Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - ΆρηςΓυναίκες · πριν 3 ώρ.
Με πρωταγωνίστρια τη Μάρσαλ, ο ΠΑΟΚ πήρε το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης!Γυναίκες · πριν 3 ώρ.
Λίσι: «Έχουμε σχεδόν όλους τους παίκτες διαθέσιμους - Μας βοηθάει κάθε επίσκεψη του Ιβάν Σαββίδη»Πρωτάθλημα · πριν 3 ώρ.
Νίκη και για την Κ17!Ακαδημίες · πριν 3 ώρ.
Εκτός έδρας νίκη για την Κ15Ακαδημίες · πριν 3 ώρ.
Εκτός με Πανιώνιο ο ΠΑΟΚ ΒPaok b · πριν 3 ώρ.
Τα στιγμιότυπα του ΠΑΟΚ - Δόξα ΛευκάδαςΠρωτάθλημα · πριν 11 ώρ.
Με 6ο παίκτη τον κόσμο κόντρα στον Άρη!Γυναίκες · πριν 11 ώρ.
Νικητής του τουρνουά «Κ. Τσολακάκης» ο ΠΑΟΚ!Proetoimasia · πριν 11 ώρ.
Η μέρα του Ομορούγι (pic)Μπάσκετ · πριν 11 ώρ.
Ο ΠΑΟΚ γεμίζει το σακούλι με νίκες και αγοράζει χρόνο για να φτάσει εκεί που θέλειΜπάσκετ · πριν 11 ώρ.
Τρινκιέρι: «Έπρεπε να τελειώσουμε πιο γρήγορα το παιχνίδι»Πρωτάθλημα · χθες 22:08

παμε παρακατω)giapasΣυμφωνω με τους 2 προηγούμενους...
Υπήρχαν μια χαρά βάσεις... ένας μαέστρος χρειαζοταν να βάλει σε τάξη κάποια θέματα και να εμπνέει σεβασμό
Θέλω να πιστεύω ότι θα μας χαμογελάσει η τύχη μέσα στη χρονιά..... θα μπουνε κανα δυο "δοκαρι και μέσα" , ώστε να εξασφαλιστεί η απαραιτητη ηρεμία για την ομάδα.
Υπάρχει θετική αύρα , αυτό ειναι ολοφάνερο. Μακάρι να διατηρηθεί και να μεταφερθεί αυτή η αυρα και στα διοικητικά της ομάδας μας

---> Κάντε και ένα ΝΑΙ ΡΕ ΛΑΖΛΟ 
rainmakerΛάζλλλε...
Σήμερα έπαιξες μεγάλη μπάλα! Η απόφαση να αφήσεις ένα χαμένο πόλεμο των προωωθημένων χαφ, που άφηνε γυμνά και τα μετόπισθεν, ήταν άριστη.
Πανέξυπνη η τακτική με τις μπαλιές στην πλάτη της άμυνας. Ο Σάλπι τουλάχιστον τρείς φορές βγήκε ουσιαστικά μόνος!
Μην ξεχνάμε οτι στην ουσία απειληθήκαμε στο β μέρος ΜΟΝΟ απο το 80 κ έπειτα, που κάποιοι λόγω ανικανότητας-φόβου και κάποιοι λόγω κούρασης έδωσαν και μέτρα στον αντίπαλο αλλά και έχασαν φάσεις, και ο Νιόνιος κάτι πήγε να κάνει, κυρίως απο σπόντες.
Για μένα η εικόνα του β μέρους ήταν απόδειξη οτι ο Σάλπι ΔΕΝ είναι άχρηστος, οτι ο Λάζλο είναι ΓΑΤΑ και οτι η ομάδα έχει κάποια συγκεκριμένα προβλήματα που έχουν να κάνουν με το επίπεδο ταχύτητας και δύναμης του κέντρου μας.
Είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος απο τη διαχείριση του ματς!

eleosrainmakerΛάζλλλε...
Σήμερα έπαιξες μεγάλη μπάλα! Η απόφαση να αφήσεις ένα χαμένο πόλεμο των προωωθημένων χαφ, που άφηνε γυμνά και τα μετόπισθεν, ήταν άριστη.
Πανέξυπνη η τακτική με τις μπαλιές στην πλάτη της άμυνας. Ο Σάλπι τουλάχιστον τρείς φορές βγήκε ουσιαστικά μόνος!
Μην ξεχνάμε οτι στην ουσία απειληθήκαμε στο β μέρος ΜΟΝΟ απο το 80 κ έπειτα, που κάποιοι λόγω ανικανότητας-φόβου και κάποιοι λόγω κούρασης έδωσαν και μέτρα στον αντίπαλο αλλά και έχασαν φάσεις, και ο Νιόνιος κάτι πήγε να κάνει, κυρίως απο σπόντες.
Για μένα η εικόνα του β μέρους ήταν απόδειξη οτι ο Σάλπι ΔΕΝ είναι άχρηστος, οτι ο Λάζλο είναι ΓΑΤΑ και οτι η ομάδα έχει κάποια συγκεκριμένα προβλήματα που έχουν να κάνουν με το επίπεδο ταχύτητας και δύναμης του κέντρου μας.
Είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος απο τη διαχείριση του ματς!
Απλά μια ερώτηση.
Αν το κάρφωνε ο κουμορτζής πάλι θα τάγραφες αυτά?
László Bölöni"Ξέρω ότι οι παίκτες μου αισθάνονται την ευθύνη που κουβαλούν. Πολλές φορές αυτή η υπευθυνότητα δεν έχει καλά αποτελέσματα. Για να παίζεις καλά πρέπει να είσαι απελευθερωμένος. Η ευθύνη του αποτελέσματος δεν τους το επιτρέπει αυτό".