kosπαραμενω γνησιο σαντοσκυλο αλλα οφειλω να ομολογησω οτι χθες απεναντι στον σχημα με τα 3 χαφ του χιμενεθ ο σαντος θα ειχε μεσα μιρο με μονοπατη αναπτυξη, χωρις φουλ επιθεση απο τα ακρα και η κουλα θα μας ειχε κλεισει ολους τους διαδρομους.
ο μπολονι χθες διδαξε πως ξευτιλιζεις μια ομαδα με 3 χαφ. επιθετικος πλουραλισμος, ελευθερια κινησεων, ντου απο παντου.
αυτο δεν σημαινει οτι ειναι καλυτερος ή χειροτερος απο τον μεγαλο σαντος. ειναι νωρις ακομη.
το μονο που ειναι σιγουρο ειναι πως οταν φυγει, ελπιζω μετα απο χρονια, ο λαζλο θα εχει ανεβασει μαζι με τον σαντος δυο επιπεδα πανω τον Παοκτση οπαδο. κανενα κομπογιαννιτης, δηθεν προπονητης δεν θα μπορει να μας πιασει κοτσους.
..
καταλαβαίνω και συμμερίζομαι πλήρως την αποψη... Ιδίως για το στήσιμο που θα κατέβαζε ο καρπουζάς.
Εχω μια απορία πάντως, αν ο Σαντος θα τολμαγε παραπάνω σήμερα με δεδομένο το καλύτερο ροστερ που εχει τώρα ο Μπολονι. Σιγουρα ο ανεβασμένος Βιερινια , ο Σαλπι και ο Κλαους μπροστα επιτρέπουν αυτό το ντου από παντού που ειδαμε χτες.
Αν ηταν ο Σαντος θα τους χαραμιζε στα αγχωτικό 1-0 , αφήνωντας απλά την ατομική ποιότητα να κάνει τη διαφορά ( και ταυτοχρονα κλειδώνοντας το ματς στο κεντρο0 ??? ... Η θα επεδίωκε αυτό που κάνει ο Μπολόνι? Δε ξέρω.. θα ηταν ενδιαφέρων case πάντως.
Εγώ πάντως, εκτός απο το ελκυστικό ποδόσφαιρο χαίρομαι τη νοοτροπία μας. Αυτή η "ενταση" που ανέφερε και ο Χιμένεθ... ο ΠΑΟΚ μπήκε ως ΠΑΟΚ μέσα στη Τούμπα , έγινε αφεντικό και τέλειωσε το ματς με συνοπτικές διαδικασίες. Τελείως ακομπλεξάριστος , αποφασισμένος και με αυτοπεποίθηση... Ισως οι παίκτες νιώθουν καλύτερα βλέποντας τι γίνεται στις προπονησεις.. Ισως ο Μπολονι εχει κερδισει το σεβασμό των παικτων και αυτοί τα δίνουν όλα.. Οτι και να ειναι πάντως χαιρομαι ιδιαίτερα..
ΥΓ: Πραγματικά δε δίνω μια για το πατοκορφο γλύψιμο και σαλιάρισμα ολων των ΜΜΕ σήμερα.