροπία και μεθοδολογία έχει αναδείξει μην πω ο παγκόσμιος αθλητισμός!!!Μέχρι τώρα η μεταξύ μας διαφορά δε δικαιολογείται με τίποτα να'ναι μεγαλύτερη από 2-3 βαθμούς.Αντ'αυτού ... πρωταθλητής από το Δεκέμβρη ο μπούλης!

Τις φυλακές και τα τρελοκομεία γεμίσαμε και δε χωράμε άλλο πια. Νόημα στη ζωή μας δίνουν μόνο τα 4 σου γράμματα!!!