jibbie, πιο κόσμια..
Αυτό δεν είναι άποψη γι αυτό το διέγραψα ..
Moican4

Τα στιγμιότυπα του ΠΑΟΚ - Δόξα ΛευκάδαςΠρωτάθλημα · πριν 5 ώρ.
Με 6ο παίκτη τον κόσμο κόντρα στον Άρη!Γυναίκες · πριν 5 ώρ.
Νικητής του τουρνουά «Κ. Τσολακάκης» ο ΠΑΟΚ!Proetoimasia · πριν 5 ώρ.
Η μέρα του Ομορούγι (pic)Μπάσκετ · πριν 5 ώρ.
Ο ΠΑΟΚ γεμίζει το σακούλι με νίκες και αγοράζει χρόνο για να φτάσει εκεί που θέλειΜπάσκετ · πριν 5 ώρ.
Τρινκιέρι: «Έπρεπε να τελειώσουμε πιο γρήγορα το παιχνίδι»Πρωτάθλημα · πριν 19 ώρ.
Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - ΜόλντεΓυναίκες · πριν 19 ώρ.
Το πάλεψε, αλλά δεν τα κατάφερε ο ΠΑΟΚΓυναίκες · πριν 19 ώρ.
Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - Ζαφειράκης ΝάουσαςΠρωτάθλημα · πριν 19 ώρ.
Εμφατική νίκη ψυχολογίας!Πρωτάθλημα · πριν 20 ώρ.
Βαριά ήττα σε ένα δυνατό τεστΠρωτάθλημα · πριν 20 ώρ.
Γκρέι: «Έχει δίκιο ο κόουτς, πρέπει να είμαι πιο σταθερός»Πρωτάθλημα · πριν 20 ώρ.

jibbie, πιο κόσμια..
Αυτό δεν είναι άποψη γι αυτό το διέγραψα ..
Moican4
george aspromayrosΣυνεχιζω με την θεοποιηση...(δεν ειμαι κατα του Μπολονι,αντιθετως πιστευω οτι ειναι οοοτι καλυτερο μπορουσαμε να εχουμε!) αλλα ειμαι κατα των ακραιων...κατα των ΑΡΔ που οδηγουν σα προβατα καποιους....
Δεν ειδα κανεις ΝΑ αναφερει οτι ελειπε ΚΑΙ σημερα απ την πρωινη προπονηση...παλαιοτερα οταν την εκανε καποιοι ελεγαν οτι παει να μας φερει ...παιχτη!!
ειναι δυνατον μετα απο ηττα μετα απο ρεπο 2 ημερων να λειπει ????? και ερχεται κ η σκονη στα ματια....τους ξεθεωσε ο βοηθος του..προετοιμασια απο Καρυδα...
ελα ρεεεεε
οταν δινουν κατι για τις ακαδημιες το ποσταρετε στο λεπτο....αυτο που γινεται για πολλοστη φορα ,οχι?
Ξαναλεω ΟΧΙ στο κραξιμο αλλα ΝΑΙ στην καλοπροαιρετη κριτικη! μπορειτε?
Αντιμετωπιστε τους ΟΛΟΥΣ με ιδια μετρα και ιδια σταθμα...χωρις παρωπιδες ή συμφεροντα! ΠΑΝΩ απ ολα ο ΠΑΟΚ!
george aspromayrosΣυνεχιζω με την θεοποιηση...(δεν ειμαι κατα του Μπολονι,αντιθετως πιστευω οτι ειναι οοοτι καλυτερο μπορουσαμε να εχουμε!) αλλα ειμαι κατα των ακραιων...κατα των ΑΡΔ που οδηγουν σα προβατα καποιους....
Δεν ειδα κανεις ΝΑ αναφερει οτι ελειπε ΚΑΙ σημερα απ την πρωινη προπονηση...παλαιοτερα οταν την εκανε καποιοι ελεγαν οτι παει να μας φερει ...παιχτη!!
ειναι δυνατον μετα απο ηττα μετα απο ρεπο 2 ημερων να λειπει ????? και ερχεται κ η σκονη στα ματια....τους ξεθεωσε ο βοηθος του..προετοιμασια απο Καρυδα...
ελα ρεεεεε
οταν δινουν κατι για τις ακαδημιες το ποσταρετε στο λεπτο....αυτο που γινεται για πολλοστη φορα ,οχι?
Ξαναλεω ΟΧΙ στο κραξιμο αλλα ΝΑΙ στην καλοπροαιρετη κριτικη! μπορειτε?
Αντιμετωπιστε τους ΟΛΟΥΣ με ιδια μετρα και ιδια σταθμα...χωρις παρωπιδες ή συμφεροντα! ΠΑΝΩ απ ολα ο ΠΑΟΚ!
eorptolΌταν έχεις επιχείρημα ότι δεν βάζει τον τσουκαλα κάτι δεν παει καλα .....φίλε διάβασε προσεκτικά τι έχω γράψει...

babisgia...και εσύ με παρακολουθείς; Αν σε κάτι διαφωνείς επιχειρήματα και απόψεις.

babisgia...φίλε απαντώ σε φίλο που έχει γράψει παραπάνω. Με αφορμή ένα παίκτη κρίνεις και τον προπονητή. Δεν νομίζω να είμαι σε off topic...μάλλον τα γραφόμενά μου ΔΕΝ αρέσουν...έτσι λοιπόν παρακαλώ να διαγραφούν και όλα τα μηνύματά μου...και ο λογαριασμός μου.
Υ.Γ. ...Μόνο απόψεις δεν είναι αυτά που παραθέτω;...σωστά έπρεπε να θεοποιώ και εγώ το Μπόλονι.