eorptolτην αεκ την έκανε μπουρδελο ο τζιμπουρ στον γαβρο ειναι Παναγία γιατι άραγε ;
Σε μας τι θα έκανε ;
ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
Αδερφέ eorptol μάλλον αγνοείς μερικά πράγματα και καλώς τα αγνοείς, αφού αφορούν στον κωλόγαβρο. Το συγκεκριμένο κωλόπαιδο ούτε στον γάβρο ήταν Παναγίτσα. Έγινε ολόκληρο σήριαλ η επιδεικτική άρνηση συνεργασίας μεταξύ Μιραλάς – Τζιμπούρ, γεγονός που μεταξύ άλλων οδήγησε ή τουλάχιστον συνέβαλε σημαντικά (προς μεγάλη μου χαρά βεβαίως) και στον αποκλεισμό του γάβρου από το Europa League.
Εξάλλου, ο Αλγερινός ποτέ δεν ήταν φτηνός. Και θα ήμουν πολύ περίεργος να δω την υποδοχή του Γκαρσία στον Τζιμπούρ... Άσε που θα έμπαινα στον πειρασμό να .... του ετοιμάσω κι εγώ αντίστοιχη υποδοχή. Όταν ένας παίκτης είναι κωλόπαιδο, προσωπικά δεν τον θέλω στον ΠΑΟΚ, έστω κι αν αντικειμενικά έχει κάποια αξία.
Θυμίζω πως το τελευταίο κωλόπαιδο που αποκτήσαμε (ναι από τον ρούλη ήτανε), ήρθε σαν χεσμένος έχοντας στο ιστορικό του ένα δολοφονικό τάκλιν απέναντι σε παίκτη μας, μας πούλησε φούμαρα επί δύο χρόνια και μετά θεώρησε πως έπρεπε να αλλάξει επίπεδο. Ευτυχώς μπέρδεψε το προς τα πάνω με το προς τα κάτω...
Caer esta permitido, levantarse es obligatorio.
Weil alle Menschen verschieden sind, haben die gleichen Rechte.
Επειδή μόνον εμείς, αντίθετα προς τους βαρβάρους, ποτέ δεν μετρήσαμε τον εχθρό στη μάχη.