Ολυμπιακός–ΠΑΟΚ
Κυριακή 08/11, 21:00εκτός
Super League
Θα οριστεί
Όταν ο υπεύθυνος διαιτησίας του OPEN διαψεύδει τον υπεύθυνο επικοινωνίας του ΠΑΟΚΔιοικητικά · πριν 5 ώρ.
ΠΑΟΚτσήδικες Αναμνήσεις: Σαν σήμερα, 5 ΝοεμβρίουArticle · πριν 9 ώρ.
Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - ΠαναθηναϊκόςΚύπελλο · πριν 17 ώρ.
Η Ελευθερία Βούρτση στον ΠΑΟΚ!Μεταγραφές · πριν 17 ώρ.
Το μήνυμα του Όσμαν μετά τον τραυματισμό του: «Τα λέμε σύντομα στο παρκέ!» (pic)Μπάσκετ · πριν 17 ώρ.
Χαλδέζος: «Περήφανοι για την πρόκριση, ήμασταν ανώτεροι - Πρόκληση για το PAOK Academy το Μουντιάλ Κ17»Ακαδημίες · πριν 17 ώρ.
Ήττα και αποκλεισμός για τον ΠΑΟΚ στο League Cup «Ν. Σαμαράς»Κύπελλο · πριν 17 ώρ.
Μικρά σκορ, μεγάλα σκορ, στον πόντο, στη δεκάραΜπάσκετ · πριν 18 ώρ.
Τα δεδομένα για τον τραυματισμό του Όσμαν και τα δύο ενδεχόμενα για την επιστροφή τουΜπάσκετ · πριν 20 ώρ.
Η επόμενη αντίπαλος του Δικέφαλου στο Youth LeagueΑκαδημίες · πριν 20 ώρ.
Ελ Καντουρί: «Eίμαι πολύ ευχαριστημένος από την απόδοση μας - Κάναμε όλα όσα δουλέψαμε τους τελευταίους μήνες»Ακαδημίες · πριν 20 ώρ.
Εντυπωσιακή πρόκριση για την Κ19 του ΠΑΟΚ, επόμενος σταθμός η Χόφενχαϊμ!Ακαδημίες · πριν 20 ώρ.yiannisPAOKitaliaΠερισσότερο όπως χαίρεσαι στα Σπέσιαλ Ολύμπικς, που βλέπεις τους τυφλούς να παίζουν ποδόσφαιρο με εκείνη την μπάλα που έχει κουδούνια και κάνει τζίγκλι τζίγκλι και λες «άχου μωρέ τους αόμματους, τι καλοί» και γιομίζεις από μια ανάγκη να τους κάνεις ταπ-ταπ στο κεφάλι και να τους πεις μπράβο.
rainmakerΔεν πρόκειται να μπώ στο τρυπάκι να υπερασπιστώ τον Χαλκιά, αν και είναι αρχηγός της ομάδας μας. Δεν θα το κάνω γιατί δεν ξέρω το ποιόν του πριν έρθει στην ομάδα, και λίγο πολύ, δεν μ ενδιαφέρει..
Αλλά το συγκεκριμένο άρθρο είναι τουλάχιστον εμετικό. Έχει την κλασσική ψευτομαγκιά του μόρτη αθηναίου που τρέχει απ τα μπατζάκια, επειδή ήταν το αλάνι στα 20 του σε σχέση με τους σπυριάρηδες βάζελους φίλους του. Δεν με νοιάζουν καν τα επιχειρήματά του. Αλλά, είναι τόσο τραγικός ο τύπος,που μιλά με αρρωστημένη περιφρόνυση απέναντι σε ανάπηρους ανρθώπους, στην απελπισμένη προσπάθειά του να κάνει λίγο χιούμορ σε συνδυασμό με εύστοχη κριτική για την εθνική. Είναι τόσο αποτυχημένη η λεκτική του προσπάθεια, όσο αποτυχημένη είναι και η επιλογή του, ας πουμε, αρχισυντάκτη αυτού του μέτριου site, που πληρώνει κάτι μπαγλαμάδες σαν και δαύτον, για να γράφουν τέτοιες γελοιότητες.
Είναι άρρωστο να φανερώνεις τόσο απροκάλυπτα την ψεύτικη συμπαράσταση σου σε χτυπημένους ανθρώπους, και μάλιστα να το λές και για πλάκα... Αν κάποια Ολυμπιάδα έχει ακόμα νόημα, αυτή είναι η παραολυμπιάδα, ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ έχει μπάλες που κάνουν τζίγκλι τζίγκλι. ΓΕΛΟΙΕ.
Και να σαι σίγουρος οτι ο Χαλκιάς, τέτοια λεκτικά σχήματα για να το παίξει μάγκας σε σπυριάρηδες, δεν θα χρησιμοποιούσε ποτέ.
yiannisPAOKitaliaΤο ποδόσφαιρο που παίζει-έπαιζε αυτή η ομάδα μου φαίνεται και μου φαινόταν ασύγκριτα αντιαισθητικό, βαρετό και αντιτίθεται σε οτιδήποτε γουστάρω στο άθλημα. Όταν είχαμε πάρει το Γιούρο, θυμάμαι ότι γέλαγα και χαιρόμουνα, αλλά όχι σε φάση «έλα μωρή Ελλαδάρα». Περισσότερο όπως χαίρεσαι στα Σπέσιαλ Ολύμπικς, που βλέπεις τους τυφλούς να παίζουν ποδόσφαιρο με εκείνη την μπάλα που έχει κουδούνια και κάνει τζίγκλι τζίγκλι και λες «άχου μωρέ τους αόμματους, τι καλοί» και γιομίζεις από μια ανάγκη να τους κάνεις ταπ-ταπ στο κεφάλι και να τους πεις μπράβο.


