Και να ξες ότι αυτοί που υπερασπίζονται το Σάλπι, το κάνουν για να κρατήσουν την ενότητα στην ομάδα, και να περάσουμε στους ομίλους.
Ενώ αυτοί που δεν ξεχνάν τι έκανε τότε είναι οι εγωιστές και θέλουν το κακό του ΠΑΟΚ...

Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - ΆρηςΓυναίκες · μόλις τώρα
Με πρωταγωνίστρια τη Μάρσαλ, ο ΠΑΟΚ πήρε το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης!Γυναίκες · μόλις τώρα
Λίσι: «Έχουμε σχεδόν όλους τους παίκτες διαθέσιμους - Μας βοηθάει κάθε επίσκεψη του Ιβάν Σαββίδη»Πρωτάθλημα · μόλις τώρα
Νίκη και για την Κ17!Ακαδημίες · μόλις τώρα
Εκτός έδρας νίκη για την Κ15Ακαδημίες · μόλις τώρα
Εκτός με Πανιώνιο ο ΠΑΟΚ ΒPaok b · μόλις τώρα
Τα στιγμιότυπα του ΠΑΟΚ - Δόξα ΛευκάδαςΠρωτάθλημα · πριν 7 ώρ.
Με 6ο παίκτη τον κόσμο κόντρα στον Άρη!Γυναίκες · πριν 7 ώρ.
Νικητής του τουρνουά «Κ. Τσολακάκης» ο ΠΑΟΚ!Proetoimasia · πριν 7 ώρ.
Η μέρα του Ομορούγι (pic)Μπάσκετ · πριν 7 ώρ.
Ο ΠΑΟΚ γεμίζει το σακούλι με νίκες και αγοράζει χρόνο για να φτάσει εκεί που θέλειΜπάσκετ · πριν 7 ώρ.
Τρινκιέρι: «Έπρεπε να τελειώσουμε πιο γρήγορα το παιχνίδι»Πρωτάθλημα · πριν 21 ώρ.Και να ξες ότι αυτοί που υπερασπίζονται το Σάλπι, το κάνουν για να κρατήσουν την ενότητα στην ομάδα, και να περάσουμε στους ομίλους.
gikaΗ πλειοψηφία του κόσμου δεν τον θέλει.
bobΚαι να ξες ότι αυτοί που υπερασπίζονται το Σάλπι, το κάνουν για να κρατήσουν την ενότητα στην ομάδα, και να περάσουμε στους ομίλους.
Ενώ αυτοί που δεν ξεχνάν τι έκανε τότε είναι οι εγωιστές και θέλουν το κακό του ΠΑΟΚ...
gikaΗ πλειοψηφία του κόσμου δεν τον θέλει.
Η πλειοψηφία αυτών που δεν τον θέλουν όμως λένε ο ΠΑΟΚ πάνω απ' όλα, διαφωνούμε αλλά στηρίζουμε για να δούμε έναν καλύτερο ΠΑΟΚ.
Το παραπάνω κείμενο του marley4, αν και διαφωνώ συνήθως μαζί του, με βρίσκει 100% σύμφωνο...
Δυστυχώς υπάρχουν και οι άλλοι που "δεν ξέχνανε" και απειλούν με πράξεις.
gikaDC αν και πολύ χοντρικά τα πράγματα να σου πω τι γνώμη έχω σχηματίσει;
Το 1/3 τον θέλει γιατί είναι παικταράς.
Το 1/3 δεν τον θέλει αλλά στηρίζει την ομάδα γιατί θέλει το καλό της.
Το 1/6 "δεν ξεχνάει" και "εκδίκηση (κι ας γ@μηθεί η ομάδα) ζητάει".
Το 1/6 είναι αδιάφοροι. Είναι απλά ένας παίκτης.
Ουσιαστικά αυτοί που δεν τον θέλουν είναι πάνω από τους μισούς, αλλά αυτοί που θα κάνουν τα πάντα για να μην έρθει (τώρα που ήρθε όμως;) είναι η μεγάλη μειοψηφία...
marley 4ρε δεν κοβετε τις μαλ... αντε συμορφωθητε που θα με πειτε και ληκι
οποιος αμφιβαλει εδω ειμαι να τα πουμε
το σταματαω το θεμα του κοντου γιατι υπαρχουν αλλα τωρα πιο σημαντικα
προερχει η εξασφαλιση της συμμετοχης μας σε ομιλους γιατι δεν βγαινει η χρονια
πιτσιρικια ειστε οι περισοτεροι και για αυτο θεωρειτε εχθρο μας την ομαδα της παπαναστασιου και διπλανων πολυκατικιων εχθρος μας ειναι ο γαυρος και μονο αυτος και απο την στιγμη που θα πεσουν φραγκα σε αυτους και στους βαζελους πρεπει να μηνουμε προσυλωμενοι στους στοχους μας ολοι μαζι να μπουμε στους ομιλους για να μπορουμε να παρουμε κουπα υπαρχει σημαντικο προβλημα με την ρευστοτητα και 2 διαφορετικες λυσεις εντος της παε
αντε να παιρνουμε κανενα διαρκειας σιγα-σιγα και αφηστε τις παπαριες και να ετοιμαζεστε κατακαλοκαιρο να φτυσουμε τα λαρυγια μας και να σπρωξουμε την ομαδα μετα τα υπολοιπα
οποιος καταλαβει πισω απο τις λεξεις του ζαγορ στην συνετευξη τυπου τι συμβαινει στην ομαδα εχει καλως οι υπολοιποι....
ακου ρε πουστη μου την χρονια που μπορουμε να γαμησουμε τους γαυροβαζελους καποιοι ασχολουνται με τον ρουλη
που σαι ρε μακη να δεις που καταντησαμε......
ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ ΛΕΜΕ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙΓΟΜΑΣΤΕ
εσυ ρε ξεφτιλισμενε που αφηνεις υπονοουμενα για το αν ειμαι ΠΑΟΚ σε περιμενω στα πουλμαν στο συνδεσμο στους δρομους οπου θελεις να σε δω ομως να μου πεις καταμουτρα ποιος ειναι ΠΑΟΚΤΣΗΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙΟΣ ΟΧΙ ναι ρε εσενα λεω που τολμας να εχεις το οναμα του μπανε αμιβαλω αν ειχες γεννηθει οταν εκλαιγε στην ναντ αμφιβαλω αν ειδες απο κοντα τα μπουνιδια στον δολοφονο της τζενης αμφιβαλω αν ησουν...........
gash04Και υπάρχουν αυτοί που αποφασίζουν.
Kolokotronis_43) υπάρχουν αυτοί που τους πείραξε που έφυγε αλλά κάνουν τουμπεκί τώρα