Μετά
ΟΦΗ–ΠΑΟΚ
Κυριακή 25/10, 20:00εκτός
Super League
ΠΑΟΚ βόλεϊ 2026-27: Μια νέα αρχή και τα μεγάλα ερωτήματαΠρωτάθλημα · πριν 14′
Στη Ρόδο για τη τρίτη νίκη στη Stoiximan GBLΠρωτάθλημα · πριν 7 ώρ.
Τα εισιτήρια του ΠΑΟΚ Β – Απόλλων ΚαλαμαριάςPaok b · πριν 7 ώρ.
Πίσω στο σκορ στα 8 από τα 14 παιχνίδια - Τα γκολ πριν την ανάπαυλαΠοδόσφαιρο · πριν 10 ώρ.
Το… πέρυσι και το φέτος του ΠΑΟΚΠρωτάθλημα · πριν 10 ώρ.
Δεν είναι ένα απλό ματς για τον ΜοναστηρλήΠρωτάθλημα · πριν 10 ώρ.
Έμφαση στην αμυντική τακτική - Εκτός προπόνησης ο ΠέλκαςΠροπόνηση · πριν 10 ώρ.
Στην τελική ευθεία για το ευρωπαϊκό ραντεβού ο ΠΑΟΚΕυρώπη · πριν 10 ώρ.
Αποφασισμένες για το “διπλό” με ΑΕΚΓυναίκες · πριν 10 ώρ.
Στην τελική ευθεία για τον Παναθλητικό ο ΠΑΟΚΓυναίκες · πριν 10 ώρ.
Ανεβάζει ρυθμούς ο ΠΑΟΚ εν όψει ΗρακλήΠροπόνηση · πριν 11 ώρ.
Κεραμυδά: «Κοινός στόχος η βαθμολογική άνοδος και η δυναμική παρουσία σε όλες τις διοργανώσεις»Συνεντεύξεις · χθες 23:40http://olapaok.gr/podosfairo/skepseis_gia_epistrofh_sthn_polh.1096016.htmlΣτην Κωνσταντινούπολη, για δεύτερη φορά μέσα σε διάστημα ενός έτους, ενδέχεται να βρεθεί ο ΠΑΟΚ. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Metrosport", οι επιτελείς της "ασπρόμαυρης" ΠΑΕ εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο διεξαγωγής φιλικής αναμέτρησης με την Μπεσίκτας.
Το εν λόγω δημοσίευμα αναφέρει, ότι έχει ήδη γίνει επαφή των δύο συλλόγων, για την πραγματοποίηση φιλικού μέσα στο καλοκαίρι. Εάν προχωρήσει το θέμα, ο αγώνας θα γίνει πιθανότατα τον Αύγουστο ή στις αρχές Σεπτεμβρίου, όταν είναι προγραμματισμένη η διακοπή του πρωταθλήματος, λόγω των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων για τα προκριματικά του Euro 2012.
Το πιθανότερο σενάριο είναι το παιχνίδι των δύο ομάδων να διεξαχθεί στην Πόλη. Εάν συμβεί αυτό, θα είναι η δεύτερη φορά σε διάστημα ενός έτους, που ο ΠΑΟΚ θα αγωνιστεί στη γενέτειρά του, μετά την ιστορική βραδιά της 26ης Αυγούστου, όταν ο "Δικέφαλος" απέκλεισε τη Φενέρμπαχτσε, στα πλέι οφ του Europa League.
Η πρόκριση επί της "Φενέρ", εξάλλου, πανηγυρίστηκε έντονα από τους φίλους της Μπεσίκτας, η οποία έχει τα ίδια χρώματα με τον ΠΑΟΚ και το προσωνύμιο "αετοί". Μάλιστα, σε αγώνα του τουρκικού πρωταθλήματος, οπαδοί της σήκωσαν και πανό του "Δικεφάλου"!

k_karamichalisΤολμώ να πώ ότι τα πράγματα που μας ενώνουν ΣΗΜΕΡΑ είναι περισσότερα από αυτά που μας χωρίζουν ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ
makednossk_karamichalisΤολμώ να πώ ότι τα πράγματα που μας ενώνουν ΣΗΜΕΡΑ είναι περισσότερα από αυτά που μας χωρίζουν ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ
σαν ?
kobe24καλά φίλε ήρεμα! Οχι και έρμαιο οι Τούρκοι στις ορέξεις των Αμερικάνων!!! ΜΑΖΙ ΤΑ ΠΙΝΟΥΝΕ......